Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nem ártana bekapcsolódni a fórumba. Arról beszéltünk, hogy a PNA-s hardverek alig változnak, a 400-as proci pár éve ment, most 500-asok vannak, meg 128MB ram. Ehhez képest egy androidos gépben meg ott figyel a 800-1-1.2GHz-es proci fél GB rammal. Nem baj, ha nem érted miről tárgyalunk.
-
sysrq
őstag
válasz
gipsztigris #998 üzenetére
Windows CE fórum. Ez meg üresen szomorkodik.
-
kishoris
tag
válasz
gipsztigris #992 üzenetére
Lehet, hogy elhamarkodott kijelentést tettem? Ebben a felbontásban nem nagyon találok.
-
GrandeP
addikt
Részlet a Ph-pdaplus garmin tesztből.
A Garmin készülékeknél sajnos le kell mondanunk arról, hogy a "belső" pontos műszaki specifikációit tudnánk.
Gondban is vagyok
Itt nem tudunk a processzor órajeléről, a ramról vagy az OS verziójáról beszélni, mert a gyártó ezeket nem publikálja. -
sysrq
őstag
válasz
gipsztigris #994 üzenetére
Itt egy ideje csak a nyafogás megy. Ha CE lenne rajta (az warez primo miatt) akkor az lenne a baj hogy nem sárga. Vagy piros. Mindegy csak nem elég megfelelő.
-
sysrq
őstag
válasz
gipsztigris #992 üzenetére
-
kishoris
tag
Kicsit lemaradtam a dolgokról úgy látom, volt mit olvasnom nagy hirtelenjében. Kár ezeken a dolgokon vitába szállni, részben mindenkinek lehet igaza. Nekem is van kisebb felbontású, öregebb vasam, ami sokkal gyorsabb az x960-nál. A gyorsaságot úgy értem, hogy ha a régi kütyün valamelyik gombra klikkeltem a navi menüben akkor az pillanatok alatt ott volt, ennél a vasnál bizony várni kell a megjelenítésre, de ez van, még ha a földhöz verem magamat akkor is. Ezeket a dolgokat el kell fogadni, vagy keresni kell a piacon másik PNA-t ami ennél jobb. Tutira találni ilyen kütyüt, csak annak kb. háromszoros ár szerepel az árcéduláján.
-
GrandeP
addikt
N770 szintén... de az ugye az illegális speedcam miatt volt?!
Van itt még valaki rajtam kívül aki havi szinten 20-30 k között teker bele a gps-be meg az autóba?!
Mert én nemzetközi furgonos vagyok, nekem ez a 960 ez nagyon gyors és sokkal jobb, mint az elődjei a myguide 3000 go, vagy az n770, mind2 több percig kereste a jelet, meg rengetegszer el is vesztette a hegyekben... ez érdekes mód nem..
Ezzel csak annyi bajom volt, ami miatt volt is a szervízben, azóta kopp-kopp semmi...
Én nem értem itt ezt a síránkozásokat, h pl nem játssza le a privat anal intruder 9 blurély dual sound rippet szaggatás nélkül, vagy h nem bírja az aksija meg nem látom, ez egy autós navigáció, ritkán nincs áram az autóban menetközben, arra meg a 2 óra a saját aksijáról elég, mert hamarabb lemerül a lámpa miatt, gps vevőből szinte a legjobb van benne, procija a második leggyorsabb, ram-ból meg annyi van benne ami manapság kell...
Az ablakra-müszerfalra meg úgy kell felhelyezni h ne zavarjon a kilátásban és ne süssön rá a nap, ha megg filmet akarsz rajta nézni akkor konvertáld át megfelelő felbontásra... ennyi. -
hojos
aktív tag
Nekem volt a 960-as előtt egy "elődje", X820 (64MB).
Bizony ő is késett néha. Ja és gyakran előfordult, hogy egy kis üzenettel tájékoztatott: "Out of memory". -
Rick4
félisten
válasz
gipsztigris #985 üzenetére
Na de ez csak addig van így, amíg nem sikerül végre egy igazán jó szoftot írni androidra, hiszem ott a hardver rendesen belehúzott, a szoftver elsőre is jó volt. Szóval addig van még egy kis ideje a microsoft-nak, vagy lehet a temetést intézni....
-
gipsztigris
addikt
A WinCE eszköz anno a Windows Mobile eszköz "lebutításából" keletkezett, mert igény volt egy célgépre, a PNA-ra. Amit a neve is jelez, személyi navigációs eszköz. Egy lebutított hardverkörnyezetet akarunk (időnként sikerül is
) felerősíteni egy olyan szintre, amilyenről le lett butítva.
A WinCE erősen korlátozott képességekkel rendelkezik az Androidhoz képest.....viszont navigációra sokkal jobb!....szerintem.
(#983) Rick4
Pont ezt írtam reggel. Hogy az igényesebb vásárlóréteg nem tud hozzájutni igényesebb hardverhez.
-
Rick4
félisten
válasz
gipsztigris #982 üzenetére
Azért az sem lehetetlen, hogy itt a cél megegyezett anno a crysis-szal, vagyis annyira erős gépet igénylő szoftot írtak, hogy mindenki rohant új VGA-ért... Itt se lenne gond, ha lehetne kapni jobbakat, szebbeket. Én is vennék 1GHz-en futó procival szerelt PNA-t ha lenne.
-
gipsztigris
addikt
válasz
SimonYana #974 üzenetére
"Ha navigálna hibátlanul , gyorsan mint az elődjei , akkor védeném , mert ez arra való!"
Azért ebben ne csak a PNA eszközök a felelősek, hanem a szoftvergyártók is. Ugyanis, szvsz szoftvert nem úgy kell készíteni, hogy csinálok egy qrva ütős programot, de nincs gép ami meghajtja. Hanem fel kéne mérni, hogy a piacon kapható eszközök közöl van-é amivel gond nélkül fut. A Primonak sajnos sokkal nagyobb a hardverigénye, mint az elődjének az iGO8-nak! A régiek iGO8-al remekül futottak, de Primoval el sem indul egy jelentős részük. A mai "korszerű" gépek pedig a Primo-t eléggé nyögvenyelősen viszik egy-két kivételtől eltekintve.
-
Rick4
félisten
válasz
gipsztigris #977 üzenetére
Akkor másképp kérdem. Adott egy hardveres környezet, és adott egy szoftveres. Az első ugye megegyezik, na de a szoftveres szerinted hogy áll? Mert andriodra iírni nem nagy kunszt egy jó naviszoftot, de a WinCE hol van fejlettségben, fejleszthetőségben, ingyen, könnyen, bárki által 3 kattintással letölthető szoftverekben? Kb mint most a W7-hez képest egy Win98... És ez az átlag usernek nem jó, attól soha nem jut előre egy rendszer fejlesztése, hogy az elismertségének olyan gátakat szabtak, hogy minden user power user kell hogy legyen alapos informatikai ismeretekkel, fórumtapasztalatokkal, és innen onnan kell letöltögetni mindenféle dolgot, hogy a készülék azt tudja amit a felhasználó szeretne?
-
Rick4
félisten
-
SimonYana
addikt
válasz
gipsztigris #972 üzenetére
Dehogy!
Szerintem nem védi ezt senki!
Ha navigálna hibátlanul , gyorsan mint az elődjei , akkor védeném , mert ez arra való!
Persze nem kell hirdetni az egyéb extrákat , ha az nem megy!
Lássuk be! Rettenetesen gyenge ez a hardver sajnos ezekre a szolgáltatásokra!
Aksi sem bírja semeddig! -
-
Rick4
félisten
válasz
gipsztigris #963 üzenetére
Teljesen őszintén: Adott két PNA eszköz, az egyiken van WinCE a másikon android. Az ár, a kijelző mérete, felbontása, a szolgáltatások, minden megegyezik. Szerinted mindent figyelembevéve logikus döntés lenne-e a win-est megvenni?
-
SimonYana
addikt
válasz
gipsztigris #958 üzenetére
Mondhatsz bármit!
Ez akkor egy sz@r és az előző típust sem vettem drágábban ami jobb volt!
Ráadásul az aku sem bír ki semmit szinte!
Ez a készülék egy kuka!
Vissza kellene vegye a gyártó az összeset sz@ros felbontásával együtt!
Még a navigálás is késik!
Ha túl gyorsan kell lekanyarodni , már túl is megyek mire elmondja!
VICC!Aki megteheti el ne adja a 950 , vagy attól kisebb típusokat!
Azok még használhatók navigálásra is!
Ez már lassan semmire! -
radamsky
senior tag
Vettem én is 1 ilyet, még egyelőre csak barátkozom vele
volt elötte wayteq készülékeim, de most kellett venni ujra mert ugy hozta a sors hogy kell
Pár dolog már nem tetszik. Napfénybe iszonyatosan gyenge a képernyő, a régieké jobb volt. A videolejátszás is hogy is mondjam ....
Maga a kezelőfelülete a Navinak nem tetszik (ezen majd segitek)
TMC nem kaphato most hozzáEgyelőre barátkozom az uj szerzeménnyel, meg olvasgatok szorgalmasan
Ami érdekes hogy a régi Wayteqnél ua. a szobába ua. a helyen mühöldat talált ez meg nem
már nem emlékszem a régiek tipusára, dvolt 3,5-ös elöször majd 4,3-as
azokkal meg voltam elégedve, szerintem ezzel is
Ami még sziven szurt nincs hálozati töltöjemondjuk tudtam de vicces hogy külön kell megvenni, vagy kikapcsolt állapotba a meglévő mobiltöltövel feltöltöm
bár annak csak 5,1V / 0,7A -es. Valahogy sajnálom a 2000 Ft-ot egy töltöre
-
gipsztigris
addikt
Azt sohasem mondam, hogy az Android a mindenható. Viszont az tény sajnos, hogy amihez a kínainak van kedve, ahhoz lesz a világnak is kedve előbb vagy utóbb. És most a kínai a Tablet-et és az "okostelót" nyomja. Mi vásárlók csak asszisztálunk ehhez a dologhoz sajna.
Most nem akarok belemenni abba, hogy az összes nagy nevű gyártó (Hewlett Packard,Harman Kardon,Panasonic, Asus, és még sorolhatnám) vajon miért szállt ki a PNA piacból, pedig azok a PNA-k hiába négy-öt éves gépek még ma is odavernek a ma kapható "csúcs" PNA készülékenek. De ma, a piacon kapható legjobb és a legrosszabb gép szinte ugyanaz. Csak a doboz és a név van kicserélve. Hiába lenne igényesebb vásárlóréteg aki WinCE eszközt szeretne, de a mai kor elvárásainak megfelelőt (Wi-Fi, 3G internet, erős jól látható kijelző, korrekt videólejátszás,stb), NINCS AKITŐL TUDNA VENNI ILYET.
Na mindegy! Befejeztem. -
Loituma69
őstag
válasz
SimonYana #956 üzenetére
teljes mértékben egyetértek, nekem is sima x950 volt, már 6x megbántam a cserét, először x950 bt hd volt, jézusom erről nem is írnék semmit utána x960. Hát ez se sokkal jobb az x950bthd-hoz képest de az x950-hez képest egyenesen visszalépés! Már sokszor leírtam 800x480 felbontáshoz minimum 800mhz proci kellene, ettől kb 3000ft lenne drágább, de legalább nem szaggatna a navigáció és a film. A winmoval semmi gond, ha androidos lenne a pda 1 óra altt lemerülne!
Köztudott az android zabálja az áramot!
-
GrandeP
addikt
válasz
SimonYana #956 üzenetére
De figyeljetek már, most én is menjek az Asus eee pc topikjába sírni h az a szar nem jácca le a full hd videókat?!
Pedig, kijelzője van, hangja van, codec van rajta... oszt még se. lehet h azért mert nem az az elsődleges funkciója hanem a netezés, amit tökéletesen elvégez? !
Ez egy 5 colos pna/navigáció, szép képpel, és 800x480-as felbontással, ha erre a felbontásra konvertált filmet vagy képet néztek rajta, garantálom h nem fog akadozni, de ha ilyen 1920 x 1080 felbontásban néztek rajta , ne csodálkozzatok h akadozik, az nekem a régi első generációs 2 magos gépemen is akadozott... Aki filmeket is akar nézni vezetés közben az vegyen hordozható dvd lejátszót, aminek 7-10 colos a képe és arra találták ki.
Ez csak egy plusz funkció, nem pedig alapértelmezett..Nekem a navigáció sem akadozik, csak alternatív terveztetésnél, ahol egyszerre 3 féle utat tervez...
Akinek akadozik, az valamit nagyon elqrt!
Bocsi, de már nem bírtam ezt a siránkozást, ami most itt megy..
-
Cariddi
csendes tag
válasz
gipsztigris #958 üzenetére
Teljesen igazad van Tigris, de Rick4-nek is, hogy akkor nem kell odaírni, vagy itt is be kéne vezetni, mint a bankoknál, hogy "a tájékoztatás nem teljeskörű". A Kija-félék beszólásain mindig röhögök egy jót. Majd a metron, buszon és vonaton utazáskor magammal viszek egy full HD TV-t, egy DVD lejátszót, meg hozzájuk egy diesel aggregátot, hogy tudjak filmet nézni
. De ha egyszer van rá lehetőség, hogy vegyek egy olyan készüléket, ami tudja a Navi-t és a médialejátszást egyben, akkor miért ne vegyem meg? Nem lehet mindenki IT guru, hogy egyből levágja, hogy a kis proci+nagy felbontás=szar minőségű filmlejátszás! Az a felfogás meg egyszerűen röhejes, hogy "ennyi pénzért mit vártál?" Nos lehet, hogy egyeseknek 25ezer ft semmiség, de akkor tényleg írják oda, hogy mik a képességek, mert aki nem ért hozzá, azt tulajdonképpen jól átverik.
A WIN CE fejtegetésre meg csak annyit, hogy két hete küzdök egy Androidos géppel, most fogtam kezembe először, és nem vagyok hülye az IT-hez, de eddig kizárólag MS környezetben munkálkodtam, sík hülye vagyok a Linux-hoz, ezért iszonyatosan korlátok között érzem magam ezzel az Androiddal. Ez megint egy néphülyítés kategória, hogy csilivili, húzogatható menü, stb....
Na, jól kimérgelődtem magam.... Bocs, akit fárasztott....
-
gipsztigris
addikt
válasz
SimonYana #956 üzenetére
El kell, hogy keserítselek! Ebben az árkategóriában mindegyiknek van valami gyíkja sajnos! Ha rövidesen nem változtatnak a PNA-k minőségén (ezzel egyidejűleg az árnak is emelkedni kell, mert azért csodák nincsenek) akkor a WinCE alapú PNA készülékek KI FOGNAK HALNI........szerintem.
Szóval a mai PNA piac olyan, hogy igyekeznek elkápráztatni a nagyérdeműt mindenféle hangzatos képességgel, de ha jobban belegondol mindenki, rá lehetne jönni, hogy 5 ezerért aranygyűrűt csak a romáktól lehet venni a Keletinél.....de az nem biztos, hogy arany.
Itt ugyanaz a helyzet. 25ezerért nem lehet mindenttudó csodarabbit kapni!
-
SimonYana
addikt
Kár volt ebbe a 960-asba bele erőszakolni ezt a nagyobb felbontást!
Olyan lassú az elődjeihez képest!
Nem csodálom , ha akad a divx.
Már meg bántam , hogy lecseréltem a 920-ast majd a 950-est!!
Vissza fejlődés volt csak azért , hogy szebb legyen a kijelző egy picit!
VICC!
Egyszer fogjak ki egy normálisat! Többet nem cserélek! -
Cariddi
csendes tag
Sziasztok! Mintha régebben valahol olvastam volna róla, hogy az X960BT-hez kiadtak egy frissítést, amivel megoldották a videolejátszás gyatra minőségét, csak nem emlékszem, hogy hol és mikor. Vagy az egy másik Wayteq típus volt (950BT HD vagy netán X990)? Csak mert én kipróbáltam egy ilyen X960BT-t egy boltban, egy teljesen átlagos (és szokásos) méretű (720x304 felbontású, kb. 2000 kbs) Divx filmet, és iszonyatosan, élvezhetetlenül szaggatott (többet is próbáltam, és mindegyiknél ugyanaz). Mielőtt bárki ide írná, tudom, hogy elsősorban PNA, és csak másodsorban médialejátszó, de ha vmi nem használható arra, amire beletették, akkor jobb bele sem tenni, és akkor lehetne még olcsóbban adni az amúgy is már igen olcsó (ámbár más tekintetben nagyon kiváló) készüléket.
Szal, vkinek van esetleg ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalata?
Azt is kipróbáltam, hogy átkonvertálom egy kisebb felbontásra a filmeket, úgy működött is rendesen, szaggatás nélkül, de hát az hosszú távon szerintem nem egy "normális" megoldás. És a navigáció közben is szaggatott egy picit a térkép megjelenítés, de ez még a használható kategória lenne.
Amúgy mindezt kipróbáltam az X990-nél is, amiben egy gyorsabb, 600MHz-es proci van, és külön hardware-es 3D támogatás, de nagyon minimális volt a különbség, ugyanúgy szaggatott. Akkor inkább a 960 a BT és az olcsóbb ár miatt.
Csak azért kérdezem mindezeket, mert szeretnék venni egy ilyent, de ha nem tudok rajta normális minőségben filmet nézni, akkor inkább nézek másikat.
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Miért nem tudom előcsalogatni a traffipax-ok jelzését a navin GJ6.18p_da_Kirk_v1.5wHD skin használata esetén? egyszerűen nem akarja mutatni őket sem berepülésnél, sem szimulációnál, sem éles használat közben. Megfelelő txt-k felkerültek a speedcam könyvtárba és át is konvertálta az eszköz a saját formátumára.
Beállításoknál engedélyeztem a sebességmérő kamera kijelzését. -
filippino
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de nem oldotta meg a problémám.
Vettem egy x960bt-t, rámásoltam az sd kártyára az igo-t /primo12/primo.exe, mellette a sys.txt
Így nem indult, akkor se ha beállítottam, hogy defaultból ezt az exe-t indítsa el, ha gps-re kattintok.
Utána egy mobilenavigator toolt tettem fel, (sddisc /mobilenavigator/mobilenavigator.exe ).
Ha ekkor a mobilenavigatort indítottam el, az valahogy elindította a primo.exe-t, de mikor a license-t el akarom fogadni, folyamatosan újraindul.Van valakinek ötlete, hogy mit tegyek? Szombaton már működő gps-sel kellene rendelkeznem :s
-
Kija
aktív tag
Mert ha mondjuk többet fogyaszt a készülék, mint amennyit visszatölt a töltő akkor előbb utóbb lemerül a készülék. És mivel az 500 mA * 5V az óránként 2500mAh és a készülék fogyasztása ennél több óránként akkor a készülék ha töltés közben használod, lemerül.
Ez olyan mintha kevesebb vizet engednél egy vízzel teli edénybe, mint amennyi az alján lévő lyukon kiömlik. Csak idő kérdése mikor ürül ki az edény. -
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #938 üzenetére
Az csak időbeni probléma...
-
Kija
aktív tag
válasz
gipsztigris #933 üzenetére
Felhívtam őket. Náluk sincs TMC vevő. Már rég kifogyott a készletük...
-
Vyndree
őstag
Autós töltőnek ilyet használok, két USB van rajta. Tudja tölteni az x960HD-t és az iPadot (1500+2100mAh) egyszerre 368Ft-ért.
-
Vyndree
őstag
válasz
gipsztigris #938 üzenetére
500mAh-s töltővel is lehet tölteni, csak tovább tart. Egyébként ha jól tudom a gyári autós töltője 1500mAh-s.
3,29 USD volt (iPad töltő), nyolc nap alatt itt volt (max 2,1A). Addig meg tedd a számítógép USB-jére, azok kb 500-1200mAh (alaplap függő), 3-4 óra alatt az is feltölti.
-
kapaca76
tag
Milyen megoldás van az x960bt-nél hálózati töltésre?
Mit kell venni hozzá? -
Kija
aktív tag
válasz
gipsztigris #933 üzenetére
Szia!
Pont őket néztem ki, aztán ma mikor Bp-en voltam mégsem mentem oda... -
Kija
aktív tag
-
Kija
aktív tag
Végre rászántam magam, hogy veszek egy Wayteq RTA-3000 TMC vevőt (a kollégámét már kipróbáltam és tetszett) erre az Edigitalnál teljesen kifogyott, csak szeptemberre ígérnek...
Itt nálunk meg nincs más bolt ahol lehetne venni. Viszont a héten megyek Bp-re. nem tudtok valami jól megközelíthető helyet ahol van belőle? -
gipsztigris
addikt
válasz
laszlohu #926 üzenetére
Senki sem tud a sorok között olvasni? :-)
PC-vel valóban működik a PdaNet progi (én kipróbáltam a full verziót is) de CSAK PC-vel! Ott a Droidos eszközöd internet kapcsolatát meg tudod osztani.
Csak az a baj, hogy az Android fejlesztői egyszerűen kifelejtették a WinCE eszköz támogatását a programból.....szerintem. -
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #925 üzenetére
Én ezt a leírást találtam a Dun - nal kapcsolatban ( angol nyelvű ):
http://www.dbuggr.com/smallwei/steps-verizon-htc-incredible-modem-tethering/
Az a baj, hogy a PdaNet - es progi trial verzió.
-
Loituma69
őstag
Dun nálam sem működik 2.3.3 android rendszer Htc Incredible S.Be volt dugva az asztali gépbe a telom és úgy működött azt hitem, hogy mobilnetel kapcsolódott, de nem!
Telefonkönyv az működik nálam is!
-
kishoris
tag
Kicsit előrébb gipsztigris feltett egy kérdést a hozzászólással kapcsolatban amire azóta sem jött megerősítés. Két telefonnal teszteltem, egy Xperia x8 (droid v2.1) és egy ZTE Blade (droid v2.2), mindegyikkel felépült a BT kapcsolat, de a DUN funkció nem működött. Van egy régi Nokia 6234-es telefonom azzal viszont minden gond nélkül megy.
-
kishoris
tag
válasz
gipsztigris #916 üzenetére
Itt is leírom, hogy a Bluetooth DUN kapcsolat nem működik droidos telóval.
-
kishoris
tag
Nekem is volt Globe HD, igaz nem sokáig. Én egyéb okok miatt váltam meg tőle, de szerintem írtam erről ebben és a CNS topikban is. Ha úgy süt rá a nap ennek sem látsz a kijelzőjéből jóformán semmit sem, még jó, hogy hallani azért lehet.
A darabos dolog meg szerintem egy elcseszett konfig miatt van.
Küldök privit! -
GrandeP
addikt
Ha fullon van a fényerő, és nem az érzékelő állítja, és nem süt rá a nap, akkor viszonylag jól látható...
Semmi akadás nincs, miért is lenne?!
Akkor szokott egyedül, lassúcska lenni, mikor alternatív útvonalakat tervezek, navigálás és transmitteres zenehallgatás közben....
Egyébként a 2 készülék szinte egy...de mivel ez egy wayteq topik, így aztmondom h a wayteq a jobb....
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Nekem egy CNS Globe HD-m van, még egy hónapja se vettem, az lenne a kérdésem, hogy a fényerővel, hogy áll a Wayteq 960bt, mert az enyém napfénybe elég harmatos és a hárombetüs navi program, hogy muzsikál a ti PNA-tokon, mert az enyémen egy kicsit darabos és nem csak navigálás közben. Egyébbként nagyon gondolkozom, hogy lecserélem egy Wayteq 960 bt-re, föleg, ha a fent vázolt problémák nincsenek jelen a Wayteq 960bt-n
A válaszokat előre is köszi!
-
Faveroll
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni Wayteq 960Bt/Nokia Xpress 5800 párosítással kapcsolatban.
Két problémám van:
1. Ha párosítom a két készüléket, a telefonkönyvet akkor sem tudom átmenteni a pna-ra. A telefonon be van kapcsolva a távoli SIM üzemmód. Felhívtam az üzletet, és azt válaszolták, hogy az XPress 5800-al nem működik a telefonkönyv. Próbáltam N82-vel, azzal sem működik. Lehetséges valami megoldást találni?2. Párosítom a két készüléket (960Bt/Nokia Xpress 5800), kimegyek a BT hatásköréből, megszakad a BT kapcsolat. Visszatérek a BT vételi körbe a kapcsolat nem áll vissza, csak ha kézzel csatlakoztatom újból őket. A pna-ban a bt csatlakozás menüjében mindkét négyzet ki van pipálva. Az N82-vel azonnal visszacsatlakozik ha meglátják egymást.
Köszönöm a segítséget!
-
Loituma69
őstag
Fentebb írtam, hogy x960 nem műxik az android rendszerrel, hát megkövetem magam mert Htc Incredible S droid 2.3-mal tökéletesen működik a telefonkönyv és az internet megosztás is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1 humoros
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest