- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Tökéletesen igazad van a DOS-al.
Csak van egy kis baja. Nem tartozik a fogyasztói társadalomhoz, így nincs csicsás csomagolása, nem extra nagy monstrum, amit állandóan javítani kell - magyarán működik és nem lehet pénzt csinálni belőle. Ezért nem támogatják a gyártók. Felhasználói oldalról meg több mindent fejben kell tartani. Kevésbé látható át az egész, mint egy grafikus felület esetében. Egyébként én is dos alatt dolgozom, ide fejlesztek.
Az usb részéhez annyi, hogy sajnos nem minden alaplapi usb-t ismer, és nem minden csatornát kezel a tapasztalatom szerint. A 95 OSR2 usb kezelése pocsék, nem használható. Sajnos az ékezetes karakterei, valamint az unicode kezelése nem megoldott. Ezért célszerűbb a 98SE-t használni. Az újabb OP-k pedig szerintem valódi biztonságot, gyorsulást, kezelői egyszerűsítést NEM tartalmaznak, csak nagyobbak, üzletileg mint újabbak jobban eladhatóak. Nekem púp a hátamon. -
Nos, az oprendszer 'érzékeli' hogy valamit 'betettek neki'
De akármilyen drivert telepítek fel, nem működik jól velük a pendrive.
Más pendrive-al még nem próbáltam mivel ez az egy van..
Mégegy dolog: Lehet hogy az eltérő file-rendszer okoz problémát!
Megpróbálom megformázni FAT16-osra hátha akkor működni fog. -
Nofene!
Neked Dos alatt kezelhető a teljes 80 Gb-s vinyó?
No és hogyan?
Win 95 alatt most akkor kezelhető a pendrive meghajtó vagy sem?
Amúgy egy Gericom GPS2000 sub notebook-om van, tulajdonképp a közismertebb Toshiba Libretto minilaptop kicsit tuningolt változata (van benne USB meg nagyobb RAM és proci). Cyrix 166 Mhz CPU, 64 MB ram, 4 GB HDD és külső floppy, külső CD. Már tettem rá Win 95-öt, Win 98 SE.-t meg Win ME-t és persze a Win 95 futott rajta kellő gyorsasággal.. Azért ez kéne..
[Szerkesztve] -
No én Win 95 alatt próbálom először, mert ezzel a rendszerrel szépen gyorsan fut a gép.
(úgyis csak szövegszerkesztésre, dokumentum olvasásra, meg képnézegetésre/mutogatásra használom a laptopot)
Leszedem még a dosos USB vezérlőt biztos ami biztos. Egyenlőre az még nem tiszta hogy 95 alatt a pendrive megy-e vagy csak az USB egyéb eszközök kezelése.. -
Igen, érdekes dolog hogy most itt benn a munkahelyi gépemen Win XP totál frissített rendszerén az FTP-m egyik napról a másikra megbolondult. Feltölteni tudok FTP vel, de letölteni nem. Letöltéskor elindul a folyamat, de aztán 0%-nál leáll és innentől kezdve nem csinál semmit, akármelyik ftp oldalról is próbáltam. A beállításokat is átnyálaztam (passzív, aktív mód, SSL, server transfer mode azonosító, anyámkínja, de sehogy sem megy... mindegy ez offtopic, még nyomozok majd ezügyben)
Az eszközkezelőről nem tudok perpill screenshot-ot csinálni mert nincs itt nálam a kis laptop amire kellene az USB. Egyenlőre van annyi cuccom most hogy remélem menni fog, majd este kipróbálom. Köszönet nektek! -
faster
nagyúr
nem értem, hogy miért alacsonyítjátok le a win98at, 95-t és a dost ennyire. Azok az igazi op rendszerek! dos alatt szinte bármit lehet.
Nem alacsonyítottam le, oda is írtam, hogy elképzelhető, hogy én bénáztam el valamit, azért nem sikerült működésre bírni. És azt is írtam, hogy win98se alatt működik jól. Nem értem, mire jó mindig félmondatokon kötözködni, meg azt lesni, mikor lehet a másikba rúgni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest