- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"nem akarták, hogy rosszindulatú php kódot töltsenek föl"
Oszt' annyira elővigyázatosak, hogy inkább nem oldják meg azt az igen bonyolult feladatot, hogy ne lehessen futtatni azt a PHP-kódot.
Amúgy lehet, hogy csak ezáltal lett meg a hamis biztonságérzetük, hogy ilyen metódusokat nem engedélyeznek. De ezek szerint SEMMILYEN, felhasználótól érkező adatot nem látnak szívesen, nehogy má' a júzer tudjon küldeni egy levelet mondjuk online felületen.
(Ja, egyébként nehogy úgy tűnjön, nem veled vitatkozom, jókat mondtál, csak nem értem az ilyen mentalitású rendszergizdákat.)
-
Inv1sus
addikt
Esetleg feltöltöd egy köztes szerverre az anyagot, majd a szóbanforgó szervernek csak egy url-t küldesz el, hogy honnan tudja a programod lehúzni az anyagot szerver oldalon a tárhelyről.
Hú hallod, tök jó ötletet adtál.
Nagyon köszönöm! Imádlak!
Arra gondoltam ebből kiindulva, hogy csinálok egy admin oldalt a tárhelyemen, ahol megszerkesztgethetik a tartalmakat aztán az ő oldaluk meg innen szedné le a kész html vagy xml adatokat. Kérdés, hogy ezt így engednék-e...
Csúcs szuper vagy!
Ez nekem miért nem jutott eszembe.
Köszönöm a hozzászólásod többi részét is, bár nekem kicsit kínai és ahogy mondtad, kicsi az esélye, hogy működni fog a megkötéseket miatt, amiről én még egyelőre nem tudok... Ja, egyébként nincs adatbázis se...
-
Speeedfire
félisten
Ne vedd már el a kedvét most. Úgy is rájön majd, hogy mit hogyan kellene csinálni. Mellesleg elég olcsón vannak már szövegírók.
Én már vagy 1 éve agyalok rajta, hogy mibe kellene belefogni. Egyelőre csak annyi zseton jön össze, hogy fizetem a tárhelyt, meg a domaineket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest