- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Integráltak menni fognak, ott valóban nem kell kábel (PCI 2.2-nél sem kell már).
Azóta sem tapasztalt külön hálókártyások közül senki más olyat, hogy engedélyezett WOL mellett nem tudja a gépet kikapcsolni?
Illetve kikapcsolni ki lehet, de 10-20mp múlva visszakapcsol...
Üdv! -
McLaca
őstag
Senki?
-
McLaca
őstag
Nem hiszem, hogy hackerek miatt éledne fel, mert a router tűzfala ettől azért jobb, mintsem 20mp alatt beengedjen valamit
Próbálgattam a hálókártya beállításainál én is ezeket, szerintem elmenti egy flash memóriába a hálókártyán, mert egyrészt gondolkodik pár mp.-et, mire az OK után magához tér, másrészt mindig újraindítást kér a gép ezután. Van a lehetőségek közt LAN-ról OFF-ON, ill. ON-OFF, vagy WOL (nem tudom, miért különbözteti így meg), vagy Magic Packet meg még pár beállítás, de ha minden ''disabled'', akkor is bekapcsolCsak az alaplapi WOL funkció kikapcsolása segít.
A routerem tudja a dinamikus DNS-t, használom is (dyndns-sel), sőt, egy ISP-s ismerősöm már járt is a routeremben, kíváncsi volt a beállítási lehetőségekre, szóval egy tetszőleges port forwardolása a gépemre, és a dinamikus dns-emmel neten keresztüli bekapcsolás nem lenne gond, de egyelőre nem a be-, hanem a kikapcsolás a probléma
Üdv!
[Szerkesztve] -
McLaca
őstag
Arra már sikerült valakinek rájönni, hogyan küszöbölhető ki az, hogy BIOS-ban engedélyezett WOL esetén kikapcsolás után ne kapcsolja a gépet vissza kb. 20mp után?
Ahogy kikapcsolom a gépet, látom a routeren, hogy bizgeti a hálókártyát másodpercenként (villan a LAN1 LED), amíg nem volt engedélyezve a BIOS-ban, addig nem csinálta. De miért ébreszti fel a gépet bármilyen hálózati aktivitásra?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest