Hirdetés
-
Mobilarena
Vodafone mostantól One szolgáltatónál érhető el, további kérdésekkel az One mobilszolgáltatások topikba fáradjatok át!
Aktív témák
-
válasz
pinnacle #272 üzenetére
Na csak neked... meg a többieknek is.
Nézegettem az elmult napokban mi a helyzet, Jelzem jellemzően Budapesten, Zugló-Belváros-Belbuda területen. A telefon egy Redmi Note 9.
Kültéren minden rendben volt, metró is oké, a földalattin van egy pont valahol a Hősök tere után, ahol megszakad egy időre.
Épületeken belül, hát ez az ami érdekes, lakótelepi egyszintes közért, T teljes térerő 4G, Voda alig valami EDGE, ezt több helyen is tapasztaltam. Irodaházak, bevásárló központok rendben, ott szerintem ki vannak építve a hálózatok belül is.
A Körúton, a földszinti üzletek hátsó részében szinte semmi, de ott a T sem remekel.
Az tény, hogy a Telekom hálózata messze jobb, még Dominóval is, de szerintem a DIGI roamingnál jobb a Voda, és most mértem zárt térben egy 50/42 Mb/s sebességet.
Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest