- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
őstag
az Any Video Converter Pro-t használom. De a sima ingyenes változat is megteszi. Teljesen élvezhető AVI-t, vagy WMV-t konvertál az flv-ből.
Testreszabott AVI-t használj, 480x272-ben!
Bitráta:256kb/s
Képkocka: 25fps
Audio: Mp3 96kb/s
Ezekkel a paraméterekkel tökéletesen játssza a Yuotube-os konvertált videókat.Mintha ezt betűről betűre olvastam már volna már más tollából!
-
WindyJoe
aktív tag
Ezt is be lehetne tenni 1. HSZ-be, vagy csinálni egy összefoglalót, hogy gyakran feltett kérdések és oda beírni, aztán ha van változás frissíteni. Bár ennyi erővel keresőbe is be lehet írni fölülre és nem lesz szétoffolva a topic 50× megválaszolt kérdésekkel.
Most őszintén, próbáltad beírni a keresőbe h 'transmitter'?
Azért segítek, pl ennek a HSZ-nek az ucsó bekezdésében van egy feltételes magyarázat is... -
csiktor
tag
E51 jó telefon, nekem csak jó tapasztalataim vannak vele. Elég jól bírja a strapát, nehezen adja fel. Bővebben itt.
Én nem tervezem eladni, de apróhirdetésekben tuti találsz.
És akkor, hogy kicsit ide is kapcsolódjon: össze lehet kapcsolni BT-n a GPS vevővel, minden funkció működik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest