- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LVXXX
tag
Megoldódni látszódik a probléma.
Kerítettem egy feláldozható gépet(minden törölhetö róla), és megpróbáltam telepíteni rá a W2K Server-t. Úgy néz ki, hogy nem kér semmiféle kódot telepítéskor. Remélem a végleges gépre(ezt még most fogom összeállítani) telepítéskor sem fogja kérni. -
LVXXX
tag
Itt van a kezemben a Windows 2000 Server SP4 telepítő készlet, de nem találok rajta kulcsot. Tegnap délután bontottam fel a csomagot. Van benne 2 db CD (Server, Diagnostic Tool) illetve 4db kis lemez.
A csomagoláson pedig csak a következö azonosítók vannak :
WINDOWS SVR 2000 HUNGARIAN DISK KIT MVL CD W/SP4
MGF REFERENCE: xxxxxxxx (Ezt nem írom le, mert nem tudom mennyire egyedi)
PART NUMBER: C11-03316
(Maga a licensz (2003 Server) és a Telepítő CD is mennyiségi licenszként lett vásárolva (Microsoft Open License)
[Szerkesztve] -
LVXXX
tag
Windows 2000 Server-t szeretnék telepíteni (BDC lenne belőle egy NT4 szerver helyett, mert az nem tudja az AD-t kezelni. A W2K3-on pedig nem fut néhány program pl. MSSQL 7). Van Windows 2003 Server licenszem és Windows 2000 server telepítö CD-m. A CD-hez nincs Termék kulcs (Product key), csak a Windows 2003-hoz. A kérdésem a W2K telepítő elfogadja-e a W2K3 Termék kulcsát? Ha nem, akkor hogyan tudok beszerezni jogtisztán kulcsot a W2K telepítőhöz?.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest