Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

Hihetetlen ez a játék!
    T2-es kötvény feladat : végezzek egy csatában 1-5 helyen
    kalapos : légifölény (csapásmérő azaz a legtöbb kiiktatott földi, 17nél kevesebb) kinézve.
    A meccs vége előtt kevesebb mint 1 perccel kiléptem, úgy, hogy a második helyen álltam, és az utánam jövőhöz képest 400(!) ponttal vezettem.

Meccs végetért, semmi nem íródik jóvá. Akkor mi történhetett? Egy perc alatt négy ember is szerezett 400+ pontot. Plusz valaki aki amúgyis jól állt ebben, 5-nél több földit kiszedett, mikor már csak közepes tank meg bunker volt, szóval meg kellett vele szenvedni rendesen (második körre szerintem a bombája se töltődött volna újra a meccs végéig).
    Nagyon megnéztem volna a meccs utolsó 1 percét!

Következő meccs : Első helyen haladok, 300 ponttal vezetek. Lelőnek. Na ezután csak tévézés jött, mindenkit kilőttek, leütköztek stb előttem, nem is értettem miért vagyok ott. Mondjuk egyszer one-hit-ben pilótát lőttek, hogy isméát vergődhessek a start helyről vissza csatába, persze ugyanúgy értelmetlenül. Szépen végignéztem a tabellán, amint pontszerzés nélkül(!) lecsúszok a hatodik helyre a meccs végére! És semmit sem tudtam ezzel kezdeni!

Feladat megint nincs meg.

Eddig is biztosan tudtam, de ez is szép bizonyítéka annak, hogy ebbe a játékba bele van nyúlva, és úgy vannak alakítva a történések, hogy minél többet s3ggeljen mellette az ember ha nem fizet (bezzeg naponta megkérdi, hogy veszek-e prémet?). Ezért nem csinálom már az eventeket, és szerintem ezért lesz elengedve a BP is. Mára biztosan. Akkor most (megint) nem sikerült előre haladni. Ennyi. Elvette a kedvemet.

Új hozzászólás Aktív témák