- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikiller
aktív tag
válasz
Mikiller #3706 üzenetére
Sziasztok!
Mint már korábban írtam, SonyEricsson K750i telefonommal nem tudom a kihangosítást megvalósítani, nem tud kapcsolódni bluetooth-on keresztül, egy idő után kifehéredik a lépernyője, a Wayteq meg hiába keresi a kapcsolatot. Elég gyakori telefontípus, senki nem próbálta még a Wayteq-el, vagy mindenki másnak sikerült? Szoftvert a SonyEricsson oldalon nem lehet frissíteni, mert az oldal szerint a telefonomon jelenleg használt (R1CA021) a legfrissebb.Valakinek tapasztalat K750i-vel???
-
snowdog
veterán
válasz
Mikiller #3523 üzenetére
OK, köszi, assz'em menni fog!
Csak találjam meg én is azt a skint...Ha pontosan a leírtak szerint csinálod, akkor nem fog menni!
3. a gépes ResidentFlash2\YFAP20 mappájában van az Ebook.exe, amit átneveztem bármilyen más névre (a ResidentFlash2-be úgy lépsz be, hogy előtte a ResidentFlash1-be lépsz, amit a gép eleve lát, majd fent az 1-est átírod 2-re, majd entert ütsz)
Hogy menjen is, egy kis pontosítás. Nincs ResidentFlash1, csak ResidentFlash van. Ezért értelemszerűen ez után kell a kettest írni.
-
Rocky11
csendes tag
válasz
Mikiller #3507 üzenetére
1. letöltöttem Placi38 skinjét
2. a skinből a MioAotoRun \Programs\uBook mappát felmásoltam egy sd kártyára, amit betettem a gépbe (előtte az sd kártya gyökér könyvtárában létrehoztam egy YFGo2CE.bld nevü fájlt, a tartalma bármi lehet, de legalább 1 byte legyen/ hogy egyáltalán kilépjek a WinCe felületre)
3. a gépes ResidentFlash2\YFAP20 mappájában van az Ebook.exe, amit átneveztem bármilyen más névre (a ResidentFlash2-be úgy lépsz be, hogy előtte a ResidentFlash1-be lépsz, amit a gép eleve lát, majd fent az 1-est átírod 2-re, majd entert ütsz)
4. a gépen az sd kártyán beléptem az ubook mappába, aminek teljes tartalmát kijelöltem másolásra (mappákkal, fájlokkal együtt. a lényeg, hogy lépj be az ubook mappába, és onnan a jelölő kerettel jelöld ki a dolgokat, és ne kintről jelöld másolásra az ubook mappát)
5. vissza mentem a ResidentFlash2\YFAP20 mappájába, ahol egyszerűen beillesztettem a másolásra kijelölt fájlokat, mappákat
6. ezután a ResidentFlash2\YFAP20 mappájában az uBook exe-t átneveztem Ebook.exe-re
7. sd kártya kivesz, resettel újra indítani a gépestEzután ismét a gyári skinnel indul a gép, és ha elindítod az ebook olvasót, akkor már az ubook indul el, ami szerintem nagyon jó progi, és ékezeteket is kezel. Én rtf formátumú könyveket olvastatok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest