Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Nem, win7.
(#9636) RG4L
Nem, bejelentkezés után írta.---
Most visszavettem a GPU és a memória órajelét kb 10%-ot, ez úgy tűnik megoldotta, bár egyszer így is kivágott miután vége lett egy meccsnek. Most 1920*1200 és high beállítások mellett 50-60 fps van játék alatt, bár lehet nagyobb csatáknál van drop. Max-on csak 30-40. -
Francia91
veterán
Nem megyek most vissza, a következő fagyást a laptop bánná...
Nem cserélem ezt a notit, nekem tökéletes. Ez meg vmi hiba lehet a játékban, mert nagyon furcsa, hogy kizárólag Golden meccseknél fagy le, máskor sosem
Nem mérgelem magam tovább, ez a hetem így is elég húzos volt a melóhelyen is... -
-
RG4L
őstag
Jójó, oké, de mondom, ha nem Phly válogatná ezt a top 5-öt, hanem mondjuk Magz, OrangeDoom vagy valami hasonló színvonalú játékos, akkor normálisabb lenne a színvonal.
Láttad már Phly védekező manővereit? RB-ben is rángatja az egeret mint a hülye, csodálkozik, hogy lelövik, azt akkor tolja, hogy nice shot bro. Nem pont ilyennek kéne kiválogatnia az "EPIC" playeket. Elhányom magam, amikor ezeket a press accountos balfaszokat nézem (már régebb óta töröltem őket youtuberól), Baron és Entak is ebbe a kalapba tartozik. Pancser az összes, a videóikhoz kiválogatják azokat a meccseket, amik jól sikerültek... és tudjuk, hogy WT-ben (mint minden játékban) az eredményesség az ellenfeleken is múlik. Namost, a játékosállomány 90%-a le van ragadva ott, hogy örülnek, ha ki tudnak lőni 1-2 ellenséget 5 meccs alatt, a nagy részük a semmiben repülve képes széttörni a gépét.
Láttuk ide feltöltve BullsBlood Fw 190 A-4-es eredményeit
, ott is tuti valami random pancser kupac volt az egész ellenséges bagázs. Ezt ne úgy értse senki, hogy leszólom az eredményét, mert nem. Amikor én szerzek 5-6-7 killt egy meccsen, akkor nagyon is tisztában vagyok vele, hogy az ellenség azt se tudta, hogy merre van arccal.
Bohica félig-meddig ide tartozik, viszont ugye ők általában többen mennek, cobey, moevil és shadow is ott szokott lenni a videóiban, cobey egy baromállat
mo és shadow ügyesek, de Bohicának is meg kéne tanulnia rendesen kikerülni a headonokat illetve 1-2 manővert. Ettől függetlenül igényes videókat csinál és hangulatos az előadásmód, a kommentár, a viccek, a fail montage, stb.
Tessenek megnézni Magz legfrissebb videóját (He 162), ahogy kommentálja a légiharc eseményeit, hogy mit-miért csinál, blabla. Színvonalas.
-
RG4L
őstag
A G5N1 nagyon rossz "KIS" masina, szerintem
Régebben 205-nél törtek a flap-ek róla, mindkét oldalról, azaz leszálláshoz nem tudtál használni egyáltalán segítséget, márha a gép elfért szélességében egyáltalán a kifutón...
Ha mégis megpróbáltad, akkor annyit értél el vele, hogy mondjuk combat vagy landing állásba állítva mindkét oldalt, először letörik a bal például, megbillen a gép (ami ennél a jószágnál nem túl pozitív dolog, örül, hogy repül szerencsétlen), majd utánna nem sokkal törik a jobb oldal és így "visszaegyenesedik" a gép. -
Colos1
őstag
Igen, ez a gond, hogy gyorsan akarják feltölteni. Amúgy észre lehet venni WT -ben olyan apróságokat, amelyek arra engednek következtetni, hogy lehetne belőle rendes szimulátor is, csak rendesen foglalkozni kellene vele. Pl. néha el lehet kapni olyan pillanatot, amikor felhőben, vagy ha hirtelen egy szakadék fölé repülök, akkor egy pillanatra megrázza a botot, a felszálló örvénylő légáram miatt. A repülési fizika is valóságos lenne - a befejezett gépeknél, amiből kb. 5 db van benne -, de úgy néz ki, mintha leegyszerűsítették volna.
Amúgy ma mentem a DSC -ben K4-el egy P51 bot ellen, nagyon fura volt. WT -ben elkezd a P51 emelkedni, te meg Messerrel nem éred utol. Ez a szerencsétlen elkezdett emelkedni, én meg azt hittem, hogy WT -ben vagyok, full gázzal utána mentem. Emelkedés közben úgy lehagytam, hogy csak pislogtam, hogy ez mért állt meg
-
Colos1
őstag
CLoD -ot javaslom és is TF -el, a sima IL2 -t nem fogod tudni grafikailag olyan szintre hozni, hogy ne a 80-as évek printyegős játékainak grafikáját idézze
Legalább is nekem nem sikerült, pedig én is azt a HFSX -et tettem le. Annyi változott, hogy 200 m helyett 400 méter távolságból kezdtek megjelenni a vattacsomók felhők helyett, meg a földön a tavak nem 4, hanem vagy 6 pixelből álltak
Igen, nagyon lehúzom, pedig FM / DM szinten jó, de engem egyszerűen zavart a grafika. Mellesleg megjegyzem, hogy a WT akármilyen szép, nem hozza azt, amit az FSX UTX -el és a CLoD TF -el, mert igaz, hogy modernebbnek tűnik, de 1. nincs görbülete a földnek, pedig 2-3000 méterről ez már észrevehető, 2. a felhők egyszerűen szarok, ok, hogy ha benne vagy kicsapódik a pára, de csak egy szinten vannak, míg FSX -ben és CLoD -ban 2-3 szint van. Alacsony, magas, FSX -ben közepes magasságú felhők, de REX -el több szint is létrehozható, és lehet állítani különféle magassági légköri viszonyokat, szélirány, erősség és széllökések erősség, páratartalom, bár ezt a dx9 nem tudja rendesen megjeleníteni. De én úgy szoktam repülni, hogy 15 percenként frissíti a valós repülésmeteorológiai viszonyokat, csak ez nem mindenhol működik, csak a nemzetközi reptereken. Egyszer Szibériában akartam télen -30°C -ban felszállni az A2A B-17 -essel (full engine modell), és be se tudtam indítani, amíg eszembe nem jutott, hogy rá kéne dugni a külső generátort, mert az akkuknak túl hideg volt, és csak egyszer tudták felpörgetni az indítólendkereket. Szerencse, hogy az nincs leszimulálva, hogy külső generátort kezelő személyzet miket szórt a fejemre, hogy miattam a -30°C -ban kint kell ácsorogniuk a gép mellett
-
Francia91
veterán
Az 1.70 ota ilyen a 7,7 mm-es Browning, elotte egy rakas sz@r volt, jo ha egy tarral 2 gepet le tudtal loni (Mk Ia 2800 db toltenyet veszem alapul). Az LF Mk IX-nek is 7,7 mm-ese van a Hispano mellett, eddig kb csak a Hispano ert valamit azon a gepen. Nah most az 1.70-nel a 7,7-es is sebez
. Azert is preferaltam jobban az Mk XVI Spitet, mert azon 12,7 mm M2-es Browning volt a Hispano mellett, a patch elott kb az volt hasznalhato a brit gepeken.
A japan 20 mm-esekrol nekem is van tapasztalatom... Csak annyit mondok, hogy nem veletlen hanyagolom a japan agat kb 2 honapja... Egyetlen talalattol olyan a gep, mint egy faklya, a 20 mm-es pedig alig sebez valamit
-
Francia91
veterán
Mostansag rakattantam a Spitfire Mk Ia-ra, patent kis gep a maga 8x7,7 mm-es Browning MG-jevel az 1.70 ota
Az oroszoknal egyedul az IL-2-es es IL-4-es fog ki rajtam, a tobbi gepet (Yak-1/7, LagG-3, i-16) sima liba a 7,7-es MG-vel is (Tracert hasznalok, szinte full IT befuzes, ez valt be a legjobban a brit 7,7-es Browningoknal)Ma egy Gladiator-ral repulo csapattars majdnem darabokra lott, mindvan Killstealer vagyok, mert lelottem egy Messert, amit o kezdett el (csak lassu volt hozza, es a Bf 109 kezdett meglogni elole, en meg gondoltam, hogy 3k m magasrol utanaeredek, ki is szedtem). Ezen a meccsen 7 killem lett, a Gladiatoros sracnak nulla... Meccs kozben meg szidott rajtam egy sort, meg atkozott (9-es szintu jatekos...), aztan mondtam neki, nezd vissza a replayt, mert a 7 killbol egyik sem killsteal
. Igy kell jatszani, es kesz
Visszaterve az oroszokra: Tier 2-3-ban lehet birni veluk, Tier 4-ben sem szoktak gondot okozni nekem (Spitfire LF Mk IX-szel megyek mostansag Tier 4-ben csak, neha B-29-essel)
-
RG4L
őstag
Fizikátlan? Ezt nem teljesen értem. Ugyan most nincsen igazán időm játszani, de az első Hurricanet sikerült már kimaxolnom és megvettem az első Firefly-t. A Hurricane egy igazi, belevaló szarrakás, a Firefly pedig OrangeDoom videója és véleménye alapján elég tré. A Spitek rendben vannak, a Sea Fury pedig nem egy 5.7-es gép.
-
Francia91
veterán
Szoktam menni B-25-tel es PBJ-1J-vel, eddig remek voltam a Hokkaido palyan, most a Firefly-ok minden meccs elejen szetszaggatnak... Raadasul ha amcsival megyek, szinte mindig a Hokkaido palyat adja...
A P-51-essel ritkan tudok tuzelesi helyzetbe kerulni... Lefordulnak, jobban emelkedik mindenki, meg felhuzni sem egyszeru dolog... Ez van, tenyleg nem egy nagy durranas -
Szőrös
veterán
De ezzel a fűzéssel mindegy hogy mekkora a kezdő sebesség mert nem az számít.
Amúgy a Folgore egy nagyon alulértékelt gép pedig nagyon jó reptulajdonságai vannak.Közben kipróbáltam A4-et nos a 4x20-as darált szépen, lekaptam 2 ruszki csodát egy rövid sorozattal de aztán megint leszedtek mert közben bejött vki mögém.
Asszem én se lettem volna ász annak idején. -
Szőrös
veterán
Ja és kíváncsi lennék hogy az a fűzés amit valójában használtak az olasz pilóták miért nincs a játékban ?
-
-
Colos1
őstag
Csak te látod.
Én amúgy ezért gerjedtem erre rá
Ilyen kis perverz vagyok, szeretem ha zöld - sárga - piros színekkel jelölve vannak a nevezetes értékek a műszereken
Csak az az 1,15 -ös MP érték valahogy nem akar összejönni, két eredeti vonal közé kellett behúzni a zöldet, a képfájlon jó, de a játék úgy jeleníti meg, mintha részegen húztam volna oda filctollal
-
Colos1
őstag
Egyelőre nincsenek olyan gépspecifikus dolgok, amikkel foglalkozni kellene. Azonban folyamatosan kerülnek bele ilyenek, de vagy inaktívak, vagy semmi értelmük. Pl. keverési arány állítás egyelőre felesleges, mert a magasság függvényében nem változik a teljesítmény, pedig normál esetben 2000 méteren már a motor hangján is lehet hallani, hogy kevés neki a levegő. De ilyen a nemrég belepakolt kompresszor fordulatszám állítási lehetőség is, illetve a magneto kapcsolók, azok működni működnek, de semmi értelme, nincs leszimulálva pl. az, ha az egyiket kikapcsolod, akkor csökken a fordulatszáma.
Remélem egyszer megcsinálják ezeket.
A War Emergency Power lényegét sokan félreértik. Minden belső égésű motornak van egy olyan teljesítmény szintje, ahol már saját magát károsítja. Ez elvileg az 50 ccm -s robogónál is megvan, csak úgy van beállítva a motor, hogy fizikailag le van korlátozva, pl. kipufogó kiömlő keresztmetszetével. Korán felismerték, hogy repcsiknél ezt nem célszerű, mert jól jöhet, és ez a teljesítményszint a WEP. Amit ide szoktak keverni, az az MW-BOOST. Ez fele-fele arányban vizet és metanolt tartalmaz. (MW = MetanolWasser vagy MethanolWater)
A hatása:
A metanol növeli az égés hatásfokát, ezzel többletteljesítményt szabadít fel.
A víz gőznyomása növeli a nyomatékot, illetve hűti a motort. (Növeli a nyomást a hengerben, ezzel értelemszerűen a dugattyún fellépő erőt, gyakorlatilag gőzgépet csinál a motorból)
Ezeket csak bizonyos ideig szabad használni, de MW Boost esetén nagyon ajánlott volt, hogy a géppel megadott üzemidő után legalább 1 percet MW -vel repüljenek, mert a víz gőznyomása jótékony hatással volt a motor tisztaságára. Egy volt szerelő egyszer azt írta, hogy egy elkoszolódott motor pár perc MW után olyan tiszta lett, mint egy új.
Jelenleg a játékban ez nincs megkülönböztetve, pedig jó lenne, mert az MW ki tud fogyni, a sima WEP meg általában 5 perc, utána tönkremegy a motor. Amúgy német gépekben csak annyi MW nedű volt, amit egyszerre el lehetett használni, így nem tudták tönkretenni a motort. Más volt az aktiválásuk is. A sima WEP oylan volt, mint jelenleg a WT -ben, a gázkart kellett teljesen előretolni, a P-51 -ben itt volt egy kis madzag, ha az el volt szakadva, akkor a szerelő tudta, hogy motort kell cserélni. Az MW -nek külön kapcsolója volt.
Manapság a Racer P-51 -esekkel úgy tudnak 80...90 -es szívótérnyomást elérni, hogy vizet fecskendeznek a beszívott levegőbe. Így több óráig (!) üzemképes a motor, de víz nélkül ezen a nyomáson 1,5 perc alatt ledurrognak a hengerfejek. Az eredeti P-51 -nél 61 -től 67 -ig volt a WEP, max 5 perc, de 46 fölött nem volt célszerű 15 percnél tovább repülni.
(#9274) torz on borz: Én pont ezért repülök többnyire már csak MIX -ben. Normált csak akkor megyek, ha Német-USA van. Meg esetleg akkor, ha minden nemzet nyitva van.
-
Colos1
őstag
A lényeget meg kifelejtettem...
Tessék manualban vezérelni a motort, külön a szívótérnyomást, a fordulatszámot és a hűtőt. Már régebben írtam, hogy automata vezérlésen túlságosan pörgeti, úgy persze, hogy megfő, hiába nyitja a hűtőt. Egyelőre nem teljesen realisztikus a motor DM, így azzal nem okozol problémát, ha magas szívótérnyomásra alacsony fordulatszámot állítasz, de az a része rendben van, hogy magas fordulatszámon túlmelegszik.
A BF109 G2 esetében is 2700 körül van autón, pedig simán el lehet vele lenni 2300-2500 -on csukott hűtővel, még Máltán vagy Spanyolországban is, ahol jobban melegednek a motorok.
-
Colos1
őstag
-
Colos1
őstag
Elég gyakran
Tegnapelőtt egy Messer lőtt le, tegnap egy Ostwind, ma meg lebombázott egy stuka
De én sem vagyok ám ártatlan
A kerek szárnyvéggel rendelkező gépek, mint pl. a P-47 és az orosz prémium sz@rfire szárnyvégei messziről nem rajzolódnak ki, távolról ezeknek is csapottnak látszanak. Emiatt ma egy fókát néztem P-47 -nek, persze ezt elsőre eltalálom, nem úgy, mint a P-47 -et.
Tegnap látok egy Messert, mögé megy egy másik gép, és lövi. Pont jó ritmusba értem oda, és lelőttem... Persze a G-14 -et is elsőre el tudom találni
De megérdemelte, mert a csapattársat lőtte
Ezeknél az volt a probléma, hogy oldalról meg hátulról nem egyszerű megkülönböztetni őket, csak közelről, de akkor már sokszor lőtávon belül vagy.
De bombáztam már saját tankot is le, mert ott volt, ahol az ellenség szokott spawnolni. Azóta még jobban gyűlölöm a spawnkillereket
A kedvencem az volt, amikor valaki bejött piros-kék színű, tipikus airshow festésű Messerrel. Annyira biztos voltam benne, hogy P-51D - mert azt szokta a sok ökör ilyen színűre "festeni" -, hogy csak utólag láttam, szerencsétlen a csetbe is írt, hogy hagyjam már békén
Ő is megérdemelte, menjen légi parádéra az ilyen
-
Colos1
őstag
Akkor gyanítom, repülsz Németekkel meg Japókkal
Amúgy köszi a film tippet, már
töltömmegrendeltem DVD -nNekem azt tanították általánosban, hogy a németek elmaradottak voltak technikailag. [Nevetés]
[Még mindig nevetés]
A Fischer-Tropsch féle eljárást németek találták ki a 20-as években, ennek az a lényege, hogy kőszénből benzint állítanak elő. (Illetve elméletileg bármilyen szilárd vagy légnemű szénhidrogénből folyékonyat) Ezt az eljárást a mai napig alkalmazzák mert a biogázt és a biomasszát ennek segítségével tudják hasznosítani.
Annak az eljárásnak a neve nem jut eszembe, amivel a sz@r vasércből olcsón ki lehet nyerni az acélt, de az sem made in UK/USA, és ez is 20-30 -as évekbeli technológia, ami manapság nagyon jól jön, hogy a nagy mennyiségű, de hagyományos eljárással nem feldolgozható vasércet hasznosítani lehessen. Akkor maradjunk a repcsiknél. A németek már a fejlett, hengerenkénti közvetlen befecskendezéses gépeikkel repültek, mikor a többiek még azon tanakodtak, hogy miképp tudnának olyan karburátort készíteni, amire nem hat a gyorsulási erő, és fejjel lefelé is lehet vele repülni, és éles fordulóban sem áll le az üzemanyag ellátás. A B-2 Spirit lopakodó-bombázó alapja a Ho-229. Az orrsegédszárnyat sem az angolok vagy az amerikaiak találták ki. És sorolhatnánk, hogy Willi Messerschmitt hány féle dolgot alkalmazott a gépein, amiket a mai napig használnak. Meg nem véletlen az sem, hogy a német mérnököknek amnesztiát ajánlottak...(#9248) Francia91: Sejtettem, ha 1. -es lennél, akkor nem tűnt volna fel a különbség
Amúgy én is szoktam néha P-51 el menni, de amióta reálisabb lett, azóta egyre kevesebbet
-
RG4L
őstag
-
D.Orion
veterán
-
mikron
tag
Az biztos, hogy event ide vagy oda kultúrált játék nem létezik.
Minden áron győzelem 75%-on vérgőzös szemekkel a levegőben.
Az idő múlásával nem fejlődik ki sok embernél a rutin és a megérzés azért elvárható lenne, hogy RB &SB azért nem úgy játsszon valaki mint egy totál idióta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest