- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm, reset után beléptem, az USB-t átállítottam, de továbbra sem lép kapcsolatba USB-n a win 7-tel.
-
Win CE-ből hogy tudom elindítani a Wayteq gyári programját? Ott hol lehet beállítani, hogy USB-ről legyen adatátviteli kapcsolat a számítógéppel?
-
negist
tag
Azt szeretném megtudni hogy filmnézéskor a hangerőséget a lejátszó állítási lehetőségén kívül van-e lehetőség softveresen állítani. /sys/vagy egyébb. A lejátszóm Tcpm.
kösz -
-
dfhkecske
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Milyen kijelző van a x960bt-ben? Hol tudom beszerezni emberi áron?
Üdv!
kecske
-
brobert1
tag
köszönöm!
és még egy jutott a fejembe, az indító felületen a játékokat lehet törölni? -
brobert1
tag
köszi!
de én inkább a készüléket féltem , mert amikor ki-bepattintom , a kijelző minden színben játszik -
brobert1
tag
az előzményekben olvastam , hogy elég nehézkes a készülék kipattintása a tartóból. az enyém is ilyen , én inkább a befogadó kerettel együtt veszem le a készüléket , vagy ha azóta valakinek lett valami jobb módszere kérem ossza meg velünk . köszönöm
-
brobert1
tag
válasz
huncutka1029 #2782 üzenetére
nagyon köszönöm!
-
huncutka1029
addikt
válasz
brobert1 #2781 üzenetére
szia,
jól látod, a DUN ezt jelenti, de nem minden telefon rendelkezik olan tulajdonsággal, hogy modemként is működjön.És igen a net terheli a telefon számládat, akkor is eléri ha nincs külön elfizud netes csomagra, mert a jó fej szolgáltatók automatikusan bekapcsolják a net elérést, és könnyedén csinálhatsz magadnak 20-30 ezres telefonszámlát, főleg külföldön.
-
brobert1
tag
üdvözlöm a csapatot!
én most tettem szert egy ilyen okos szerkezetre , és az a baj ,hogy én egy kicsit technikai antitalentum vagyok! munkám miatt kell a szerkezet próbálom minél előbb megismerni. ebbe szeretném a segítségeteket kérni .
az első kérdésem a DUN (Dial Up Network) -ről lenne , az hogy a netet a BT -n kersztül érhetem el , de csak akkor ha van ha tel. előfizetésemnél netes elérhetőség? továbbá,hogy ez a netezés megterheli a telefon számlámat?
köszönöm -
Xerxész
őstag
válasz
Hektor75 #2778 üzenetére
Azért nem értem a kábelhibát, mert akkor nem is látná a Win7 a készülék belső memóriáját. De látja, az illesztőszoftvert is telepítette, de egyszerűen nem lehet átlépni rá. Meg mindig kiírja, hogy formatálni akarja...egyszer rákattintottam, hogy jó, csináld, akkor meg nem csinálta meg.
De lehet, jobb is, mert minden elszállt volna róla (mármint a gyári adatokra gondolok + op rendszer).
A micro SD kártyát PNA-n keresztül látom. Beraktam a gépbe a kártyát, ugyanazzal a kábellel rácsatlakoztattam az asztali gépemre, és teljesen jól működik.
Lehet, hogy a készülékkel van baj belső memória ügyileg, nem tudom... -
csaknoriss
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudok skineket letölteni x960bt-hez igo primo 2.0-hoz?
Esetleg privátban valakivel tudok beszélni térkép frissítésről is? -
forrest85
senior tag
válasz
Dracula #2772 üzenetére
Nekem a szivargyújtós töltősnél a nem gyári USB (ferrit gyűrűs) kábelnél egy idő után hunyorgott a led, váltogatva kapcsolt zöld meg piros fényt, lehúztam utána jó lett.
Nem a gyári USB-s kábel ez, hanem egy wifi antennához adott USB-s kábel, de a kábelvégek egyeznek. Ezzel tisztább volt a hang a rádión.
Gyanítom a ferrit gyűrű miatt, mert az zajszűrőként funkcionál? -
kisguly
tag
válasz
csaknoriss #2770 üzenetére
Azért arra nem e fölényes megoldás. Ha van akkor lehessen használni....
-
Xerxész
őstag
válasz
kisguly #2768 üzenetére
Én sokszor próbáltam a leválasztást, majd az újracsatlakozást. Ugyanaz. A kábel vadi új, gyári.
Másik USB porton is próbáltam, másik gépen is próbáltam. Ha tudom, megpróbálom egy WinXP-s gépen is majd.
De ez nonsense, hogy sehogy sem lehet működésre bírni Win7 alatt. Ha legalább formázni engedné...de még azt sem. -
snowdog
veterán
-
Xerxész
őstag
válasz
snowdog #2765 üzenetére
Már megvolt a gyári visszaállítás is. Nem lettem előrébb.
Nincs mit letörölni róla, mert nincs is rajta semmi még. Pont ez a bajom, első használat, próbálnám elérni a belső memóriát, hogy programokat, navigációs szoftvert tegyek rá, de nem érem el. A Win7 felismeri ugyan, telepített is illesztőszoftvert, de ennek ellenére formatálni akarja első használat előtt.Egyébként, ha valami csoda folytán tudnám formatálni a meghajtót, akkor a PNA-n lévő operációs rendszer is elszállna?
Kezdek beletörődni, hogy nem tudom megcsinálni, maximum micro SD kártyávál.
-
snowdog
veterán
válasz
Xerxész #2762 üzenetére
Nem tudom honnan tudnád letölteni a drivert. Ha jól emlékszem az első csatlakoztatáskor automatikusan felajánlotta a driver telepítést, én meg elfogatam. Fogalmam sincs honnan és mit szedett le.
Gondolom azért akarja minden áron formattálni, mert nem ismeri fel a fájl rendszert. Egyébként a PNA-n belül látod a belső memóriát? Van rajta olyan program ami fut a gépeden?
Egyébként lehetne formattálni, mert a belső memória két részből áll:
- amin a WinCE van, ezt tényleg nem lehet formattálni,
- felhasználói terület, ezt meg lehet, de ha van rajta valamid, az meg fog semmisülni. -
Xerxész
őstag
válasz
snowdog #2761 üzenetére
Wayteq X960 BT a navigáció.
Windows 7 64 bit az operációs rendszer.Kipróbáltam egy másik gépen is, laptopon...ugyanazt írja ki: első használat előtt formázni kell, de formázni meg nem tudom (gondolom nem is lehet, mert írásvédett).
Egyébként a "hardver biztonságos eltávolítása" opció alatt "SiRF GPS HH"-ként ismeri fel. Ott van a meghajtó is, de egyszerűen nem tudom megnyitni. Állandóan formázni akarja, amikor csatlakoztatom.
Milyen drivert kéne frissíteni?
Amúgy köszönöm a segítséget!
-
snowdog
veterán
válasz
Xerxész #2760 üzenetére
Két oka lehet a különbségnek:
- nem azonos a PNA-nk típusa (nem hiszem hogy ez befolyásolná),
- Win7 64 bit alatt néztem, de nem hiszem hogy egy számítana, ha mondjuk neked 32 bites van (azon most nem néztem meg, de szerintem úgyan úgy működik).A legvalószínűbb hogy a Win7-eddel lehet valami gond. Például nem megfelelő driver használata.
Az hogy nem használsz SD-t nem befolyásol semmit. -
-
Xerxész
őstag
válasz
snowdog #2758 üzenetére
Nem állítottam át.
Pontosan hol kell azt? Főmenü / USB menüpont?SZERK.:
Bocs, de át van állítva. Tehát Mass Storage módban van, és csatlakozáskor kiírja a Win7, hogy a meghajtót formázni kell. Viszont amikor formázni próbálok, nem engedi vagy nem tudja megcsinálni. És így nem érem el a belső memóriát.
Nem értem, mi lehet a hiba. -
snowdog
veterán
válasz
Xerxész #2757 üzenetére
Nálam 920BT-n így működik:
- a gépet átállítom USB (MASS STORAGE) módra,
- csatlakoztatom egy USB porthoz,
- Win7 alatt megjelenik az "Automatikus lejátszás" ablak.Ezt követően a gép a következő helyeken jelenik meg:
- TotalCommander (+ két meghajtó)
- Windows intéző (TFAT és Cserélhető lemez)
- Számítógép (Win7) (TFAT és Cserélhető lemez)Tehát a kérdésem: átállítottad a gépet MASS STORAGE módba? Mert ha nem, akkor csak az SD kártyát látod. AS módban egyébként sem célszerű térképeket másolni, mert a nagy méret miatt a kapcsolat gyakran megszakad.
-
Xerxész
őstag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy a készülék belső memóriáját nem tudom elérni első használatkor. A Win7 felismerte az eszközt, telepítette is az illesztőprogramot, de se Windows Intézőn keresztül, se Total Commanderen keresztül nem érem el az X960BT belső memóriáját, hogy térképszoftvert tehessek fel rá.
Mit csinálok rosszul?
Köszi a segítséget!
-
snowdog
veterán
válasz
csinturi #2754 üzenetére
Vagy felvarázsolod (illegális módon) a gépedre a Garmin programot (ahhoz rengeteg túrista térkép van), vagy felteszel egy bitmap-et kezelő programot. Ez a kevésbé jó megoldás, mert a bitmap térképek mérete nagyon nagy, és elég macerás a kezelésük.
Csak a lehetőségeket próbáltam vázolni. További részletekért ajánlom a Google használatát. Csak a megfelelő kulcsszavakat kell megadnod, pl. "PNA Garmin", "PNA bitmap térkép" és hasonlók. Részleteket nem tudok mondani, mert engem nem vonz a téma.
-
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Akinek sípol a kocsijában a rádió, amikor az FM-transmittert használja, vegyen másik USB-s szivargyújtó töltőt és nem fog sípolni. Ajánlott mellé még egy ferrit gyűrűvel ellátott töltő kábel is, ahogy észrevettem.
Én ilyen töltőt vettem, bevált: [link] -
csinturi
tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni, hogy tudnék turistatérképet feltenni a gps-re? -
ferib
csendes tag
válasz
Dracula #2743 üzenetére
Nekem is kivert 2 biztit, szétszedtem pénz nélkül javítottam.
Egy pici műanyag darab tört le, alig vettem észre, hogy kiesett amikor szétnyitottam a dugót, de az határozza meg az oldalsó érintkező helyzetét. Különösebben nem hiányzik, ha nincs benne, de akkor meg kell akadályozni, hogy amikor bedugod, a külső érintkező befelé elmozdulva hozzáérjen a középső ( + ) érintkezőhöz, mert akkor kész a zárlat.
Én egy vékonyka kis műanyag lapot tettem a középen lévő érintkező mellé, és azóta tökéletes.
Ha szétszeded meglátod, így leírva sokkal bonyolultabbnak hat, mint amilyen valójában.
Csak a fényes kör alaku gyűrűt kell lehúzni, utána szét lehet hajtani óvatosan a dugót.
Sok sikert ! -
csaknoriss
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a legújabb Magyarország térkép Primo2-höz? Kérlek mondjátok meg nekem
.
Nekem júniusi van (azt hiszem), esetleg tud valaki frissebben mondani nekem?
Természetesen privátban szeretnék utána vele beszélni ennek átadásáról a részemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest