- Telekom mobilszolgáltatások
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64
aktív tag
válasz
snowdog #4505 üzenetére
Hmmm... Egyrészt nem emlékszem, hogy megsértődtem volna, vagy elkezdtem volna bárkit is sértegetni.
Másrészt bírom az olyan felhasználókat, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy a másik orra alá dörgölik, hogy "322 hsz-szel ezelőtt ezt már kitárgyaltuk!", vagy "az a kis bal felé mutató narancssárga háromszög a lap tetején és alján!" azzal borzalmasan menővé válnak.
Főleg, hogy a lapon lévő hsz-ek száma egyéni beállítás kérdése...Harmadrészt, az, hogy az előző oldalon találsz választ a kérdésedre, kábé annyira segítőkész szerintem, mintha azt válaszolnák a hol lehet kapni a készüléket kérdésre, hogy Bp-en, a IX. kerületben. Végülis nem kell az egész országot feltúrni utánna.
Én ha tudom a választ egy kérdésre, akkor vagy leírom, vagy belinkelem, ha meg nem tudom akkor nem írok semmit. Főleg akkor, ha nem is nekem címezték a kérdést...
Egyébként el szoktam olvasni egy adott topic utolsó 50-100 hsz.-ét (bocs, hogy nem a teljes topicot), és ha ott nem találom meg amit keresek, csak akkor kédezek (nem "write-only"). Ezúttal elkerülte a figyelmem, hogy itt a válasz a(z egyik) kérdésemre.Ezzel részemről lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest