-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
Tactical #8259 üzenetére
Én azt tapasztalom T-62 óta, hogy ilyen magas tierben nincs szükség annyi tudásra, mint általánosságban tier 4, egyes tankoknál tier 5-ig. Ezek az apfsds, hetafs lőszerek olyan iszonyat gyorsak, hogy gyakorlatilag ráviszed a kurzort a tankra és lősz. Legtöbb esetben az nyer aki gyorsabban észreveszi a másikat, gyorsabban újratölt, vagy mozgékonyabb. A páncél nem túl meghatározó tényező. Nem kell számítgatni, távolságot méregetni mint az ap lőszereknél.
Ezt pl most mentem javító készlet nélkül. 1,5 km-ről úgy lövöldözöm ki a tankokat mint a fene. Bejön ez a sniperkedés. Szerintem az oroszok inkább a szűk városi pályákon vérzenek el. Nagyon nyírnak minket a leopardok (leo1, a1a1, néha 2k-ba is belefutni, nagyon OP).
-
-
maximilian4
addikt
válasz
Tactical #7931 üzenetére
Na az durva lenne. Nem is nagyon játszanának prémium lőszerrel. Nekem a T-54-ben 20 darab apds berobbanna, darabja 1000 ezüst kiscicáért, biztos agyvérzés küszöbén állnék, plusz még ugye a javítási költség.
Még így a D-s lőszerrel plusz 4-5 killel is hozzávetőleg nullában jövök ki. Akkor van szívás ha 3-4 lövés kell ahhoz, hogy megmurdeljen a tank.
-
-
CHaooSS
őstag
válasz
Tactical #7814 üzenetére
Az összesnek 4kmh a tolatása a T-80U-ig.
--------------------------------------------------------T-64B páncélzatáról egy kis infó.
Hull is 5 layers, set at 68 degrees. 60mm Modern RHA*1.01=60.6mm
35mm Textolite*0.16 KE coefficient=5.6mm
30mm RHA*1.3 coefficient=39mm
35mm Textolite*0.16 KE coefficient=5.6mm
45mm RHA*1.01=45.45mm
Note that the pieces of DM that say “Does not create secondary shatters” means its a plate that is in the front few plates of a composite array, if it did create spalling when penetrated, all the spall would just be absorbed by the plates behind it and do no damage, so that’s why it says that.
Total array is 156.25mm thick, set at 68 degrees=417.1mm Line of Sight thickness.
You might wonder why the middle 30mm RHA plate has a special coefficient, it seems IRL this part is special hardened armour, exactly like the applique plate on earlier model T-64Bs predating the 5 layer glacis Mod 1984, so it’s slightly more effective. If you’re wondering why the 64B glacis is so tough, it’s because it’s really quite thick(156mm or so) and at an extreme angle, very few rounds ingame can do 156mm@60 degrees, let alone 68 degrees.
Turret is a complicated fucking soup bowl, impossible to get straightforward values but from what I can tell it’s identical to the previous dev server version. So, ~330mm and 150mm thick weakspots right next to the gun, and then progressively thinner pieces of composite ultra porcelain toilet seat balls and CHA sandwiches.
At its thickest its: 140mm Modern CHA*0.98=137.2mm
150mm Toilet Balls*0.5 KE Coefficient =75mm or 40mm at the direct side
120mm Modern CHA backing plate=117.6mm
329.8mm in total, but obviously its significantly more effective due to the weird compound angles of the rounded turret, equalling out to ~430-450mm+ in some places. Note that the sides get progressively thinner outside of this area, but frontally speaking is the same due to the increasing angle. These side plates range from 120mm to 80mm or so, and eventually the 150mm balls array becomes 80mm of balls. Final number for frontal turret outside of the weak spots is variable, but it seemed to block most if not all APFSDS that it would face, outside of the weak spots. -
Tactical
tag
válasz
Tactical #7667 üzenetére
Sikerült 75% alá leküzdenem magam és egyszer csak hirtelen "megjavult" a játék. Nem vagyok "egylövéses", a csapat is ontja a győzelmeket. (Mondjuk most meg a ló másik oldala: 10 győzelemre jut két vereség). Úgy látszik néha be kell menni tartalékos tankokkal, hagyni kell, hogy szétlőjjék, pár utolsó hely hamar "rendbehozza" a statisztikát.
Más. A T64A már fullos. A KPZ-70-et próbáltam anno kihúzni, de akkor anyira nem jött be. Most az MBT-70-et fejlesztem, hogy az M1 mellé legyen majd használható tank. Az alaplőszerrel kínlódás volt, de amióta kész van az első két fejlesztési sor (XM578E1 lőszer, lövegkalibráció, fék, felfüggesztés, stb...), egészen használható tank lett. Közel olyan a kilövés / halál arányom, mint a T64A-nál. Szóval nem akkora gáz, csak más stílusban kell vele játszani, mint a T64A-val.
-
Francia91
veterán
válasz
Tactical #7621 üzenetére
"Ahh, ilyen nincs, te játszol szarul"
Majd jönni fog ez a válasz kbHa lehet itt a fórumban említeni, én is így vagyok.... A Maus és IS-4M egylövéses, máskor meg pattannak a 15 mm-es páncélomról. Arról nem beszélve, hogy kb egy éve folyamatos +1.0 BR-ben kell szopatnia...
. Ha Boostert aktiválok, a spawn után 100 m-rel kilőnek, mehetek a hangárba, aztán amikor így sikerült elcsesznem a 2-300%-os Boostert, megyek egy első helyezéses, minimum 7-8 killes meccset, ami nyertes.....
sith7
Zónára jól ad, a sok assistra, meg a sok hitre is. Ha csak simán nyomsz 9 killt halál nélkül, azt nem honorálja
-
maximilian4
addikt
válasz
Tactical #7460 üzenetére
Azt hiszed hogy csak angolokál van így? Elárulom, nem. Mindenki szop itt folyamat, ahogy olvasom.
A legnagyobb baklövés volt kifejleszteni és megvenni a su 100p-t. A kevés 6,7-es tankok egyikét (orosz ágon), mert amióta beraktam a 6,3-asok mellé (mondjuk t-44 vagy is2 44), azóta only 7,7 van a su100p miatt...ennyike.
-
-
Laszmen
aktív tag
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Tactical #6721 üzenetére
Hát én csak az T95E1-ig mentem el(kezét törtem volna el aki nem rakott erre a tankra lövegstabilizátort, főleg ezen a szinten), az M26-tól nem húztam semmit, szóval azokról nem tudok mondani semmit, de az Ontos tényleg arra jó amire te használod, én szeretem, csak kevés a lőszer...Én 1tank 2 repülő combó-val tolom, vagy 2 tank 1 repülő, de a második jármű az mindig légvédelmi, szóval én csatába csak 1 tankot viszek, aminek van előnye, meg hátránya... Nekem az Amcsiknál az "M" széria nem jön be, nem is fejlesztettem őket, sőt egyenlőre az amcsikat se fejlesztem már egy jó ideje, T34-el szoktam csapatni ha kedvem van, de Ivánék ledarálnak minket, legalább is pár hete még így volt, most kisit fordult a kocka...
T114 nálam fekete bárány, nem illik valahogy a War Thunder mezőnyébe, géppuskával ki lehet szedni, nincs meg, és nem is lesz, majd ha kapok rá egy 90%-os leárazást(haha) akkor megveszem..
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Tactical #6718 üzenetére
Hát mint a back-up is, olyan járműre adja, amit soha nem használok, vagy csak kifejlesztettem, de még meg se vettem, legalább olyanra adná amivel játszom... azt nem értem hogy ez mi alapján megy, mert azt tudom hogy a "pörgetés" csak egy animáció, mert ha te állítod meg,vagy magától áll meg az ugyan az úgy is.. 1M már volt nekem is tavaly, bár anyagi problémám nincs a játékban, de azért jól jött..
-
Malibutomi
nagyúr
-
-
-
CHaooSS
őstag
válasz
Tactical #6311 üzenetére
kupola meg löveg mellett ez tudjuk csak ugye lövegnél sokszor nem adja be amikor meg igen akkor meg megeszi a 128-ast is... jó mondjuk 128 bugos és egyre több videósnál látom, hogy panaszkodnak mert hiába más robbanóanyag akkor is 780g tnt-vel egyenértékű
Amúgy van valaki aki jönne 7.7-be mellém? Maussal próbálkozok, de kéne a help flank ellen
-
Francia91
veterán
válasz
Tactical #6224 üzenetére
Tiger II(H)-val ugyanúgy szopok továbbra is az IS-6 ellen
Viszont!
- Walker Bulldog 6.0 lesz, így nem kell IS-6 ellen kínlódnom. 6.0-ás Jumbo-val (viccesen kicsi átütéssel) szintén nem dob össze IS-6-tal
- Panther A, Panther G-vel, Panther F-fel és Sture Emil-lel szintém nem kell IS-6 ellen szopkodniVan azért előnye...
-
SP4C3
veterán
válasz
Tactical #5626 üzenetére
Sajna énis alkalmazom mostanában a "ph@szomtelevan Alt + F4"-et. Ami még szomorú, hogy a minap otthagytam az agyhalottakat, nem éledtem újra, mivel drága a javítás, engem meg köcsög gazsi ne húzzon le, eleget mentem már minuszos csatákat, erre kaptam 5perc crewlock-ot...
Azért, mert nem éledtem újra, mert szédszednek 40-e a spawnon. Nonsense.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest