- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1726 üzenetére
Megnéztem, távolról egyedül a lánctalp fölötti testet látom esélyesnek, a pont szemben látható része 80mm fölött mindenhol. Lehet a Tigris beveri 1000m fölött is, de nem egy Pz IV-es. A StuG G még esetleg, ha 1000m-en belül van.
Szóval itt most arról van szó, ki milyen messziről lövöldöz, és mivel.donmackó:
oké, hogy 1 lövés, de honnét?Amúgy ha már itt tartunk azok a tetves Chafee-k mostanában állandóan oneshotolnak engem, legyek Stuggal, vagy Pz IV-el, tökmind1. Persze mind 100 méteren belül.
-
válasz
Malibutomi #1672 üzenetére
Zsu57 speckó, háború utáni és az tényleg használva is volt tankok ellen. Nekem a wt csak 1945 ig tart, a modern cuccok nem érdekelnek amíg nincs leopárd vagy gepárd. Most még csak ruszi cuccok vannak. Ami hülyén néz ki hogy 195x-es tankok harcolnak 45-ösök ellen.
Wirble,ostwind 1-2 hit Sb-be 76mm felettivel. ab be jobban bírják.
Sztem lehet engem is sokat szidhatsz játékban, mivel szinte csak spaaval megyek. -
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1672 üzenetére
ha én AA-ra lövök AP-vel ugyanúgy meghal mint egy tank, mert igyekszem valami jó kis modult eltalálni... és problem solved.
De tény, hogy repülőre má HE-vel kellett volna petárdázni
(nekem sem jutna eszembe töltögetni) -
válasz
Malibutomi #1669 üzenetére
Elég sok kell egy heavy-be hogy ki lehessen szedni. Azért meg kell szenvedni vele és nem csak randomra lőni.
Van egy rakás nyílás, optika és persze a cső amibe be lehet lőni. .50-essel is harcképtelenné lehet tenni egy tankot ha pont a kémlelőnyílásokat lövöd szét. Van rá esély hogy pont a commander kap fejest egy ilyen nyíláson keresztül. Lánctalpat le lehet szakítani a 37mm-essel, hátulról meg sokmindent.
Elölről én lőttem már tigrist ilyen darálókkal és csak annyit értem el vele hogy az összes külső eszköze piros lett, illetve az ágyú töltőszerkezete sérült meg. Nem sikerült kilőni.
KV1-et brutál nehéz kilőni SPAA-val. Sokadik tár és 3 arty után sem sikerült, csak szétbontottam kívülről mindenét. Nemrég Jumbót lőttem ki Ostwindel de az inkább közepes tank és szerencsém is volt.
Igazán heavy amit sikerült az KV2 volt, de az is csak azért mert kiégett vagy felrobban a saját lövedékétől mivel megsérült az ágyúja.
Szóval csak kiégetni és szétbarmolni lehet heavy-ket sok sok lövés árán, addig meg csapattársaik kilőhetnek. -
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1656 üzenetére
sok helyet foglal egy replay?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1656 üzenetére
Akkor meg sem probálkozóm
@RG4L : Oké, én csak a játékon belüli tapasztalatomat írtam le.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1647 üzenetére
Akkor az krva nagy bug volt , mert szegény osztálytársam akivel rendszeresen meggyünk együtt , ott hüledezet TS-en a távolság láttán , és azon , hogy milyen crew knockedem lett (nem nyiláson átt , 50-es crew vitality-vel)
pontosan akkor : van a driver kukucskája , attól jobbra (ha arányosan nézzed ) 2 tenyérel befelé a tank közép tengelye felé , kb 90° jöhetet a lővedék , mert pont velem szemben bukkant elő a kis komisz
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1636 üzenetére
Csak egy nem is olyan ritka szar AB kör...
Amúgy is azon a pályán flankelni kell ezerrel, azzal lehet vinni valamire. Nem hinné az ember, de általában a csapat 95%-ának nincs esze hozzá, hogy átmenjen a hídon tiszta oldalra, és megpróbálja megkerülve az ellenséget seggbe rakni azt. Sokszor kommandózok egyedül, valahogy izgalmasabb, és tudom hogy nem vagyok az átlag(WoT-ban általában ez a vesztem)
#1632 RG4L:
Igen, az időjárás változás is jó lenne valóban. Sok dolog kéne még ebbe.#1633) D.Orion:
A bino is jó ötlet -
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #1628 üzenetére
Hát ez lol.
Ez eléggé unrealisztikus lett...
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1611 üzenetére
Faragtak egyébként valamit a németeken, most már érzésre máshogy/jobban működnek a lőszerek. Szovjet és amcsi tankokat is hatékonyabban sebzek az utóbbi 1 hétben.
-
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1586 üzenetére
jó lesz az!
voltak az angoloknál érdekes tankok...
No nem a Churchill...
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #1586 üzenetére
Most így belegondoltam, hogy szegény 'Matilda'-kat mennyire rapelni fogják..
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #1578 üzenetére
Utoljára Stug A.-n kellett használnom, másképp felesleges és nem igazán "működik".
-
erikke17
őstag
válasz
Malibutomi #1540 üzenetére
Gyenge angoltudás...
olcsii - Ezt most nem értem, nem bugnak nevezném inkább elégtelenségnek. Mivel át ütöttem a páncélt 3ból 3szor, de semmi baja nem lett a 3 lyukon kívül
vyct0ry! - Hm nálam nem, kitudja mi a frászkarika baja van...
-
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #1532 üzenetére
és nem lehet ez a véleményem?
szólás szabadságért harcolnak franciaországban,
-
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #1527 üzenetére
rendben, nagyokos
akkor szerinted rendben van igy, szóval te harcoltál velük, rendben elfogadom
nagyon jó hogy a sherman elejét sokszor nem üti be a tigris. és a tigris 2 vel 3 lövés kell szemből a test felső részébe hogy meghaljon (76)
ha neked ez így jóakkor játssz vele
arról nem is beszélve hogy stuggal rengetegszer lepattank a chafe testéről , de ha be is megy sokszor 3 lövé kell hogy meghaljon! -
csaabz
őstag
válasz
A korai amerikai tankok nem értek sz@rt se, ez tény.
A játékban nincs rendesen kidolgozva a hit box-uk, tehát meglövöd valahol, átüti a lövedék, de mivel ott belül a játék szerint nincs SEMMI, ezért nem okoz kárt. Néha még hit-et se ad.A Shermanok nagy része, meg az M3 Lee ilyen.
A Jumbonak a 105-ös ágyúja tényleg pofátlan.Bezzeg a pz3-ak, pz4-ek, vagy bármelyik német tank. Ha meglövik -bárhol-, azonnal ammo rack.
-
conqver
aktív tag
válasz
WWII hacterein a Német tankok sok esetben fölülmúlták (nem mindig) a Szovjetek és a velük szövetséges államok páncélosait!
A legnagyobb ellenségük a technikai meghibásodás és a krónikus üzemanyaghiány volt!
A Shermant "Kuktának" hívták a német harcolók.
Forrás anyag részben -
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1522 üzenetére
No! Reméljük a legjobbakat!
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1520 üzenetére
Hűűű, valahol a fórumon, nem tudom lehet hogy ide: [link]
De ne szalaszd el. Egy kis utómunka/filter lehet nem ártana rajta, úgy hangsúlyosabb lenne a téma! Ha megnézed a fórumot ott is a legtöbbjük erősen utómunkázott kép. -
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1518 üzenetére
Küldd már be Gazsiéknak, tuti a hónap képe lesz! Ezt a másodikat, eszement jó!
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1516 üzenetére
HUD nélkül ez háttérképnek is jó lenne!
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #1497 üzenetére
Így van, nem lesz wipe.
-
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #1453 üzenetére
Az Arany Sas
Köszi még 1× -
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #1285 üzenetére
Szevasz!
Érdekelne ez a dologPM-ben megírnád, hogyan működik?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1434 üzenetére
De 1.-ső meccs ma , az eventrről sem tudtam , mondóm benézzek AB-be , mert sok volt mostanságg az OP amcsikon a rinya , erre mondom , hmm first win meg is van , aztán ez fogad
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #1431 üzenetére
Mármint a mai prém amcsi tankot kaptam meg [link]
-
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #1396 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a szilveszteri ittasodás előtt javítják a hibák nagyrészét
-
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #1394 üzenetére
Az előbb kicsit visszaolvastam
Függetlenül ezektől a hibáktól, sokkal élvezetesebb ez a játék számomra mint a WoT -
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #1385 üzenetére
Életemben nem lőttem még ennyi lepattanót közelről, amikor egy m4-es tank állt velem szemben (alap) nekem pedig tigris!
És sok találatot be sem ad!
Betudom ezt annak, hogy a Chat ablakban látom sok az orosz sokkal rosszabb Pinggel, őket nehezebb eltalálni mert már régen nem ott vannak ahová én céloztam!
Még írhatok sok mindent de az új változtatás óta nagyon rossz a Hit-reg! -
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #1380 üzenetére
Napközben sem kivétel.......szerintem az internet kapcsolata is közrejátszik.
Ünnepek alatt bőven 30-as pinggel tolom, most 70-80.
Találatokat később jelzi vissza nekem és érezhető a késés -
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #1336 üzenetére
Mármint én szorgalmaznék ilyen módosításokat. Legalább figyelnének egymásra az emberek. Bár, lehet előtte a tapadótankokat kellene megszüntetni...
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #1334 üzenetére
A kezdőkörben akkor a fél csapat javíthatna, mert nem jutnak ki anélkül, hogy nem gyaláznák le a csöveiket.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #1332 üzenetére
De. Vicces is volt, mert kb. 3 méterről oldalbadurrantottam egy Chaffeet a Panzer IV G-vel, és semmi.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1324 üzenetére
Az sem amikor befoglalnám a bázist , mindjárt meglenne , erre a bszot b25 rám üriti az összes bombáját , és ezért bukjuk a meccset , mert én tankal , meg ő repcsivel maradt
szrk.: irány a simulator mod
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1304 üzenetére
T3 már elég lesz
, de tényleg hagyd az arcade-ot ha abban mész. Plusz keress platoon társat, itt könnyű mivel nem kell visszavenni a tankokat, mint wot-ban. Gondolod dobj fel barát listára, azt majd összefutunk. Nick: pHeetR
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1287 üzenetére
Nem tudom , én a németekel mégis jobban pattogok róla , ha az kevesebbet kap , még nagyob szívás lesz
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1272 üzenetére
Probáldki , hogy az oldalát találják el , srégen , lefog pattani szerintem az pont jó helyen van ott , nekem csak a lee BR-e nem tetszik
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1257 üzenetére
Amcsiknál amiket én látok, hogy nem kóser:
M3 Lee
105-ös Jumbo ShermanA többivel nekem nincs bajom
-
conqver
aktív tag
válasz
Malibutomi #1238 üzenetére
Köszönöm!
-
D.Orion
veterán
válasz
Semmi...
-
RG4L
őstag
válasz
Persze, mert laza ellenségeket kaptál. Ha jól emlékszem fejből, 2.7-es battle ratingje van az M22-nek. Na az nem oda való.
-
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1232 üzenetére
a PzIV-nek is volt egy 105-ös verziója... az miért nem került be?
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #1225 üzenetére
"A közös csaták(tank-repülő) a későbbiekben választhatók lesznek."
Aha, ja, látszik...
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #1215 üzenetére
Arcade battle?
mikron: Sajna ott már inkább a két optikát kell lőni a vezető nyíláson. Telibe a lemez már nem adja olyan könnyen.
Micsurin: A 105ös löveg akkora OP, hogy max. wgy héten belül változtatva lesz. 2km-en belül szinte mindent átvisz. IS2 és Tiger 1 is robban tőle egy lövésre, 1200méteren belül.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #1206 üzenetére
Legalább mostmár a szárnylevágás instant kill, a farok levágását pedig jelentették, hogy nem sikerült a patchel megcsinálniuk.
-
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1208 üzenetére
ezt én sem érem amúgy sok kretén kezdőn elkezdenek lőni és csodálkoznak hogy visszalövök...
-
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1206 üzenetére
Mondtam máááár hogy bocsi!
-
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1187 üzenetére
Lehet a gépekről a hosszabb infó érdekelné magyar nyelven
Amúgy meg igen, aki egyetlenegy szót sem tud angolul az is ki igazodik rajta szerintem
-
válasz
Malibutomi #1174 üzenetére
Igen, ez kb olyan mint technikailag a tigris és a párduc is jó tank volt már ha eljutott a csatamezőig. Érdemes megemlíteni a lerobbanási rátát is amiben szintén nem volt jó a T34.
Teljesen ideális esetben amikor nem robban le egy tank és a legénység is képzett, valamint csak szemtől szemben áll a Pz4 és a T34(85) akkor igen ki lehet mondani hogy a T34 a jobb!
De úgy hogy a csatamezőn van többszáz másik tank, és csapatban rendezetten vonulnak egymást fedezve és megosztva információkat, na úgy már fordul a kocka. -
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1170 üzenetére
látszólag úgy szarok ezek az amcsi tankok ahogy vannak...
-
válasz
Malibutomi #1170 üzenetére
Mondjuk úgy hogy képesek voltak kilőni a Pz3 és 4-eket. Azt nem nevezném gyalulásnak hogy ehhez többször annyi kellett belőlük. Ahogy írtam és neten fellelhető infók alapján 1:7-10 arányt sikerült lefaragniuk 1:3-4 hez arányra a T34 esetén ami pont a gyengébbik Sherman szintje. A T34-nek csak az az egyetlen egy előnye van hogy brutálisan sokat tudtak belőle gyártani és azzal nyerték meg a háborút.
Forrás -
válasz
Malibutomi #1167 üzenetére
Hát akkor nem sikerült megcsinálni realisztikusra. Egyébként erre a játékra amúgy sem lehetne realisztikusként tekinteni. Ennek a játéknak annyi köze van a valósághoz hogy a tankok kinézete stimmel.
A felhasználói visszajelzésekkel szerintem emelni fognak rajta, eleve sztem tier2-esnek kellene lennie az M3 Lee-nek és tényleg át kellene ütnie egy pz3-at legalább.
Valószínű senki nem élvezné a játékot hogy ha minden a valósághoz passzolna. Elég belegondolni abba hogy senki nem menne T34-el ha kiderülne hogy 1:4 arányban volt hatásos a német tankok ellen és mivel nem volt bennük rádió ezért csapattárs nem is tudna spotolni és igen nagy részük a csatateret se érné el ahogyan pár nagyobb bonyolult német tank sem. Illetve a legénység felkészültségét sem lehet egy játékban lemodellezni, szibériai kecskepásztor esete a T34-el. Tudom ezek kicsit orosz ellenesnek hangzanak de tessék szépen megnézni hogy hol mennyit veszítettek és látható hogy számbeli fölénnyel nyertek. Fel lehet hozni Kursk-i csatát ami az egyik nagyobb német vereség, ott az oroszok 6x annyi tankot veszítettek pedig elvileg behozták a lemaradást tankok terén. -
válasz
Malibutomi #1165 üzenetére
1942-től az M3 löveggel és az újabb M61 lőszerrel igen ahogyan mondod! De tier1-ben szerintem nem raknak ilyen teljesítményű löveget. Ennyi erővel az Pz4 F2-t is lehetne rakni tier1-be. Szerintem M2 lesz az.
Az M3 Lee feljavított változata szerepelhetne, nagyobb tierben a nagyobb ágyújával simán. -
octopus666
tag
válasz
Malibutomi #1155 üzenetére
Sajnos mostanában én is így vagyok a csapattal.Nem hiszem el, hogy RB is már agyhalottak vannak.Egyedül nem lehet megnyerni egy csatát.
Ez van már a repülős résznél is múltkor is leszedtem 3 gépet és még nekem magyaráztak miközben a többiek még egy gépbe sem lőttek bele.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #1146 üzenetére
Nem mondtam, hogy nekem nem sikerült még oneshotolni embereket, de nem nyűgözött le egyáltalán eddig. BT-5-össel szívesebben futkároztam a pályán.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #1144 üzenetére
Hát, szerintem az is kalap kaka. Target undamaged, target undamaged ... akárhol lövöm a többi amcsi tankot.
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #1133 üzenetére
Osztom a meglátásod. A felülről indulóknak át kell menni egy viszonylag magasabb dombrészen, és ezáltal elég könnyű célpontok. Sajnos sok tanknak a negatív vertikális ágyú kitérése elég kevés (főleg oroszok) ezért nem bírnak lefelé lőni, csak ha lefele álla tank teste is. Ellenben a pozitív általában magasabb, ezért aki alulról jön annak felfelé kell lőni, na az már kivitelezhető. Pedig mozdok is jó pálya lenne ha tettek volna a dombokra pár tankárkot, minta kárpátoknál, akkor kisebb lenne a felső húsdaráló.
-
wall2
tag
válasz
Malibutomi #1131 üzenetére
Nem kell ezen mérgelődni én már megszoktam, alap Tigrissel küzdök T-44 és IS-2 mod. 1944 ellen.
Elég nehéz úgy nyerni, hogy már az elején eldönti a játék Te nem nyerhetsz.
-
csaabz
őstag
válasz
Malibutomi #1126 üzenetére
De a tier 1-es tankokon nem lehet löveget választani, igaz? Későbbi tankokon lehet? Vagy itt nem úgy megy, mint a WoT-ban?
Igen, a lőszereket néztem, a legnagyobb páncélátütéssel rendelkezőt használom mindegyikben.- A tank rejtőzködését lehet valamivel növelni?
- A teljes legénységnek növelni kell a Keen visiont, vagy csak a Commandernek? Ezek az összegek valahogy összeadódnak? -
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1109 üzenetére
Azt ne merd mondani, hogy bármi is meglepett!!!
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #1104 üzenetére
Újabb cheater érkezik a mezőnybe.
Még jó hogy ezen műxik a géppuska is, igazán megcsinálhatnák végre a már meglévő tankokon is. Tetszik a map. Lesznek majd írtások a ház sarkokról mint Poland-on.
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #1104 üzenetére
Németeknek annyi... rosszabb, mint egy T-50.
Ha meg városi pálya: Az a legjobb taktika,ha inkább elkerülöd a várost.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1099 üzenetére
Kursknál van szikla?
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1097 üzenetére
Így oké, tényleg hasznos. De hogy több száz métert hurcolni a másikat, nem látom sok értelmét. Inkább besegítek javítani, ha már azt is lehet.
-
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1091 üzenetére
tudtommal azt a kábelt még a lánctalp vissza tételére is használták... és igen a valóságban is sokszor vontatták el a tankot ami lesérült a csatamezőn... mert nem volt U gomb ami alig fél perc alatt megjavította a tankot
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1088 üzenetére
"vontatókábel: aki felborult, vagy kilőtték a motorját aktiválhatja ezt, a másik tank szintén aktiválja, és elvontathatja a mozgásképtelent."
Ez nekem kicsit röhelyes. Oszt' hová húzza, egy fa mögé a sérültet?Ráadásul ezzel magát is kiteszi céltáblának.
A többi rendben van. Ha ezek mellé normális honorálási rendszer is társul, akkor talán majd segítenek is a játékosok egymásnak. -
Drenadar
veterán
válasz
Malibutomi #1073 üzenetére
Oké nem tudom mikor leszek
most még elsődleges a wot, de itt sok olyan van ami szimpi...
mondjuk mikor azt jelzi a killcam hogy a pálya egyik részéről kilőttek az pont nem...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1051 üzenetére
Így van, elég masszív szerkezet, szóval nem áll távol a valóságtól, hogy 3-an próbálják kb 1km távolságól sikertelenül belőni, de volt ott pár olyan találat amitől már illett volna komolyabb sérülést kapnia.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Malibutomi #1044 üzenetére
Szánalmas.
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #1043 üzenetére
Én majd max vezetni fogom azokat. Orosz ágon játszok.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #1043 üzenetére
Témához:
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #1041 üzenetére
Igen a T44 egy op csíter .... stb. Utálom mert pusztíthatatlan.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #946 üzenetére
Néha én is játszom a játékkal de
mindig kikészit, várom hogy jobb legyen, de szerintem nem lessz jobb
Szóval ásom is a gödröt neki -
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #864 üzenetére
Ne lepődj meg.
Ahogy én elnéztem a játék stílusokat, elég sokan úgy játszanak mint a konkurensnél. Na azok a legjobb agyag galambok. Játssz SB-t, ott még viszonylag normálisak vannak.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #864 üzenetére
nem tudom mire számítottál
de hogy a francba tudsz megint ennyit kilőni
nekem mindíg ellövik a lövegem mikor felvillanok
-
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #851 üzenetére
németekkel szerdán 7 csatából egyszer sem nyertem
persze a csövemet mindig ellőtték
ma csak az első 3 vesztettem után nyertem és abba is hagytam -
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #849 üzenetére
panther szintugy ilyen
a tigris is
hehe a t28 tetszett ma az is kilőtte a csövem meg a törnyom, nagyon boldog voltam., ha a német katonáknak ilyen sérülékeny tankkkal kellet volna menniük. azt hiszem hamar inkább panzerfaustra váltottak volna.
-
HungAryan
tag
válasz
Malibutomi #839 üzenetére
T-34-85 BR:5.0, TigerII P BR:6.0, Ferdinand: 6.3.
Elméletileg összefuthatnak, de mint mondtam elég ritkán történt meg nálam.
Egyébként Ferdinandot szemből az alján lőve szinte biztosan kigyújtod. -
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #839 üzenetére
Nagyon nagyon ritka hogy Tiger 2-t rak be ellenem amikor a T-34-85 el megyek (a jobbikkal). Nem a tier számít, hanem a BR (battle rating). A többi említettel még egyszer sem futottam össze (SB mód)
-
HungAryan
tag
válasz
Malibutomi #837 üzenetére
Hol találkozol te Jagdtigerrel meg TigerII-vel T-34-85-tel?
Nagy ritkán egy-egy TigerII talán becsúszhat, de kizárt dolog, hogy Jagdtigerrel összefutsz.
Mondom, Jagdpanther kivételével nem szoktam nagyon szenvedni semmivel.
Panthernek eleve a tornyát lövöm vagy az alját, Tigernek meg a frontját mindenhol átlövöd, ha nem 1km távolságból harcoltok (de miért is tennéd, hiszen ez egy med tank). -
HungAryan
tag
válasz
Malibutomi #834 üzenetére
T-34-85 gun gyengus?
Pedig azt kell használnod majd T-44-n is sokkal komolyabb ellenfelek között.
Szerintem az az egyik legjobban használható gun azon a szinten, mindent átvisz, amivel csak összefuthatsz.
Egyedül talán a JagdPanther ami komolyabb célzást igényel, de pl. Tigerbe csak nagyon ritkán kell 2 lövés. -
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #834 üzenetére
Én most Pz. IV H-t átkozom, mert nagyon "szutyok".
Lehet csak én vagyok vele béna, vagy csak furcsa véletleneim vannak, de sorozatos szerencsétlenségek követnek... tiszta WoT. -
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #830 üzenetére
nem csodálom
mert egy OP szar a t-50!
én kiáltam a szikla szélére és 10 tankot lőttem ki
és csak pattogtak!
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #827 üzenetére
Talán fizikai képtelenség?
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #825 üzenetére
Szerintem a 20 méter picit túlzás.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #822 üzenetére
Mert a Stukák amúgy is olyan gyorsan mentek
-
KISDUCK
addikt
válasz
Malibutomi #813 üzenetére
Én T34-57-nél tartok most. Úgy vettem észre hogy változó minden, van amikor nem tudok kilőni 1 tankot több lövésből se, valamikor meg kapáslövésből felrobbantom. Amúgy a páncéltörő-robbanó shelleket használod? T34-1942-nél a kompozit lőszer is nagyon jó.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #813 üzenetére
Simulátor módba játszatok ott nincs repülő.(vagyis van
csak eszméletlen nehéz vezetni!
)
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #794 üzenetére
Ezek most mind arcade csaták? Mert ott a pályák fele akkora méretűek.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #784 üzenetére
Revidiálom magam, nem olyan rossz pálya csak szokni kell.
A tigris tényleg iszonyat lassan fordítja a tornyát, nem fogom megszeretni azt hiszem. -
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi #784 üzenetére
A panther nem tigris !!!!
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi #769 üzenetére
Mindenkinek ilyen és gyorsan kell váltogatni hogy lásd is az ellent. Nem is skill függő mert gyakorlatilag ki van maxolva a legénység minden tagja (majdnem 1400-as crew level) és ugyanez van.
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #774 üzenetére
Ez nekem is szokott lenni, bug. Odalövök és el szoktam találni. Bár olyan ritkán van hogy egy két pillanatnál tovább marad eltűnve. Általában újra szokott látszódni.
-
Borote
addikt
válasz
Malibutomi #772 üzenetére
De még milyen gyakran
Sőt, olyan is van, hogy ha eltűnt, és azért odakensz neki egyet, simán el is találhatod.
-
Dagohun
tag
válasz
Az nem bug. Mivel a parancsnoki nézetben magasabban vagy mint mikor a tankból kukucskálsz ki ott ugye a célzó nézet van ami az ágyú cső mellett vagy alatt helyeszkedik el. Ezért nem látod ott.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Nem takarja semmise?
-
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #766 üzenetére
Gondolom nagyon örült neked.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #763 üzenetére
igen ezzel nincs gond
csak a pályákkal
hát nekem is sűrün lövik el a lövegem. akkor el is hagyom a tankot, meg a csatát is mert egy tankom van -
BoB
veterán
válasz
Malibutomi #758 üzenetére
A wot -al ellentétben itt elég summás a pénz büntetés ilyenkor ha jól emlékszem.
Azzal szoktam szórakozni mostanában, hogy a játék végén kinézek egy csapattársat, és amint bemondják a csata végét, szétlövöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem nyílnak a Foldok?
- Goddess of Victory: Nikke
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest