- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
martonl
senior tag
válasz
Oliverda #6896 üzenetére
Na akkor mégiscsak ezt tisztáztam a #6893-ban. Iphone mindig is arról volt híres, hogy nem enged sok dolgot állítani a csúnya buta felhasználónak, mert ő mindent is jól megold.
Így a híváspreferenciát is, ami vélhetően mobilhálózaton van.Ez persze független(nek tűnik) az SMS problémádtól.
-
martonl
senior tag
válasz
Oliverda #6885 üzenetére
Nem szarakszik az, csak a preferencia nem állítható Iphone-on. Korábban meg is beszéltük, ha jól emlékszem. Ez meg nem a Yettel hibája.
Annyit tehetsz, hogy repülőre teszed. IOS-ban elkezdték egy ideje másolni a Samsung Bixby (most már üzemmódok és rutinok) rutinját (az meg a Taskert, de ez most lényegtelen
). Abban szerintem tudsz olyat állítani, hogy ha wifi lefedettségben vagy, akkor tegye bekapcsolt wifi mellett repülőre. Csak arra kell figyelni, hogy ilyenkor nincs volte hívásátadás értelemszerűen. De a vowifi stabil lesz, ha a wifi is az. Nem tudom, mi a pontos neve ennek a menünek, de gyárilag benne van állítólag.
-
-
Landsmann
addikt
No meg aki nem Samsungot használ, auzt alapból elhajtják, mivelhopgyx mondjuk mXiaom,in nem támogatott a szolgáltatás mint ahogy Apple és Sam,sungon kívül semmi máson. A mást használók is myilván jelezték, csak nem vették fel hibának, mert nem támogatott készülékről van szó. Így aztán a hiba nem hiba.
-
martonl
senior tag
De írtam, hogy többen is bejelentettük Samsungosok (sajnos a reakció többször is lehetett az, amit írtál). Az iphonosak valószínűleg az Apple felé jelezhették a hibát és az Apple utána a Yettelnek.
Én írásban jelentettem be, rövid idő múlva helyrejött a szolgáltatás és válaszoltak is, hogy a zavart elhárították és elnézést kértek.
-
emre33
addikt
válasz
Viktor0610 #6877 üzenetére
Ipv-al. nem ment androiddal se! Azaz ha nem volt Ipv6 címed, akkor nem ment a vowoifi
Tudod miért nem jelentettük be? Mert az ügyfélszolgálatos soha de SOHA nem hisz a bejelentőnek!
Értelmetlen bejelenteni. -
-
PLaci58
addikt
válasz
Igen, a gyengébb minőségű netekkel simán működött (mobilnetekkel, adsl-el), de a jobb neten nem kapcsolódott fel a yettel vowifi. Nekem is stabilan ment vodás mobilnet megosztásával.
-
martonl
senior tag
válasz
Így utólag az lehetett a hiba, hogy csak IPv6-on ment. De erre rá kellett jönnünk egy fórumtárs segítségével. Nálad gondolom eleve van IPv6, ezért nem éreztél a dologból semmit. Azt nem tudom, készülékfüggő volt-e a dolog, vagy csak véletlen egybeesés, de mint írtam, gondolom valami fejesnek nem ment a szifonján a céges hálón és szólt. Lehet talán az Apple-nak, ők meg nektek.
Mi is többen szóltunk a fórumról az ügyfélszolgálatnak, de gondolom az kevésbé volt "hangos" a cégeteknek. Mi nem a Samsung ügyfélszolgálatot ba@tatjuk az ilyen dolgokkal általában, de a szifonosoknál úgy látom, előszeretettel kezdik a kört az Apple-nál.
-
-
válasz
4Grider #6875 üzenetére
Arról a
sok tízezerről
a Yettel lehet, nem is tudott. Legalábbis értesítést nem kaptunk, csak az iPhone-okkal kapcsolatban.
Amúgy honnan ez a "sok tízezer androidos"? Ha tényleg ennyi lett volna, gondolom, az Apple mellett azt is jelezték volna az infós levélben. Nekem az a tippem (ahogy itt is kiderült), hogy a wi-fin is múlott a hiba, mert nálam pl. hibátlan volt végig, Digi nettel. -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Vettem egy új telefont (Redmi 13 Pro+ 5G) és az állapotsorra nem írja ki folyamatosan hogy VoWifi, csak ha ki-be kapcsolom a beállításokban a Wifi-hívást.
Ez mennyire normális?
Előtte Samsungom volt, az folyamatosan jelezte. -
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6874 üzenetére
Miközben sok tízezer androidos sem tudta használni a yeti VoWiFi-t...
-
Oliverda
félisten
válasz
4Grider #6871 üzenetére
Nem “stimmelt” egy darabig sem. Az SMS-ek a kezdetek óta nem jönnek meg, ha a VoWiFi huzamosabb ideig aktív. Tudom, minden a gonosz Apple miatt van, a szolgáltató mindig mindent jól csinál.
“A Telekom VoWiFi rendszere bevezetést követően több hónapig állt”
Érdekes, mert nálam a bevezetéstől kezdve hibátlanul működött a csúnya és rossza Apple készülékén.
-
dchard
veterán
válasz
Oliverda #6870 üzenetére
Másodszorra hozod ezt elő, azt hiszem fogalmi zavar van. Az implementáció szabványos, ha nem lenne az, egyetlen más telefonnal sem működne. De csak alma probléma van, az is csak az utolsó frissítés után. Elég egyértelmű, hogy hol van itt a probléma.
Polonic-ot pedig csak megerősíteni tudom: saját tapasztalatom, hogy az Apple európa akkor piacvezető szolgáltatójának is simán megmondta, mikor mérésekkel igazoltan rávilágítottunk az Iphone 4 szar antenna dizájnjára, hogy "ha nem tetszik, ne vegyünk belőle". Ezzel az alap attitűddel én nem tudok azonosulni, pláne nem megerősíteni a pénzemmel, mint vásárló.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Oliverda #6865 üzenetére
20%-os piaci részesedésre nem lehet fittyet hányni, de akkor is elég gyomorforgató, amit az apple csinál.
És nyilván működik a szolgáltatás ha megígérték és kitesztelték, de ha te közben frissítesz egy olyan verzióra amin nem jól, arról nem valószínű, hogy a szolgáltatód tehet. -
-
Én a tárcsázóban a wifi kapcsolatot választottam elsődlegesnek. Ha wifin nem tud kapcsolódni csak akkor vált mobilnetre. Így sokkal kevesebbet fogyaszt a teló (igaz a mobilnet térerőm ahol egész nap vagyok csak -110dBm ...
Csak zárolt képernyőnél írja ki hogy wifi hang:
Ha van wifi de tiltott a hangátviteli port:
akkor wifin megy az adat és mobilon a hang.
Sima otthoni wifin minden wifin megy:
Ilyenkor csak ikon van.ui.: ez nem kérdés volt, csak info.
-
Oliverda
félisten
válasz
polonic #6864 üzenetére
Persze, elméletben. Piacvezetőként az Apple elég sok mindent megtehet (és meg is tesz), úgyhogy ebben a relációban a szolgáltatók vannak alárendelt szerepben. Nehezen lehetne elképzelni, hogy bármelyik szolgáltató fittyen hány az készülékeikre. Engem, mint végfelhasználót, pedig nem nagyon érdekelnek a háttérben húzódó okok, csupán az, hogy működjön a megígért szolgáltatás.
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Van valamilyen mókolásos megoldás arra, hogy a Nothing Phone 2a-n menjen a Yettel-es VoWiFi?
-
Oliverda
félisten
válasz
4Grider #6858 üzenetére
Az Apple mobilszolgáltatásos listáján továbbra sem szerepel a Yettel alatt a VoWiFi, ami arra utalhat, hogy az implementációjuk nem felel meg a kritériumoknak. A kimaradó SMS-ek alapján elég esélyes, hogy erről van szó, a papíralapú eSIM-mel pedig biztosan ez a helyzet.
-
Oliverda
félisten
válasz
Oliverda #6856 üzenetére
Beszéltem az ügyfélszolgálattal. Első körben nyilván arról akart meggyőzni a nő, hogy a telefonom a sz@r, de ehhez kicsit korábban kellett volna felkelnie.
Végül kinyögte, hogy a március elején megjelent iOS 17.4 óta létezik a hiba, amiről tudnak, csak persze csesztek tájékoztatni az ügyfeleket bármilyen formában is.
-
Oliverda
félisten
válasz
donjohnson #6854 üzenetére
Nincs, nem is létezik ilyesmi iOS-en, illetve Telekommal sosem csinált ilyet a készülék.
-
Oliverda
félisten
Ma abból vettem észre, hogy a beállításokban ismét magától kikapcsolódott a (Yettel) VoWiFi, hogy nem tudtak elérni.
-
Landsmann
addikt
válasz
csaszi75 #6851 üzenetére
Újabb teszt, ezúttal azt néztem, hogy wifiről mikor vált mobilhálózatra. Oda is és vissza is akkor történt váltás, mikor a wifi térerő -80 dBm-et elérte. Az átmenet rendben volt, akkor volt egy pici szakadozás a hangban, ha a térerő nagyon hirtelen csökkent. De egyébként észrevétlenül ment a váltás. Szerintem teljesen jól működik a kis öreg telefon. Mobilra váltáskor ésszerűen először B8-ra váltott és majd onnan lépdelt felfelé a magasabb frekis sávokra. (B1, B3) Szerintem az a korábbi leváltások még a hálózat konfigurálása miatt lehetett, mert utóbb már több mint 24 óráig (míg ki nem kapcsoltam a wifi elsőbbségét) folyamatosan wifin maradt a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Haditechnika, harcászat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest