- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
jamal
csendes tag
up
-
jamal
csendes tag
up
-
jamal
csendes tag
up
-
jamal
csendes tag
upupupup
-
jamal
csendes tag
Meg hát igen,én is 20-30 ezret szánnék rá.Szánnék rá milliókat is,mert érdekel a dolog komolyabban,de csak jövő héten lesz a Skandináv lottó szerdán.
[Szerkesztve] -
jamal
csendes tag
Hát ezért is szeretnék rendes digitalizáló kártyát,amin van audio bemenet is és nem külön a hangkártyáról kell bevinni a hangot,mert nekem voltak emiatt kép-hang elcsúszások..ezzel pedig nem igazán szeretnék szórakozni,mert egy hosszabb videónál egy kissé időigényes azt keresgélni hogy hol csúszhatott el a hang és ha javítok egy helyen rajta,akkor lehet hogy ezzel máshol meg pont hogy elrontom,stb.
-
jamal
csendes tag
Köszönöm a segítséget! :)
Még mindig én vagyok az utolsó hozzászóló..vagy nem tudtok hozzászólni,vagy nem érdekel senkit a téma,kérem legyenszives hozzászólni aki képben van,akkor is ha uncsi neki,köszi.Fontos lenne eléggé. -
jamal
csendes tag
Heló!
(lehet láttátok,hogy ezt írtam már egy korábbi témánál is(DV Firewire..),azért nyitottam újat,mert gondoltam lehet azt már nem nagyon nézitek)
Segítségre lenne szükségem.: Nekem van egy régi GeForce 2-es videókártyám,ami digitalizálásra is használható,egy ideig elégedett voltam vele,de egy ideje már profibb minőségben gondolkozom,ugye ezzel csak 352x288-as felbontásban lehetett felvenni és ez ugye exportálásnál,ha full képernyős videót szeretnék mondjuk videóra átvenni,akkor nem lesz túl szép..
szóval szeretnék venni valamit amivel kiváló minőséget tudok elérni,kedvező áron,nézegettem mindenféle digitalizáló kártyákat,leginkább azok érdekeltek(addig amíg nem olvastam az írásaitokat) amik nem csak digitális kamerákhoz jók,hanem minden ezközről lehet vele digitalizálni,ilyenek például:
a VVmer DV/AV Twins és a KnowledgeTech AVPro ADVE-9011H All-in-One,
ezekről is felmerült pár kérdésem,írtam is e-mailt bizonyos cégeknek,de azok 'sztak visszaírni,az merült fel bennem,hogy VVmer DV/AV Twins-nél nem írnak audió bemenetről(depo),nics neki vagy mi? és a DV 4 és 6pin kimeneteket hogyan lehet videóra csatlakoztatni?átalakító kell hozzá?
a KnowledgeTech AVPro ADVE-9011H All-in-One -nál hasonló a kérdés..külön a hangkártyára kell csatlakoztatni a hangot..?nemár..
Azért lennének jók ezek a kártyák mert nekem nincs digitális kamerám,csak sima..de egyik haveromnak van és úgy is azzal csinálnánk felvételeket a minőség miatt,szóval jobb ha csak egy Firewire kártyát veszek?nem érdemes rendes digitalizálót?A Firewire-rrel milyen felbontások lehetségesek?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest