- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6605 üzenetére
Mármint ez most ilyen sorozatosan visszatérő avagy könnyen tudod reprodukálni? Ha igen, akkor hivatalos fórumon:
War Thunder - Official Forum → Technical Support (Bug Reporting / Suggestions) → Moderated Bug Reports → Moderated Bug Reports - Windows → General Gameplay and Balance Issues alatt csinálsz egy topikot, ahol leírod a hibát majd csatolod a screenshotokat amiket csináltál (esetleg videót youtubera) és a .clog fájlt.
A .clog fájlok a c:\Program Files (x86)\WarThunder\.game_logs\ mappában találhatóak. Minden játékindításkor létrehoz egy új .clog fájlt a játék, és játék bezárásakor zárja le úgymond (ekkor lesz csak mérete a fájlnak). Tehát ugorj be egy csatába, csináld meg a screenshotokat előtte-utánna állapotban, akár többet is, zárd be a játékot, írd le, hogy hogy sikerült előidézned a hibát, hogy újból és újból meg tudod-e ismételni ezt a metódust és csatold a fentebb említett fájlokat. Ha valamelyik nagyokos megtekinti a hozzászólásodat/topikodat, akkor a publikom által is látható állapotba fogja tenni azt, válaszolni fog rá, dokumentálja az esetet vagy további kérdéseket tesz fel/még több fájlt kér bemutatásra.
Ha dokumentálják, akkó' bezony büszke lehetsz magadra, mert hozzájárultál ahhoz, hogy több embernek ne forduljon elő és beírhatsz magadnak egy piros pontot.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6595 üzenetére
Az igazat megvallva mindent rosszul csináltál
Kezdjük ott, hogy ez egy repülős játék, csónakoknak a részvétel tilos!
Csak viccelek, de szerintem felejtsd ezt a gépet, majd az A6M2-vel lehet alkotni.
A meccsről csak annyit, hogy beálltál a Buffalo mögé, és mindenáron le akartad lőni, egészen annyira, hogy korábban lőtt ki téged a Buffalo csapattársa, minthogy te megszerezted volna a killt. Mikor az F4F leadta rád az első sorozatot, már akkor félbe kellett volna szakítanod a támadást és valahogy kibalerinázni onnan, biztosan adódott volna egy jobb alkalkom.
Mondjuk sokszor én is így szoktam cselekedni, főleg ha olyan ellenfél van mögöttem, aki elől nem fogok tudni lelépni... hát akkor magammal viszek valakit a sírba.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6592 üzenetére
Ugyan rég mentem már AB-t, de tudtommal air spawn-nak kéne lennie alapértelmezetten és választás alapján lehet reptérről felszállással is kezdeni. Ha a többiek rendesen levegőből indulnak te pedig nem tudsz, akkor illik jelenteni a bugot a fórumon (ilyenkor screenshotokat jó, ha csinálsz).
Más: végreee
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6554 üzenetére
Persze, hogy felesleges, mert baromságról beszélsz. Nem tökmindegy, hogy tier 3 vagy tier 4 az a fos I-185? A battle ratingje lehet ugyanúgy 4.0 Tier 4-ben is, ahogy ha megnézed az oroszoknál Yak-9U Tier 4-es és 4.3-as BR-je van.
Ki-84 ko Tier 3, 4.3
F4U-1c Tier 3, 5.0
A6M5 otsu Tier 3, 5.3 !!!Attól, hogy másik tierbe helyeznek egy gépet, nem fog változni semmi, csak a reward bonus. Ha feltolnák Tier 4-be az I-185 M-82-t, akkor effektíve azzal lenne a legkönnyebb jeteket fejleszteni. Attól még a gép ugyanaz marad és lehet, hogy jobb pilóta is ül benne és ne adj isten lelő. Húúúú
Az amerikai pilóták egy forintot nem érnek. Olyan szinten könnyű ölni a jet pilótáikat propelleres gépekkel is, hogy az hihetetlen és emellett még undertiered gépeik vannak. Nézd meg, amcsi Hellcat 3.0, angol Hellcat 4.0, szerintem nincsen alattuk különböző flight modell.
Mondtam már, hogy sok sikert, lődd WoWP-ben a 400 HP-s Beaufightereket. Egyébként meg ha küldenél egy replayt, akkor talán még megpróbálnék segíteni, hogy mit csinálj máshogy.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6548 üzenetére
Nem, szerintem se a Canberra, se az amcsi verzió, se az IL-28, se pedig a japán R2Y2 széria nincsen jó helyen BR szempontból.
Lenyelem és kész, mert nem tudok többet csinálni ennél. Engem sem kényszerít senki arra, hogy játsszam ezt a játékot. Tudom, hogy vannak hibái, méghozzá elég sok, de ettől függetlenül pöpec és én nem idegesítem magam rajta.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6545 üzenetére
1) Ki az a "mindenki", aki 20mm feletti fegyverzettel rohangál? Ki mondta, hogy neked amerikai gépekkel kell játszani, mikor köztudottan alig van cannonnal felszerelt vadászuk jelenleg?
2) Ha szerinted a G-2-nek nem kéne gyorsabbnak lennie a P-47-nél, akkor keresel hivatalos dokumentumokat mindkét gépről, szépen felmész a fórumra és csinálsz egy hiteles bugreportot a FM részlegen.
3) Nézd a jó oldalát, több szabad hely lesz a gépeden. Sok sikert a WoWP-hez.
Én nem sírok, hogy a Zéróknál és/vagy N1K2-nél gyorsabb az F6F, F7F, F8F, F4U, P-51, P-38, La-7, La-9, Tempest, Griffon Spitfire, stb.
Senki nem kötelez arra, hogy játszd ezt a játékot és ha csak felidegeled magad akkor az egészséged megóvása érdekében tényleg hagyd abba.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6260 üzenetére
Igen, próbáltam már, ahogy a Mirillis Actiont is. A baj ott van, hogy a processzor gyorsítótt quick sync nem megy, mert akkor OBS-el tudnék egyből mp4-be felvenni.
szerk: de ami a poén benne, hogy megvan ugye a gépemen a konvertált mp4, ami egy folyamatos videó, viszont youtubera feltöltés után eléggé szaggatott lesz, ennyit rontana a minőségén a feltöltés?
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #4840 üzenetére
"csak az "elő lapi" kacsintok miatt gondoltam baura és az van házon belül...."
hogy mi a f*sz van? ne haragudj, de szeretném megkérdezni, hogy magyar vagy-e egyáltalán? ha igen, akkor hány éves, mert hogy írni nem tudsz, az tuti.
"ezek szerint egy újabb "hasztalan"prém gép.... A10 prém cobra is olyan br-t kapott anno
"
ajándék lónak ne nézd a fogát...
pf, egy prémium gép értekelésén rinyálsz? nézd már meg az egész japán ágat. -
Revolit
senior tag
-
nemeth989
senior tag
válasz
Micsurin #4719 üzenetére
Az ellen sajnos nem tudsz mit tenni, szerintem mindenkinél előfordul. Vagy lefordulsz a célról és távolabbról követed, esetek nagy részében nem tudják kilőni, vársz egy megfelelő pillanatra kb. mikor az áldozat éles kanyarba kezd, és akkor durrantod le. Vagy lövöm tovább, és próbálok nem akkor lőni, amikor a lövő zónában van a társ. Mondjuk van amikor ez se segít, mert egyedül vagy lövöd az előtted lévő enemyt, és beléd száll a társ.
Tegnap is megkaptam ezt párszor, belém jön T3-4-es csatában egy Hayabusa, azután én vagyok a noob, hogy a srác 4 perccel a csata kezdete után 200 ponttal és 5 kilőtt repülővel állt ott.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #4706 üzenetére
Igen, repültem vele nem rég. Miért?
Csak visszamenőleg pár patch note, vastagon kiemelve, ami a tankokhoz tartozik.
Inability to fly with American planes when they were selected at the start of the game has been fixed.
Pz.VI ausf H1 tank barrel durability value has been fixed (durability value on the “barrel” module increased up to values of other heavy tank barrels).
Historically fixed traverse and elevating angles of Panzerjager Panther and its commander’s premium variant. Changed from +-15 to +-11 degrees horizontally and from -10 +30 to -8 + 14 degrees vertically.
Fixed elevation angles of Panther II from -6.5 +17 to -4,5 +15 degrees (old angles made weapon glitch through tank surfaces), also in -165 +165 degrees sector elevating angle decreased up to -3 degrees (turret facing reversed from vehicle direction vector and with old angles barrel would go through exhaust pipes)
105mm KwK45 rate of fire has been fixed from 5.4 shots per minute to 3.9 shots per minute (old value was a mistakenly taken from KwK43)
Fixed damage effect from HE tank rounds, which led to the destruction of the tank when the shell would detonate on the vehicle roof. Now it is still possible to damage the tank by a roof breech, but it won’t lead to the immediate destruction of the vehicle.
Fixed an issue that was causing FPS drops intermittently during aircraft combat (thanks to all our players that posted logs and replays for us)
Improved help screen for ground vehicle controls.
Re-arranged UI element positions in the combat interface (they won’t obstruct each other any more)
Fixed an error in the ground vehicle tutorial where ‘zoom in’ wouldn’t trigger its continuation, which made it impossible to complete the tutorial.Fixed an issue that wasn’t allowing re-spawn while player had too little ammunition available.
Issue when repair time was being increased whilst upgrading using the ‘field repair’ crew skill has been fixed.
Fixed battle mass and transmission parameters of Aufklärungspanzer 38(t). Its mass now is 11 tons, its maximum speed is 58km/h
Fixed maximum speed of Pz.Kpfw 38(t) A/F – it is now 42km/h.
Fixed maximum fire rate of the M3 75mm cannon (captured M4A2) from 18 to 12 shots per minute.
Fixed how the detonation fuse for PzGr39 88-mm AP shells work, the armour thickness on which it would trigger has been reduced by half.
Fixed displayed penetration values for OF462 shell (M-30 cannon from SU-122)
Fixed displayed armour values of the SU-122 (it wasn’t displaying the armour thickness of the fighting compartment).
Fixed after-penetration effect of APHE 57-mm shells of ZIS-2, ZIS-4, ZIS-4M cannons (BR271, 271K, 271M shells). Fragmentation effect parameters of these shells was the same as 45mm AP shells with the same mass. Amount and effect radius of casualty-producing fragments has been increased.
Fixed several client crashes due to poor connection at the start of the game.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #4682 üzenetére
Megnyugodhatsz csinálja nekem is. De csak most a legutóbbi update óta. Földhöz is vertem a repcsit miatta párszor. De nekem nem 1mp-re akad be, hanem 2-3-ra is. Az meg ugye elég a földbe teleportáláshoz.
Remélem hamarosan javítják, mert nagy átlagban a csata hevében csinálja.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #4677 üzenetére
Azt kérdezted, hogy "Meg tudom-e csinálni ezzel a készlettel a tech tree-met tier 4 végéig ?"
Véltem arra gondolni, hogy a mostani készleted a Tier 2-es gépekből áll, mert így van. Erre írtam, hogy felőlem a T1-es gépekkel is elemehetsz a jetekig, de mehetsz akár a Tier 2-esekkel is.
Egyébként attól függ, hogy hogy és mennyit játszol...
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #4669 üzenetére
Nem roncsolhat jobban, mert totál ugyanaz a cucc van rajtuk, csak annyi különbséggel, hogy a P-47-esen 8 darab van ebből a fegyverből, míg a Mustangon 6.
(#4670) anytime: igen, ez valahogy így van. például amikor a killeket farmoltam a hétvégén, volt olyan meccsem, ahol közel 20 killem volt, és prémiummal valami 1500 RP-t kaptam a Yer 2-es kifejelesztésébe
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #4667 üzenetére
Ne a fosladék universal lőszert használd, hanem a tracert, ami full API-T! A P47-től kezdődően minden jenki gépen az M2 és M3-as Browning MG-k tracer fajtája 100% API-T lőszert lő, ennél nincsen jobb.
Egyébként ha ennyire oda vagy a Mustangért, akkor ajánlom figyelmedbe az angol prémium Mustang Mk I-et, illetve majd az amerikai F8F-et, azon már M3-as MG van, na az egy külön kategória
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #4663 üzenetére
Nekem is megvan a prémium P-51, illetve ki van fejlesztve a másik kettő, ebből az első fullos, a második még új. Sajnos amerikai gép létére BnZ-ra alkalmatlan volt legutóbb, amikor játszottam vele, illetve nekem fennállt a probléma amit leírtam, hogy fordulás közben annyira billegett, hogy inkább abbahagytam a fordulást, mert féltem hogy eltöri a szárnyát vagy akármi, arról nem is beszélve, hogy a fordulási ideje ezáltal megnövekedett, nem is kicsit.
Az elődje, a P-47-es sokkal biztonságosabb gép. Ezt arra értem, hogy azzal zuhanás közben simán elérhetsz kb. 900km/h-t, a Mustang legutóbbi tapasztalataim szerint már sokkal korábban tört.Holnap azért megyek vele egy pár kört, bár én egérrel vagyok, de adok még neki esélyt.
szerk: a nerfelésről nem tudok, patchleírásban nem láttam, szóval lutri.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #4656 üzenetére
Elvileg vinnie kell a heavy tankot is, már csak abból indulok ki, hogy a light és medium tankot 12.7mm-el is ki lehet nyírni, úgy, ahogy a light pillboxot is. Ergó ennek a 75-ös cannonnak vinnie kellene a pillboxot is és a heavy tankot is, szerintem, de nem próbáltam még.
Fontos, hogy ki legyen fejlesztve a modul a cannonhoz, és a full AP-T lőszert válaszd. Alapból csak minden második lövés AP-T lövedék, a többi robbanó. -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #4616 üzenetére
Kezdjük ott, hogy le sem tudod írni az amerikai gép nevét, illetve nem tudom, hogy létezik-e "64A10" nevű amerikai vadász. De ahogy látom, neked nem csak a repülőgépek neveivel van bajod, hanem úgy az egész magyar nyelvtannal. Mindemeltt az I-185 egy olyan repülőgép, amire ha ráguglizol, te is látod, hogy CANCELLED. Azaz, kellett a fejelsztőknek egy olyan repülőgép, ami már TALÁN versenyképes a többi gép ellen.
Az alábbi képen pedig láthatod, hogy azokon a magasságokon, ahol a normális légicsaták zajlanak, 3-4k+, a Bearcat mindenben jobban teljesít, mint a szuper La-7-esed. Az a baj tudod, hogy a német játékosok se nagyon tudnak mit kezdeni a Bearcatekkel, mert ez a kis jószág lepipálja teljesítményben a Ta 152-est is.
Folytassuk ott, hogy szerintem az N1K-val és a Ki-84-esekkel is meg lehet verni az La gépeket. De nem baj, annyival jobb lesz nekem, minél több orosz gépekkel repülő játékos van, annyival könnyebbek az RB meccsek.
-
Atlantis
veterán
válasz
Micsurin #4608 üzenetére
Kár lenne, pl.: engem csak a repülős vonal érdekel, a tankos rész nem. Szerintem előbb-utóbb átláthatatlan lesz így ez a topic, hogy minden egybe kerül. Bár itt legalább nem termelődik napi 200 rinyáló és gyalázkodó iromány, mint a WoT topicjaiban.
Jó lenne ezt a színvonalat megtartani, de félek, ahogy "hígul" majd ez a játékközösség is, úgy ez egyre nehezebb lesz...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #4338 üzenetére
Azért azt tudod ugye, hogy a Yak-ok eléggé OP-k RB-ben is, mire a Zero felkapaszkodik magasra, addigra a Yak ott van, de a Zero sokkal mobilisabb, és ha megszerzi a magassági előnyt is, a Yak-od mehet füvet legelni.
#4320 RG4L:
"Ja igen, és a német gépek megerősödnek T2 végén és T3-T4-ben."
Azért a T1-es He 112 B-0 megér egy misét a 2x200mm-es cannonnal -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #4155 üzenetére
Azért az I-15 és I-16 nem volt annyira nagy cucc gép a korában... mint ahogy a játékban.
"The first Zeros (pre-series A6M2) went into operation in July 1940. On 13 September 1940, the Zeros scored their first air-to-air victories when 13 A6M2s led by Lieutenant Saburo Shindo attacked 27 Soviet-built Polikarpov I-15s and I-16s of the Chinese Nationalist Air Force, shooting down all the fighters without loss to themselves."
(#4157) Napfénysüti: igen, csak egy géppel mehetsz, és azzal, amelyik slot éppen aktív.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #2299 üzenetére
Sajnos egyre gyakrabban találkozok én is ezekkel a nyomorult Vérpistákkal. Előlem is hányszor vesznek el killt, azzal, hogy az általam felgyújtott repcsinek még bevernek 2 crit-et, oszt kanyec neki. Persze, benne van a pakliban hogy elalszik a tűz, de akkor is, szenyóság lőni. Én mostanában már nem megyek rá égő repcsire, legyen azé aki megszenvedett vele. A múltkori B-25 eset-be is csak azért szóltam bele mert kínlódott a csapattárs vele, én meg egy sorozattal kilőttem a BF110-emmel. Naná, hogy nem tetszett neki, meg kellett rajtam torolni. Sajnos ide is beszabadultak a gyerekszoba nélküli tizen, és kora huszonévesek.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Micsurin #2299 üzenetére
Én is elszedtem a csapattársam elől a tankokat,meg még ami ott volt,erre mit csinál,el kezd lövöldözni.Jó pár időbe el telt,mire leszedett.Chaten megkérdezem tőle,hogy what the fuck are you doing?Erre kérdőjel,utána mikrosuttii ******* yto.wiktor112pl volt a neve,hát ha ismer valaki ilyen nevű játékost.
-
Dictator^
veterán
válasz
Micsurin #2299 üzenetére
Ja, ezt Én sem értem.
Ugyanezt csinálta velem egy T3-as BF, csak nálunk úgy volt, hogy én kezdem el lőni, beszállt a haver, majd persze pár crit hit miatt, az enyém lett a kill. Nos már a repcsit se üldöztem, táraznom kellett, a srác utánamszállt, lőtt pár critet, de ÉPP nem zuhantam azonnal le.. beírtam, hogy ez mire jó?Válaszolt rá:
"It's just a game, calm down".Lelőttem a gyereket mert elémszambázott.
Rekaciója:
"OMG WHAT A NOOB WHY?"Most tényleg? Ennyire primitív, hogy még ezt sem esik le neki?
Aztán behúztam a gépet egy sziklának, hogy szépen minuszolja a killemet nekiAutomata ban rendszer meg semmit nem ér kb.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Micsurin #2250 üzenetére
Ja élvezetes lenne 60km-röl inditani egy pöttyre a radaron.
Más: adtam még egy esélyt a p-51-nek T4-ben, de AB használhatatlan, az hogy egy spit emelkedik míg stall-ba esik, kilövöm rá az egész tárat, és nemhogy kill, még egy critet sem kapok.
Olyan gyenge oda a fegyverzete, mint alsóbb szinteken a spit 7.7-es köpködöi, vagy rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged