Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kori18t
tag
Srácok, hogyan tudom a telepített játékokat, felesleges dolgokat törölni?
Rákötöttem a pc-re, belementem minden mappába, de nem találtam, hogyan és hol tudok törölni
Esetleg bekapcs után az ikonok sorrendjén változtatni?( fontosabbak előrébb ) -
kori18t
tag
válasz
sityupityu #2555 üzenetére
Arra gondoltam, hogy lecserélem az 500-ast 664Mhz-esre, mert navigálás közben gyorsabban fordulok, mint a ketyere követni tud engem. A Wayteq azt mondja, hogy menet közben nem fog jelenteni semmit, mert a holdakról érkező infókat, kapcsolattartást nem a proci, hanem a gps-vevő biztosítja, ezért akkor nem számít az izmosabb cpu. Így akkor marad az 500-as.
-
kori18t
tag
A ketyerém belső memójában az a szoft régebbi verziója van, aminek a nevét nem lehet kimondani.Most szeretném kipróbálni szintén az itt tiltott nevű navi szoftver legújabb, legokosabb variánsát, amit egy micro sd-vel tolnék bele.Kérdésem, hogy működhet-e úgy a gps, hogy 2 szoft van rajta és ha igen, melyiket töltené be??
-
kori18t
tag
válasz
huncutka1029 #2110 üzenetére
Áááá, akkor nálam röccenés nélkül menne, nem használnék semmit navigáción kívül, abszolút hidegen hagy a sok extra dolog......
-
kori18t
tag
válasz
huncutka1029 #2100 üzenetére
Ezeket szerettem volna tudni.Akkor jó lesz ez nekem.....
Nem értem az ikon pakolást, meg a POI-kat.Van egy noname gps-em iGo8-al, de soha nem pakoltam ki ikonokat, nem is tudom, hogy kell, de nincs is szükségem semmi kókusz-pókuszra.Arra használnám csak, amire kitalálták: a navigálásra és semmi más egyébre.
Köszi az infókat! -
kori18t
tag
Egy ilyen készüléket nézegetek megvételre és kíváncsi lennék, hogy milyen.Gyors, pontos, megbízható, nem-e fagy néha, kijelző fényereje, navi hangerőssége, stb.....? Csak magát a ketyerét venném, mert szerzek hozzá primo-t ( iGO8-at ismerem, nem tudom miben jobb a primo, de sokan mondják, hogy jobb ).
Azért kérdezem ezeket, mert nem vagyok egy Wayteq fan, de ez tetszene.
A primo szoftot is jól kezeli a ketyere?
Tudnátok némi infóval szolgálni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Intel Core i5-4570S Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.60 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- GAMER PC! Ryzen 7500F / RX 7700 XT / 32GB DDR5 / B650 / 1TB Gen4 / 600w!
- Intel Core i5-3470 Processzor 4 mag 4 szál 6M Cache, max 3.60 GHz
- Honor Pad X9 64GB / 4GB Makulátlan
- HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest