Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Édes Istenem, koma, de tényleg.
Ez már az a szint, az a szint amire azt mondom eddig és ne tovább.
Most nem fogom már tételesen végig venni újra, de lényeg ismét, Geth válasza nem a megoldás volt a kérdésben felmerült problémára, ergo írreleváns. írreleváns.
Szóismétlés hátha felfogod végre. Semmilyen büszkeségről vagy hencegésről szó nem volt csak egy viccesnek szánt megjegyzés a magyarországi legális szoftver használatra vonatkozóan. Ahogy azt a széles vigyor is jelezte. És most ne gyere nekem azzal, hogy akár csak az itt a topikban megforduló emberkék, használjanak Home vagy Pro kiadást, mindannyian megvették hozzá a licenszet? Annyire sötét csak nem lehetsz, hogy ezt komolyan gondold. Az, hogy nem vagyok olyan képmutató, hogy bekamuzom, hogy hú de megvettem ám! Attól még nem leszek büszke vagy hencegő. Én traktállak benneteket? Ember, te áldottak gyöngye, te! Továbbra is csak azokra a kommentekre reagálok amit ti írtatok, pont mint most. Én nem tudom elengedni, ez jó. Mindegyik Engedjük már el kommentemre jött válasz, nem én vagyok az aki nem tudja elengedni. De lássuk most sikerült-e felfognod a leírtakat, vagy újfent reagálni fogsz?
Ha igen, akkor hajrá, ásd magad még mélyebbre, menni fog az, én hiszek benned!
Arra, legyen az bármi is, már nem fogok válaszolni, de csak még mielőtt emiatt belelovalnád magad, hogy "nyertél", spoilerveszély, nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest