- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorand99
tag
miért hülyeség? nem a 3 színből ''keveri'' ki a fehéret? én is úgy tudtam... de ha azt mondod hülyeség akkor hogyan keletkezik a fehér szín? és sztem ha belegondolok a pixel sub-pixel hiba esetén akkor lesz piros zöld vagy kék színű ha a 3 ból kettő tönkrement.. ha csak egy akkor kettő subpixel még keveri a színeket sztem..nyílván nem áll rendelkezésre a teljes színskála, vagy torzított színek lesznek, de ezért lesz észrevehető. ez az én véleményem. attól még lehet hogy hibás...
-
lorand99
tag
Csáó! Én ilyen monitort használok már 3 hete (fekete keret fehér káva) és teljesen meg vagyok vele elégedve. gyönyörű képe van, számomra meghatározó volt a 3000:1-es kontrasztarány, illetve a 2ms-os késleltetési adatok..és emellett persze a brutto 46ezer Ft-os ár.
beszereztem hozzá egy DVI kábelt, mert gyárilag sajnos D-subbal jött..igaz azzal is nagyon szépen muzsikált. egyenlőre semmi gond nem volt vele, pixelhiba még nincs (kopp-kopp-kopp)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest