Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy gyakori kérdés, de sajnos nem találtam rá választ, hogy nálam az első indulás (bejelentkezés) sem jön össze a Win11-gyel.
Kiszedegettem a telepítőből NTLite-tal a felesleges összetevőket és telepítési beállításokkal kapcsolatos kérdéseket. Rufussal kiírtam usb-re az így lite-osított változatot (kevesebb mint 4 GB lett.)
A telepítés felment, be is bootol, de a belépéshez rögtön felhasználónevet és jelszót kér, nincs egyéb opció. Hogy lehet ezt kihagyni, átugrani?
A neten is csak olyan segédleteket találtam, amiben már bejelentkezés után mutatják a menüpontokból a felhasználónév és jelszó kikapcsolását. Nekem addig sem sikerül eljutni, mert az elején már nem enged tovább (maga az asztal sem jön be).
Lehet erre valami megoldás, vagy új telepítőt kell készíteni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest