Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #3912 üzenetére
Badszki, rá volt dugva PC-re, úgy nyilván nem látta a belső memóriát, lehúztam azonnal.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy X960BT, a NAVI mappába hiába szeretném betallózni a belső memóriáján lévő indítófájlt, a bal felső sarokban csak egy /SDMMC felirat látszik. Nincs "visszagomb", csak a kilépés. Így nem tudom kitallózni a belső memóriájából az indítófájlt.
Mi lehet a hiba, mit tudok csinálni?
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #3775 üzenetére
Megtettem, de semmi újat nem látok, csak ugyanazt kicsit kifejtve, ami már számomra is evidens lenne, de sajnos cseszik bejönne a CE felület.
-
runner 125
nagyúr
Köszi, igen közben itt is rákerestem, találtam egy 2011-es hsz.-t ahol szintúgy te válaszoltál, talán az X820-as topikindító hsz.-át linkelted. Elkövettem ugyanezt, de sajnos semmi. Nem jön be a WinCE felület. Ugyanúgy újraindulgat. Kikapcsolni is csak kb az után kapcsol, ha 30 másodpercig nyomom a főkapcsolót.
Ennek akkor annyi, más opció nincs? 16gb-s microSD-ről próbáltam, ha esetleg számít.
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Adott X960BT, bekapcsolást követően csak az indítóképernyő jelenik meg, és kb 30 másodpercenként "újraindul", de elfeketedést követően ismét csak a Wayteq-es indítókép jelenik meg.
Elérhető valamilyen bill kombóval a Win CE felület, vagy mi lehet a problémája? Reset lyukra sem reagál, adatkábellel összekötve a gép sem ismeri fel.
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Mitől lehet, h az IGO folyamatosan elállítja a készülék óráját? Beállítom a pontos időt és a +1-es időzónát is, de amikor belépek és ki, folyton 2 órával kevesebbet mutat a készülék.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
kishoris #769 üzenetére
Hm, ezt én is érdekesen fogadom, mivel próbáltam 1-2 hd rip-et (1,2gb) az X920-ason, és abszolút nem akadt be egyik sem.
GrandeP
Áh, ezt inkább csak amolyan kíváncsiság miatt kérdeztem. 'Ki tudja mikor és hol jöhet jól' elven.
Bár a képernyő méretet pontleszrom, mivel hajlamos vagyok az i4-en is végignézni egy filmet.Bár, ennek rohadt jó a képminősége.
-
runner 125
nagyúr
Apropó, néztem a Wayteq oldalán, az X990-ben található 600mhz-es proci mennyivel gyorsabb / jobb, mint az ebben lévő 500-as?
Pl. divx filmeknél megmutatkozhat a különbség?
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Eladtam a jól szolgált X920BT-met, s beruházok helyette egy ilyenre. A kijelző felbontása csábító és tesztek alapján mérföldekkel szebb képet produkál, mint a 480x272 pixel 5"-on.
Egyébként ROM frissítések milyen gyakorisággal érkrznek Wayteq-éktől, vagy ezeknél nem módi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest