- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Céloz és lő. A célzást nem szabad kihagyni
Én még RB-ben is volt hogy aprítottam vele, bár nem sok RB-t mentem vele
Egy vagy két lövést szoktam megereszteni, ha nagyon közel húz el akkor 4-5-öt MAX. AB-ben mivel mutatja hova lőj, legtöbbször az az 1-2 lövés elég is. Vadászokkal nem kekeckedek, igyekszem kerülni őket ha nem vagyok magasabban, viszont elején jó magasra felmegyek, aztán jönnének értem vadászok, csalogatom őket, nézem mikor mennek stall-ba, majd lecsapok, és ugyan olyan könnyű célpontok mint a bombázókMúltkor 14 killem volt yak 9-el és nem lőttek ki az egész meccs alatt. Volt hogy 3 vadász jött fel értem, egyik nagoyn le volt maradva, kettő viszonylag egymás mellett jött, minkettő stall-ba ment, fordultam egyet, már csak ketten maradtak, vártam míg megint stall-ba megy a magasabban lévő (nem tanult úgy néz ki
), hopp már csak egy, harmadik veszélyesen közel került, mehettem volna szemtől szembe, nem tettem, felhúztam, bekaptam pár találatot, de stall-ba ment ő is, rögtön vissza is fordultam, és BAMM, triple-kill. Végén meg spawn-kempeltem bombázóikat. Tudom, szörnyű ember vagyok, de inkább ez minthogy lebombázzák repterünket 5 perc alatt... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged