- Bemutatkozott a OnePlus 10 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Céloz és lő. A célzást nem szabad kihagyni
Én még RB-ben is volt hogy aprítottam vele, bár nem sok RB-t mentem vele
Egy vagy két lövést szoktam megereszteni, ha nagyon közel húz el akkor 4-5-öt MAX. AB-ben mivel mutatja hova lőj, legtöbbször az az 1-2 lövés elég is. Vadászokkal nem kekeckedek, igyekszem kerülni őket ha nem vagyok magasabban, viszont elején jó magasra felmegyek, aztán jönnének értem vadászok, csalogatom őket, nézem mikor mennek stall-ba, majd lecsapok, és ugyan olyan könnyű célpontok mint a bombázókMúltkor 14 killem volt yak 9-el és nem lőttek ki az egész meccs alatt. Volt hogy 3 vadász jött fel értem, egyik nagoyn le volt maradva, kettő viszonylag egymás mellett jött, minkettő stall-ba ment, fordultam egyet, már csak ketten maradtak, vártam míg megint stall-ba megy a magasabban lévő (nem tanult úgy néz ki
), hopp már csak egy, harmadik veszélyesen közel került, mehettem volna szemtől szembe, nem tettem, felhúztam, bekaptam pár találatot, de stall-ba ment ő is, rögtön vissza is fordultam, és BAMM, triple-kill. Végén meg spawn-kempeltem bombázóikat. Tudom, szörnyű ember vagyok, de inkább ez minthogy lebombázzák repterünket 5 perc alatt... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged