- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sitib89
csendes tag
Szia.
Olvastam az egyik hozzászólásod: "A nordtelekom oldalán a feltöltéshez beengeg a 003621210**** felhasználónévvel és a hozzátartozó jelszóval. Azonban bármilyen SIP klienssel próbálkoztam, vagy a netes java alapú reenger tárcsázóval, azokkal nem működik."
Hasonló a problémám: feltöltéshez beenged, androidon a zoiper beenged, de a SIP készülék (yealink w52p) meg a reenger app nem.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm.
-
Sitib89
csendes tag
válasz
janakbacsi #24216 üzenetére
Nekem már régóta így megy....
Még a 0621-es számot állítottam be a kimenő hívásokhoz is. -
Sitib89
csendes tag
Én régen (több éve már) jártam úgy, hogy miután felhívtam haveromat egy másik beszélgetésbe kapcsolt be a gép. Azt hiszem olaszok voltak.
Akit hívtam ő is így járt
Lett belőle egy poén mikor találkoztunk. Pont hozzá indultam, csak megakartam kérdezni, hogy otthon van-e.
Ez a számcsere is megtörtént már régebben velem, egyszer-kétszer. -
Sitib89
csendes tag
Tud valaki voip szolgáltatót 0621-es telefonszámhoz, ami nem ephone, nem reenger, nem fonio? Tapasztalatok, ötletek? Csak bejövő hívásokhoz kellene.
-
Sitib89
csendes tag
válasz
zzoltan2014 #8839 üzenetére
Igen. Volt már, hogy megkergült. Sokszor valamilyen visszahívhatatlan külföldi számot írt ki.
-
Sitib89
csendes tag
Ez a 40 fillér hívásvégződtetési díj nem csak a vezetékesre vonatkozik?
http://nmhh.hu/cikk/2428/Nyitott_temak_a_piacelemzesi_eljarasokban__adatszolgaltatasi_kotelezettseg_eloirasa_JPEhatarozatok -
Sitib89
csendes tag
-
Sitib89
csendes tag
-
Sitib89
csendes tag
Tud valaki ajánlani egy ingyenes magyar pbx-et?
-
Sitib89
csendes tag
A 06-21-es számok egyébként működnek külföldön?
-
Sitib89
csendes tag
A 06-1-es körzethez a foniot ajánlom. Évi 2000Ft feltöltés mellé igénylhetsz akár 3 db számot, több körzetből is egyazon account alá. Számokat 100-ft/db áron adnak egyéb költség nélkül. Az ügyfélszolgálat 15 percen belül megcsinálja a számokat. A maradék összeg lebeszélhető
Ja és akárhol bejelentkezhetsz nemcsak BP-en. -
Sitib89
csendes tag
Hali. Van egy CISCO 2102 ATA-m amire rá lehet kötni két analóg készüléket két külön szolgáltatón keresztül. Mivel egy darab analóg matávos készülékem van szeretném megoldani hogy két szolgáltató legyen rákötve az egyik portra egyszerre. Úgy szeretném megcsinálni, hogy kifelé egyik szolgáltató intézze a hívást, de befelé mind a kettő ki tudjon csörögni ugyanazon a porton. Tudtok erre valami megoldást? A PBX nem erre való véletlenül?
-
Sitib89
csendes tag
Nem ismerős a cég, bár korrektek a percdíjai. Viszont a behívószámokat drágán adják.
-
Sitib89
csendes tag
-
Sitib89
csendes tag
válasz
gyula38 #5961 üzenetére
Mobilon nem tudom
Én egy Linksys SPA-n tudtam ezt csak beállítani, eddig.
Próbáld meg a routereden beállítani, hogy ne kapcsolja le a netet tétlenség esetén. Telón viszont a wifibeállítások közt tudod megadni a (teló nem router) wifi kikapcsolásának házirendjét: beállítások-->> wifi beállít-->>opciók gomb-->speciális beáll-->>alvási házirend. Remélem tudtam segíteni. -
Sitib89
csendes tag
válasz
gyula38 #5952 üzenetére
Nekem is voltak ilyen problémáim másik szolgáltatónál! Amit az egyik hozzászóló idézett az ügyfélszolgálatostól az oldotta meg nekem is a hibát! a register expires-ben azt adod meg hogy milyen gyakran jelentkezzen be a szolgáltatóhoz az adott eszköz. Ez alapból 1 órára (3600sec) van állítva! Az a baj hogy vannak olyan hálózati eszközök amik ha nem forgalmaznak rajta adatot egyszerűen tétlenbe teszik a netkapcsolatot, azaz ha jönne be egy hívás 2 óra tétlenség után tényleg nem jönnek be e bitek a telóra mert "alszik" a neted. De ha te hívsz valakit úgy jön helyre "felébred", hogy észre sem veszed! Jellemzően a routerek vannak így belőve sajna.
Állítsd át az értéket olyan 100-150 másodpercre, mert olyan 2-3 perc tétlenség után zárják a bejövő adatforgalmat a routerek, és így a gyakori bejelentkezések folyamatosan ébrentarták a netedmáshogy nem tudok fogalmazni.
De lehet, hogy más a hiba -
Sitib89
csendes tag
Ha Callback-et akarsz használni akkor nincs...
De azt tudnod kell, hogy Callback-nél fizetsz egyszer kapcsolási díjat meg kétszer percdíjat! Ehelyett ha SIP klienset használsz nincs kapcsolási díj és csak az egyik fél percdíját fizeted (természetesen a hívottnak megfelelőt). Ez lényegében ugyanaz mint amit a MobileVoip progi csinál csak nem "Call Back" hanem "VoIP Call" funkcióval. Azaz itt már komolyabb net kell mint 10MB/hónap (Tesco ingyennet). -
Sitib89
csendes tag
Jól mondod. Ugyanaz mint az enyém, de ettől jobbat még nem leltem (régi telóra). Nem tudom milyen kodekeket használ de a kapcsolat sávszélességéhez igazodik, így mindig jó a minősége, még lassított netnél is. Meg nemcsak telszámokat hanem sip: címeket is lehet hívni. Az automatikus hívásfogadást pedig ki-belehet kapcsolni. Accountok száma ha jól tudom nincs korlátozva.
Az egyenleginfót és az SMS írást nem tudja, gondolom azért mert az nem SIP protokollon megy. Ez meg ugye SIP kliens.
Ja Callback sincs rajta.
Alapcucc de abból a legjobb. -
Sitib89
csendes tag
De ha esetleg cyanogenmod romot használsz mint én, akkor abban alapból van mindent tudó integrált csodakliens.
-
Sitib89
csendes tag
válasz
gologolo #5692 üzenetére
A népszerű szolgáltatók valójában a Dellmont viszonteladói, szóval a többség azonos minőséget nyújt. Valójában a netkacsolattól és a készüléktől függ a hívás minősége. A szolgáltatók 99%-ban kiválóan teljesítenek. A legtöbb probléma a softphone-kal (pl. okosteló) akad.
Az MV csak egy accountot enged egyidőben használni. -
Sitib89
csendes tag
Valaki használ voipstunt-ot? Most nézem és az árlistájukban a magyar mobil ingyen van (ingyenes időszak keretében). Valakinek van tapasztalata náluk?
-
Sitib89
csendes tag
#5486: Én még nem tapasztaltam, pedig több ilyen hívásom is volt már.
-
Sitib89
csendes tag
Úgy egy hete, vettem egy Cisco Linksys SPA-2102 ATA-t. Hibátlanul működik. A cucc a böngészöben logolja a hívások során fellépett adatcsomagok veszteségét és a csomagok hibás továbbításának számát. Mit mondjak.... soha egyetlen röccenése sem volt még az FVD-nek... Bezzeg okostelón nem egy volt azt meg kell hagyjam... Aki szidja a szolgáltatót a minősége miatt az vegye figyelembe, hogy egy hívás felépítéséhez három fél eszközeire (hardver/szoftver) van szükség, szóval nem biztos, hogy csak szolgáltató lehet a hibás!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest