Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hojos
aktív tag
Szép estét !
Készül az SI csak az emulator kicsit megszivatott. Minden jól nézett ki de a készüléken kicsik lettek az ikonok, feliratok. Hiába ez az első 800x480-as SI-m.
Minden képet, ikont, feliratot újra kell csinálnom.
Már jojóznak a szemeim.
Mind1, egy-két nap és készen van. -
GrandeP
addikt
A 990- nincs szoftver nélkül, így "kegyetlen" drága, mindamellett elhanyagolható a különbség...
Inkább a 960-as, olcsóbb jóval, szoftver tehetsz szinte bármilyet, aurorát úgy se használnád sokáig, mert TA térképet használ , abból is a rosszabbikat... így azt alapból törölnéd..
Sztem... én is a kettő között vacilláltam, n770-et váltottam, közel 3 év és 1 millió km után...
-
senki66
senior tag
Én még hezitálok, hogy melyiket vegyem az x990 -et vagy az x960 -at. Tetszene a Sygic Aura 3D, de tudja azt futtatni az x960 is, próbálta valaki? A 960 mellett meg az szólna, hogy van internet hozzáférése. Sajnos nem találtam semmilyen összehasonlítást a neten.Tudtok tanácsot adni?
Előre is köszi
-
Hpetya53
csendes tag
Tegnap vettem a készüléket és nem tudom hogyan kell a telefonkönyvet feltölteni. A bluetooth kapcsolat rendben az sikerült. Tud valaki segíteni?
Köszi -
GrandeP
addikt
Oké.... de ne legyen már sírás állandóan...
Lassan már eljutunk oda h google-l is csak warezre lehet keresni, gyújtsuk fel...
Nem értem miért kell minden énmegyek kérdésre, úgy felelni, h azért mert warez, meg hogy képzeled..
És ez nem csak ebben a topikban, hanem az összes, szoftveres topikban jellemző mostanában.... windows-osok nem is válaszolnak amig nem látták a hologramos arti csóka matricát.
-
hojos
aktív tag
-
x960
csendes tag
Üdv!
Kérdezted, hogy beállítható-e az álló üzemmód, amire a többség azt mondta kategórikusan, hogy nem. Hát most kiegészíteném ezt az infót. Nekem Sygic programom van. Ennél simán be lehet állítani az álló üzemmódot, sőt nem csak a GPS menü, hanem a navi is abban megy. Igaz bekapcsolás után újra fekvőben indul, de egy kapcsolás után be lehet állítani. Szóval itt működik.
Más: Felhívtam ma a Wayteq ügyfélszolgálatát a Sygic lemaradásával kapcsoltaban. Először viccesen megkérdezték, hogy mennyivel megyek? 400-al, hogy nem tud követni a program. Egyébként nagyon korrektek voltak. Elmondták, hogy a Sygic az egyik legstabilabb program, még senki nem panaszkodott, hogy lassú lenne. Elmondták, hogy el kellene vigyem, hogy megnézzék, meg próbáljak meg resetelni. Hát a reset nem jött be, elvinni meg nem akarom Pestre, mert felviszem, otthagyom, visszamegyek, az legalább 10 ropi, inkább marad így, keresünk más megoldást.
Röviden ennyi.
Üdv -
csepige44
csendes tag
Így Igaz!
Különben is van a Primonak nagyszerű topik-ja.
Itt a Wayteq 960bt--ről kellene dumcsizni. -
GrandeP
addikt
Ezt a, nem legális, az "énmegyek" ezt hagyjuk már, mert qrva idegesítő!
Megy itt a nagy, "jaj, fujj, soha , meg izé" aztközbe sztem még nem is láttatok legális programot, csak játszátok itt a fejeteket..
Akinek nem inge, nem veszi magára...
Csak egyszerűen gusztustalannak tartom ezt, fujjolást, közben meg neked is ugyanúgy az énmegyek fut...
Egyszerűen elkap a hányinger ettől a nagy képmutatásditól ami itt folyik..
-
Loituma69
őstag
Ez a navigációs szoftver mizéria csak képmutatás főleg itt a prohardver forumain! Az adminnak az a dolga, hogy terítse a hitet, hogy nem lehet wayteq pna-n semmi más szoftvert csak azt amivel vetted! Légy becsületes és nem jutsz semmire! Ez egy ilyen ország lett! Erőt és kitartás, de főleg idegrendszert a megoldáshoz!
-
x960
csendes tag
Üdv!
Korábban már írtam, hogy gyári Sygic-el vettem meg a készüléket. Az utak során már írtam is hibaként vettem észre, hogy a GPS jel, jelentősen el van maradva a valós helyzethez képest. Most ezt nem úgy kell elképzelni, hogy kilométerekkel, de már rég elhagytam a kereszteződést, és még csak akkor jelzi, hogy ott vagyok. Eleinte arra is gondoltam, hogy kezdő GPS-esként nagyok az elvárásaim, de múltkor egy ismerősöm is velem utazott, aki már rendelkezik készülékkel és ő is megjegyezte, hogy mi történik, mert ez nagyon el van maradva a valóságtól, az ö készüléke nem így működik. Ezen felbuzdúlva, mivel vidéki vagyok nem mentem el Pestre az eladóhoz, hanem a Wayteq honlapján szereplő helyi szervízek közül egyet felkerestem. Hát érdekes választ kaptam. Azt mondták ilyenről még nem nagyon hallottak. Javaslat: telepítsek fel iGo-t. Kérdésem: legális, mert a gyártó elviekben csak a Sygic-et támogatja. Hát jöttek különböző vakarózások, meg mondom, hogy valószínűleg csak feltörtet lehetne felrakni, amire ismét igen csak mély gondolkozások volt a válasz. Megkérdeztem, hogy egyáltalán tudok-e iGo-t legálisan vásárolni. Hát erre sem tud választ. Erre a hátam mögül megszólalt egy eddig csak hallgató személy, hogy az ő cégüknél lehet vásárolni, akár 40.000 forintért már meg is kapom. Nem akartam mondani, hogy maga a gép a gyári Sygic-el nem volt annyi. Akkor ők ott ketten megbeszélték, hogy feltehetőleg vagy software gond van, vagy lassú a masina. Megoldás hívjam fel az eladót kérjek egy frissítést és ha nem jó, akkor vigyem el hozzájuk a gépet, ők felgyorsítják. A gyári szervíz szakembere: telepítsek fel egy másik navi programot, és ha az is lassú, akkor feltehetőleg a géppel van a gond. Nem akartam mondani, hogy ez így klafa, csak majd mivel állítsak be a garancia szervízbe: Bocsi, nem jó a Sygic, mert a másik nem gyári navi jól ment. Szóval ki lettem rendesen segítve. Most feltelefonálok, megkérdezem az importőrt, kíváncsi leszek a válaszára.
Ja megkérdeztem a szervízben, hogy az SI feltelepítése befolyásolja-e a garanciát, azt válaszolták, hogy véleményük szerint nem, attól a garancia még marad.
Még 1 dolog: megvettem az ajánlott fóliát. Lehet én vagyok béna, de nem sikerült buborékmentesen felrakni. Az 1-2 buboréktól függetlenül nagyon jó. Egyáltalán nem zavaró, és a ceruza is tökéletesen működik.
Röviden ennyi.
Üdv mindenkinek -
Skillet
addikt
Ma elég sokat nyúztam a vasat. Egyenlőre csak pozitív tapasztalataim vannak. Szuper ez az 5coll. Pont jó méretű.
Gyors a navigáció. Megfelelő a háttérvilágítás, ahogy a hangerősség is. A hang jól hallható, nem torzít, teljesen rendben van. A tartó nagyon erősen fogja a gépet. Nem lötyög, nem vibrál. Nekem nagyon bejön a masina anyaga is. Kicsit sem gyűjti az ujjlenyomatokat. Nem úgy mint a manapság divatos -általam gyűlölt- fényes felületű ízék
A króm az egyetlen rajta ami nem az én stílusom. hálózati töltő nincs hozzá, de az imént a desire-höz adott hálózatiba dugtam az x960-as usb-jét és megy ahogy kell. Töltődik rendesen
Hát nagyjából ennyi. -
DM43
őstag
válasz
ujnevem009 #274 üzenetére
Az RF2-t engednie kellene. De mint ahogy írtam az előbb, valószínűleg nem csak az más ...
-
DM43
őstag
válasz
ujnevem009 #268 üzenetére
Szerintem a "félreégetés" nem csak az rf2-t bántotta, így a vége tényleg szerviz lesz. De azért próbáld meg a felülírást.
Ezt a file-t tedd fel egy kártyára, azt tedd be a gépbe és így kapcsold be. A PNA a windows felülettel fog indulni, és így már az összes file módosítható. -
Skillet
addikt
válasz
ujnevem009 #270 üzenetére
ha vidéken laksz úgy valóban kicsit kacifántosabb. akkor próbálj keresni egy jó flash-t, ha úgy érzed te is meg tudsz birkózni a dologgal.
aytán ha nem okés a dolog, akkor még mindig beviheted a szervizbe. bár én inkább még mindig a szerviz felé hajlok
-
csepige44
csendes tag
válasz
ujnevem009 #270 üzenetére
Helyben rögtön megcsinálják telcsin felhívod őket és egyeztetsz.Nekem is volt hasonló nagyon korrektek.
-
ujnevem009
csendes tag
Nekem is megfordult a fejemben a szervíz,csak vidékről bevinni,majd pár nap múlva értemenni kb 10ezer+a munkadíjuk.tudom hogy a tanulópénzt meg kell fizetni,de.....
Helyes flash megoldaná,csak nem találtam.igazából az előző navimat is hang nélkül használtam,de csak jobb lenne eredetiben,na meg a néma filmeket nézni....Már volt rajta a 990es rendszere,igy sincs hang,meg bt ikon se,most ujra a 950esé van rajta. -
Skillet
addikt
válasz
ujnevem009 #268 üzenetére
én ennek ellenére is a szervizbe vinném és bíznék benne, hogy korrekt, megértő és segítőkész munkatársakat találok ott. én nem nagyon tudom egyébként elképzelni, hogy nem segítenek. a matrica meg...pffff. egy hozzáértő, meg fogja tudni mondani, hogy nem volt megbontva a készüléked.
szóval... szerintem vallj be mindent töredelmesen a frissítésről, matricáról meg mindenről... nekem jelenleg jobb tippem nincsen. ha mégis elutasítóak, akkor még mindig bütykörészheted te magad is otthon, hátha összeáll a dolog.
(lehet, hogy egy újabb -helyes- flash megoldja a problémát) -
ujnevem009
csendes tag
Sziasztok!
Segitségeteket kérném!Vettem nemrég egy ilyen /x960Bt/pna-t,ami hibátlanul működött,amig a gyártó oldalán lévő szoftverfrissitést meg nem csináltam.S csak utánna jöttem rá,hogy mekkora b.vagyok,mert elnéztem a számát,és a x950bt-nek a frissitését tettem rá!biztonsági mentés nem volt az előzőröl,s csak utánna olvastam,hogy a kis kerek matrica volt a garancia,mig le nem szedtem!Egy oldalon megtaláltam a 960as beltartalmát,de nem engedi az összes fájl módositását! Esetleg valaki valami megoldást?
A menüje ua.,a bt-n belül a párositás funkció nem működik,s nincs hang,fülesen és transmitteren se!
elöre is köszi! -
Herr Vida
tag
válasz
Loituma69 #243 üzenetére
Szia!
Én is ezt szeretném használni az x960amon, de hiába másolom fel a gépre (resident flash), tallózom be a mob.nav.exe-t, és indítom újra, nem történik semmi, hanem a gyári skint tölti be.
Ha pedig a WIN CE-ből próbálom indítani, akkor ez az üzi fogad: Ismeretlen PNA! Az SI kilép.
Lenne esetleg valami tipped (vagy bárki más, segítő szándékú kollégának), hogy mi lehet a bibi?
Előre is köszi!
-
csepige44
csendes tag
Döbbenten tapasztaltam ma ,hogy a Transmitteren szólalt meg a Bt kihangosító.Ez is új?
Vagy csak nekem akadt össze valami a kütyüben. -
SzaboZE
addikt
De nem látsz többet portrait üzemmódban, mert a sávinfók és a többi info ugyanúgy kitakar alul-felül (mivel oldalt nem férnek el). Hidd el, 240x400-as Omnia telefonon is így volt. Tök mindegy volt, hogy fekvő vagy álló, többet nem láttál, mert kb négyzet alakú a térképrészlet amit szabadon hagynak az infók.
-
-
Skillet
addikt
válasz
Loituma69 #251 üzenetére
a hasonlatot erősnek érzem
nem is kicsit. a tévé csak egy megjelenítő eszköz. ahogy egyébként egy monitor is és a pda kijelzője is. ha egy tévére olyan jelet adunk (pl át nem forgatott hosszában fényképezett kép) vagy egy monitoron a windows alatt átkapcsoljuk álló módba a wint, akkor úgy fogja megjeleníteni. szóval azt hittem ez szoftver és nem hardver kérdése. úgy tűnik tévedtem. de azért az, hogy annyira abszurd lenne... hát nem tudom. főleg mivel navigációról beszélünk. sokaknak eleve úgy kényelmesebb ha többet látnak a maguk előtt lévő útból. na mindegy. és hidd el, nem vitatkozni akarok, csak nem értem hol van az a fene nagy lehetetlenség
-
Loituma69
őstag
-
DM43
őstag
A gyári kezelőfelületet kiválthatod egy megfelelő SI-vel. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt (meg a 243-as hsz-t
)
-
Skillet
addikt
tegnap (rengeteg, hetekig tartó olvasgatások után) végül én is vettem egy ilyen dzsíípííszíít
eddig tökéletesnek tűnik. a kezelőfelület nekem se igazán tetszik, remélem hamarosan lesz rá valami sokkal szebb és jobban használható megoldás.
lenne egy kérdésem is, el lehet érni, hogy a navigáció ne fekvő hanem álló módban induljon el a gépen?
köszi. -
Loituma69
őstag
DM43_Wolf-Starting_SI_v7.1 SI. a 800x480 3 hete ezt használom x960 és tökéletesen működik!
-
Pityu999
csendes tag
Sziasztok. Végre sikerült netet találnom és végre be tudok számolni a tapasztalataimról. Napi 8-10 órát használom a gépet és azt kell mondjam, hogy egy szó nélkül tűri. Kamionosként mondhatni alapvető, hogy legyen egy jó kütyüm. Nem mondom meg, hogy milyen program van rajta (úgyis tudja mindenki), de az is tökéletesen működik rajta. Egyetlen bajom van vele, az pedig annyi, hogy a magasságot nem akarja mérni egyáltalán (folyamatos 0 métert mutat), pedig néha azért jó lenne tudni, hogy emelkedőn megyek vagy miért nem akarja szedni a lábát a vas. Ha valaki esetleg tud erre megoldást, az kérem, hogy dobjon egy pm-et nekem.
-
kishoris
tag
válasz
Herr Vida #237 üzenetére
1.) A transzmitter ikon alatt teszel egy pipát az "FM használata" elé és beállítasz magadnak egy tetszőleges frekvenciát (lehetőleg minél alacsonyabbat) és olyat frekit válassz amin nem működik rádióadó. Majd mentés ikon. Nagyon fontos enélkül nem működik: autós töltővel össze kell kötni a készüléket, mert az szolgáltatja az antennát. Ezután elindítasz a zenelejátszóval egy számot és az autórádión elkezded keresni a kütyüben beállított frekvenciát. Amint megtalálta máris élvezheted a transzmitter adta lehetőségeket.
Én elmentettem az autórádión az aktuális frekit, így nem kell minden alkalommal lekerestetni.2.) Ezt a funkciót egyszer próbáltam csak egy pár másodperces teszt erejéig, emlékeim szerint úgy működik ahogy leírtad. Meg kellene próbálni egy szkinnel. Ha lesz időm le is tesztelem.
-
Herr Vida
tag
Sziasztok!
2 kérdésben kérném a segítségeteket:
1.) Még soha nem használtam FM transzmittert, megtennétek, hogy leírjátok, mit kéne tennem, hogy a készülékre felmásolt zenéket tudjam az autóban hallgatni a transzmitteren keresztül? Azt tudom, hogy valahogy össze kell hangolni az autórádióval, meg kéne találnom a megfelelő frekvenciát, de nem nagyon megy
Lehet akár jó részletesen, max. alapfokú ismereteket feltételezve elmagyarázni nekem a dolgot
2.) A telóval klasszul összehangoltam BT-ne kerszetül a vasat, ki is olvassa a telefonkönyvet, a kihangosítás is egész jól működik - de arrra van-e mód, hogy a navigáció közben kijelezze, hogy ki hív/milyen számról hívnak? Nekem menet közben csak csöng, ha hívnak, de nem jelez vizuálisan semmit a navigáció alatt...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
hojos
aktív tag
-
Cruzito76
csendes tag
Persze, ezt értem, ki is próbáltam többet, de az ikonok felbontása egyedül Gipsztigris iphone-os SI-én szép, az meg nem Wayteq-re készült. DM43-é stb is szépen működik, de nem 800×480-as.
-
csepige44
csendes tag
Valaki kérdezte,hogy a bluetoot kihangosító milyen a 950bt-hez képest.Mivel én lecseréltem a 950bt met 960 bt.re van rálátásom a különbségre.Hát tényleg ég és föld.Tökéletesen hallanak visszhang nélkül,én is hallom a hívót elég hangosan,hívásnál volt a 950 nél úgy 3 másodperc mire létre jött a kihangosítás,az első mondatot sosem fogom megtudni amit mondott a hívó.Itt pikk-pakk működik,Ami a legjobban tetszik,hogy bt kapcsolat alatt leállítom a kocsit pl..benzinkúton ügye az tiltott navi 10 másodperc alatt kikapcsolja a Wayteqet.Indulásnál bekapcsoló gomb és már megy is a navi onnan ahol abbahagyta ,de a 950-nél soha többé nem állt fel a bt,kikapcsol navi progi bt bekapcsol stb,Bosszantó volt.
Itt láss csodát kibeszálhatsz felépül magától a Bt kapcsolat .Like! -
kishoris
tag
Ezek szerint egészen jó vasat vettünk:
-
Cruzito76
csendes tag
Lehet vitatkozni a dolgokon, de a tények, tények.
Amíg nem látják be a szoftvergyártók, hogy Közép és Kelet-Európában nem adhatják nyugat-európai árszinten a programokat, addig nincs miről beszélni...A magyar háztartások PC-in érdemes lenne egy felmérést végezni, kíváncsi lennék, hány % a bolti szoftver. Szerintem 5 % alatt. -
Cruzito76
csendes tag
800×480-as működő SI-t fel tudott pakolni valaki?
-
iwu
addikt
azzel együtt, hogy egyet értek veled, itt egy másik nézőpont:
ügyfelem megvett egy hp fullos pna-t, igoval, 130E+ért, közben jöttek új utak, megyeri híd stb, eltelt másfél év. NAMOST ha a teljes legál igo-ját le akarja frissíteni legálisan, akkor 40K+ a buli - na ez a kabbbeaf@$zom, vagy nem ez a kabbeaf@$zom??? -
spieder
csendes tag
válasz
csepige44 #217 üzenetére
A DUN beállítása: Nokia 6300 , Vodafone
Vodafone-t felhiv, beállító SMS -t kér a NET eléréshez, természetesen netes előfizu, vagy napijegy szükséges. Telefon - kütyü párosítása bluetoothon. Profil listában Telefonos hálózat kiválasztása. Legördülő menüben vodafone portugalt kiválaszt, Modify Info, APN átírása internet.vodafone.net -re, Phone Number : *99# , OK, Connect, örül :-)
Feljön egy kvázi böngészőablak is, abban lehet netezni.Valakinek winCE alatt sikerül Bluetoothos kapcsolatot létrehozni? Nálam azt mondja, hogy nincsen driver...
-
SzKo
csendes tag
Az X960 ugyanugy sistereg a fulhallgato kimeneten, mint az X950, vagy a vegfokot is atterveztek? A kepernyo valtozott, vagy ugyanolyan gyenge fenyu csillogo mint az X950? (Medialejatszonak hasznalom, ezert lenne erdekes.) Nagyon koszonom elore is a valaszodat.
-
csepige44
csendes tag
Még mindig ezzel a DUN-nal küszködöm nincs valakinek valami tapasztalata?
-
istvanp66
csendes tag
Navigálás közben lehet rajta zenét hallgatni az fm transmiteren keresztül?
-
Loituma69
őstag
Mindig a főnöknek van igaza! "Mindég minden körülmények között!" Már többször leírtam, de megint leírom én úgy tájékozódom mint a denevér nincs szükségem sem igo se primora a GPS a fejemben van! Mikor nem volt gps akkor is odataláltam mindenhova most is így van ez!
uff beszéltem.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Loituma69 #201 üzenetére
Miért kell ezt mindig újra és újra leírni? Talán azért, mert mindig újabb és újabb warez vérpistikék bukkannak fel a fórumban és nem képesek felfogni, hogy a lopás az bizony bűn. És nem is szép dolog.
Ha pedig keveset keresel, akkor ne akarj navit, basszus. Tatárbifszteket sem akarsz minden nap enni, mert nem futja rá, akkor ellopod, vagy mi? Attól, hogy nem futja rá, már jogalapod találsz a warezre, ne röhögtess. Nem mellesleg létezik egy úgynevezett papírtérkép nevű megoldás 1-2k HUF-ért bármelyik benzinkúton, évtizedekig elvoltunk vele, vedd meg azt. Vagy lopd el, ha sajnálod rá a pénzt...
Továbbá. Nem azért törölgetem itt a warezre buzdító hozzászólásokat (mondjuk azt, hogy "30 perc alatt ki lehet guglizni"), mert olyan rohadtul nincs semmi dolgom, hanem azért, mert - és ezt sem először írom le - engem, mint a fórum üzemeltetőjét fognak tökönrúgni akkor, ha a fórumban warez van. Mert a kiváló magyar jog így működik.
Mindezeken túl pedig nagyon, de nagyon egyszerűen a továbbiakról:
1. Az utolsó legálisan megvásárolható iGO szoftver az iGO8 első verziója volt.
2. Akinek ettől bármennyire is újabb szoftvere van a WayteQ készülékén, az bizony lopott.
3. Az iGO szoftverbe történő bármilyen belenyúlás a szerzői jogok megsértését jelenti.Van még kérdés?
-
aeroan
csendes tag
vki tudna primohoz "fordulj meg ahol tudsz" skin-t ajánlani? úgy tudom, hogy létezik ilyen, de nem akadtam rá sehol. köszi.
-
kishoris
tag
Az lehet, hogy ennyi az átlagfizetés, de ez hogyan jön ki? Szerintem is nagyon sokan vannak akik létminimum körül keresnek, vagy csak valamivel többet annál. Persze jócskán vannak akiknek havonta több százezer esetleg millió kerül a számlájára, de akkor is a kispénzűek vannak többségben. És hidd el nekem, hogy akik milliókat keresnek előbb ellopják....
-
Loituma69
őstag
végül is teljesen mind1 hogy engedélyezik-e igo vagy primo futtatását a wateq pna-kon, mert ettől teljesen függetlenül 30 perc guglizás és bárki fel tudja rakni magának a megfelelő szoftvert, na most ez tetszik-e a gyártonak vagy nem az kit érdekel! Magyar átlagfizetés netto 85.000 forint, igaz ez készpénz
a pna ára 25.000ft Primo teljes eu kb 25.000ft hanem 30.000ft tehát kb 50,000ft járunk. Megint csak tegyük szivünkre a kezünket 85.000ft nettoból 50.000ft egy gps és egy szoftverért elég húzós. Azt meg megint csak lássuk be nem csak az újgazdagok szeretnének gps-el közlekedni, hanem az átlag ember is. A reális magyar ár cakk pakk a szoftverért 8.000ft lenne. Fogadnék rá, hogy 100 darab pna-ból 90 készüléken legális primo futna és nem kellene buherálni, mondjuk teljesen ingyen
Szerintem pl a sys.txt az nem warez mert nem a szoftverbe nyúlsz bele hanem csak más beállításokat használsz. A licensz feltörés na az más az jogosan jogellenes! De azt itt senki nem terjeszti. Én pl úgy tájkozódom mint a denevér, tehát én nem használok se primot se más szoftvert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest