- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
jamal
csendes tag
up
-
jamal
csendes tag
up
-
jamal
csendes tag
up
-
jamal
csendes tag
upupupup
-
jamal
csendes tag
Meg hát igen,én is 20-30 ezret szánnék rá.Szánnék rá milliókat is,mert érdekel a dolog komolyabban,de csak jövő héten lesz a Skandináv lottó szerdán.
[Szerkesztve] -
jamal
csendes tag
Hát ezért is szeretnék rendes digitalizáló kártyát,amin van audio bemenet is és nem külön a hangkártyáról kell bevinni a hangot,mert nekem voltak emiatt kép-hang elcsúszások..ezzel pedig nem igazán szeretnék szórakozni,mert egy hosszabb videónál egy kissé időigényes azt keresgélni hogy hol csúszhatott el a hang és ha javítok egy helyen rajta,akkor lehet hogy ezzel máshol meg pont hogy elrontom,stb.
-
laci22
csendes tag
Engem is egy ilyen kártya érdekelne (vagy esetleg az azonos áron kapható knowledgetech 9011h kártya)
A neten nézegettem, hátha találok valami infót, de sajnos nem túl sok van róla, a gyártó és néhány forgalmazó honlapját kivéve.
Valamelyik angol fórumon találtam egy hozzászólást, ahol azt írta róla valaki (magyar volt), hogy dvd-digitalizálást jól csinálja, de a vcd és svcd viszont használhatatlan, tehát előbb dvd-be kell menteni és utána onnan vcd vagy svcd-be. Azt is írta, hogy a telepítésnél is akadt némi gond (hiányzó file, amit a netről szedett le), de összességében -szerinte- jó a kártya!
Engem is érdekelne, pláne, hogy nem akarok 20-30ezer forintnál többet költeni erre. (néhány családi videó rögzítése lenne a célom).
Továbbra is érdekelnének infók ''elsőkézből''!
Üdv. -
jamal
csendes tag
Köszönöm a segítséget! :)
Még mindig én vagyok az utolsó hozzászóló..vagy nem tudtok hozzászólni,vagy nem érdekel senkit a téma,kérem legyenszives hozzászólni aki képben van,akkor is ha uncsi neki,köszi.Fontos lenne eléggé. -
jamal
csendes tag
Heló!
(lehet láttátok,hogy ezt írtam már egy korábbi témánál is(DV Firewire..),azért nyitottam újat,mert gondoltam lehet azt már nem nagyon nézitek)
Segítségre lenne szükségem.: Nekem van egy régi GeForce 2-es videókártyám,ami digitalizálásra is használható,egy ideig elégedett voltam vele,de egy ideje már profibb minőségben gondolkozom,ugye ezzel csak 352x288-as felbontásban lehetett felvenni és ez ugye exportálásnál,ha full képernyős videót szeretnék mondjuk videóra átvenni,akkor nem lesz túl szép..
szóval szeretnék venni valamit amivel kiváló minőséget tudok elérni,kedvező áron,nézegettem mindenféle digitalizáló kártyákat,leginkább azok érdekeltek(addig amíg nem olvastam az írásaitokat) amik nem csak digitális kamerákhoz jók,hanem minden ezközről lehet vele digitalizálni,ilyenek például:
a VVmer DV/AV Twins és a KnowledgeTech AVPro ADVE-9011H All-in-One,
ezekről is felmerült pár kérdésem,írtam is e-mailt bizonyos cégeknek,de azok 'sztak visszaírni,az merült fel bennem,hogy VVmer DV/AV Twins-nél nem írnak audió bemenetről(depo),nics neki vagy mi? és a DV 4 és 6pin kimeneteket hogyan lehet videóra csatlakoztatni?átalakító kell hozzá?
a KnowledgeTech AVPro ADVE-9011H All-in-One -nál hasonló a kérdés..külön a hangkártyára kell csatlakoztatni a hangot..?nemár..
Azért lennének jók ezek a kártyák mert nekem nincs digitális kamerám,csak sima..de egyik haveromnak van és úgy is azzal csinálnánk felvételeket a minőség miatt,szóval jobb ha csak egy Firewire kártyát veszek?nem érdemes rendes digitalizálót?A Firewire-rrel milyen felbontások lehetségesek?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest