Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Hihetetlen ez a játék!
T2-es kötvény feladat : végezzek egy csatában 1-5 helyen
kalapos : légifölény (csapásmérő azaz a legtöbb kiiktatott földi, 17nél kevesebb) kinézve.
A meccs vége előtt kevesebb mint 1 perccel kiléptem, úgy, hogy a második helyen álltam, és az utánam jövőhöz képest 400(!) ponttal vezettem.Meccs végetért, semmi nem íródik jóvá. Akkor mi történhetett? Egy perc alatt négy ember is szerezett 400+ pontot. Plusz valaki aki amúgyis jól állt ebben, 5-nél több földit kiszedett, mikor már csak közepes tank meg bunker volt, szóval meg kellett vele szenvedni rendesen (második körre szerintem a bombája se töltődött volna újra a meccs végéig).
Nagyon megnéztem volna a meccs utolsó 1 percét!Következő meccs : Első helyen haladok, 300 ponttal vezetek. Lelőnek. Na ezután csak tévézés jött, mindenkit kilőttek, leütköztek stb előttem, nem is értettem miért vagyok ott. Mondjuk egyszer one-hit-ben pilótát lőttek, hogy isméát vergődhessek a start helyről vissza csatába, persze ugyanúgy értelmetlenül. Szépen végignéztem a tabellán, amint pontszerzés nélkül(!) lecsúszok a hatodik helyre a meccs végére! És semmit sem tudtam ezzel kezdeni!
Feladat megint nincs meg.
Eddig is biztosan tudtam, de ez is szép bizonyítéka annak, hogy ebbe a játékba bele van nyúlva, és úgy vannak alakítva a történések, hogy minél többet s3ggeljen mellette az ember ha nem fizet (bezzeg naponta megkérdi, hogy veszek-e prémet?). Ezért nem csinálom már az eventeket, és szerintem ezért lesz elengedve a BP is. Mára biztosan. Akkor most (megint) nem sikerült előre haladni. Ennyi. Elvette a kedvemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest