- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
hedgehog #4133 üzenetére
Én is azt az infót kaptam chat-en, hogy kivezetik. Ami érdekes. Mert foglaltság esetén (ha van beállítva hívásvárakoztatás) még rá tudsz pillantani a kijelzőre. De ha nem vagy elérhető, akkor nem fog jönni róla értesítés.
De hogy ennek a kivezetésnek mi az értelme....? -
hedgehog
senior tag
válasz
hedgehog #3709 üzenetére
No, nem akarom elkiabálni, de talán ezen szerelt valamit a Telekom. Igaz most nem foglaltat kapnak a hívók ha épp vonalban vagyok mással, hanem "hívott fél nem elérhető" üzenetet, de legalább nem kicsörög náluk
sms pedig jön.
Azért próbáltam egyébként ki, mert az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy a hívásnál megjelenik a HD jelzés is (ez korábban nekem Telekomnál nem volt), gondoltam hátha frissült valami. -
slice14
veterán
válasz
hedgehog #3718 üzenetére
Még annyit, hogy Telenor-ról -> Telekom-ra váltás után (számhordozás SIM csere) hiába próbálom beállítani az adott értesítő telefonszámot a hívásátirányításhoz, hibát dob. Szerintem beakadt valami az egyes slotnál a SIM csere után. Telenor-nál még működöt. De azért nem fogom cserélgetni a slotok között a Telekom-os SIM-et, mert a másik is foglalt, meg nem is akkora probléma.
-
Starchm
őstag
válasz
hedgehog #2177 üzenetére
Carrier aggregation. Lényegében a telefon több bandet/ frekvenciát összefog, hogy gyorsabb legyen a le/feltöltés. Magyarba a B3,7,20 van használatban ha jól emlékszem.
Legtöbb helyen 3-7 vagy 3-20 néhol meg az 3-7-20 van összefogva. De a telónak is támogatnia kell a szabványokat hozzá. -
tomp
Topikgazda
válasz
hedgehog #2173 üzenetére
Telenor Denmark profillal nem megy az EVS kodek.
Ezen kívül: DT-VoLTE-nél csak adatforgalomnál van CA! Telenor Denmark és ROW profillal folyamatosan CA kapcsolat van ahol a bázisállomás képes rá.
Modulációs korlátozás nincs! Azaz feltöltési sebesség akár 75Mbps is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest