Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ezt írtad:
Telenornál is és Vodafone-nál is voltam úgy, hogy 2G-ről telefonálva folyamatosan mondta a másik fél, hogy elnézést, nagyon rosszul hallom.Ezt reagáltam:
az elmúlt 10 évben 1x se sem váltott a telenom 2G-reVagyis nem értem, hogyan sikerült neked 2G-s vodás hívást indítanod, ugyanis ehhez olyan telefon kell, ami nem tud 3G-t, mivel a vodás hívásoknál eddig mindig 3G-re váltott le a készülék hívásindításkor, ha a telefon nem tudta a VoLTE-t.
- - - -Ma 3x bontott hívást a telekom (Bp. 15), mindig kültéren voltam.
2 hívás VoLTE-n épült fel, ami 1-2 perc elteltével leváltott 3G-re, majd "robothang", szótagkimaradás, és végül hívásbontás. A harmadik 3G-n épült fel, az meg leváltott 2G-re, és ugyanaz: "robothang", szótagkimaradás, és végül hívásbontás.Erre írom azt, hogy a voda ilyen értelemben jobban megfelel számomra: ha nem VoLTE képes a telefonod a hívások 99%-ban 3G-n mennek, nincs ez az ide-oda dobálás "G"-k között mint a telekomnál. És sajnálom, ha a 3G-s hanghívás megszűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tomp