Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Vodafone mostantól One szolgáltatónál érhető el, további kérdésekkel az One mobilszolgáltatások topikba fáradjatok át!
Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
arion123hu #341 üzenetére
Na, én is megkaptam ezt a "kedves" ajánlatot.
Ha valakinek ténylegesen lejár majd a szerződése, írja le, hogy mi volt. -
glaci
őstag
válasz
arion123hu #341 üzenetére
Amíg csak a jogszabályi kötelezettségük miatt tájékoztatnak és egyébként nem szándékoznak átpakolni egy ilyenbe, addig nincsen baj. (Nekem is rendszeresen érkezik hasonló. Megnézem. Gondolkodok egy picikét, hogy inkább sírjak-e vagy röhögjek-e rajta. Aztán törlöm és igyekszem gyorsan elfelejteni.)
-
arion123hu
tag
Kaptam egy "visszautasíthatlan ajánlatot" A Vodafontól az eddigi 30GB-os 2.990Ft-os csomagom helyett 17990HUF-ra. Ezeknek teljesen elgurult a gyógyszerük?
-
pcnet
addikt
Hm, valóban, nálam is aktív még az 5G.
Köszi, hogy írtad!
Én sem bántam meg, annyi, hogy kb 2 hete pár napig volt olyan, hogy látszólag elkezdte hívni a tárcsázott számot, de nem csengett ki. Várt, várt, majd megszakította a hívást. Random jött elő a jelenség. Voda és Telekom irányba is.
-
riki
senior tag
-
-
kw3v865
senior tag
válasz
beach head #333 üzenetére
Jelenleg nincs sok értelme áttérni. Még mindig a legjobb áron van, ha szükséged van a sok netre és a 200 perc lebeszélhetőségre. Ha Vodára váltasz és maradsz a Digis csomagnál, akkor azt csak hűségnyilatkozattal teheted meg. Véleményem szerint felesleges váltani. Majd jövő év közepén, amikor a One létrejön, akkor muszáj lesz szolgáltatót váltani, akkor meg fog szűnni a Digi. Azt meg senki nem tudja még, hogy akkor milyen díjcsomagot fognak felajánlani a Digiseknek.
-
beach head
senior tag
ez a digirol vodara áttérés még él? érdemes? vagy úgyis vodás lesz majd?
-
kirkri
addikt
Köszi mindkettőtöknek, akkor szerencsére nem egyedi az esetem. Csak azért hajtom ennyire, hogy küldjenek számlát, mert nem szeretném, ha egyik pillanatról a másikra lekapcsolnák a szolgáltatást, mert fizetés nélkül használom. Világos, hogy nem az én hibámból, de ez nem segítene rajtam.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Punk'N'Roll #328 üzenetére
Akkor válaszd ki valamelyiket a három közül és mint aktuálisan Digis, arra a díjcsomagra akarj előfizetői szerződést kötni. Ha tudod mit akarsz, ők is könnyebben megtalálják.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Punk'N'Roll #325 üzenetére
Gondolom találkoztál egy fogalmatlan ügyintézővel. Név szerint kérted a csomagot?
-
Punk'N'Roll
csendes tag
Sziasztok!
Működik még ez a fajta digiről vodára váltás?
Engem elhajtottak a Lurdy ház voda üzletéből, hogy nem hallottak erről a lehetőségről. -
kirkri
addikt
Azoktól szeretném kérdezni, akiknek maradt szolgáltatása a Diginél a mobil áthordozása után. Az elhordozást követően mikor kaptatok Digi számlát legközelebb?
Július 15-én hordoztam el Digimobil számokat, és azóta sem kaptam számlát a Diginél maradt szolgáltatásokról. (Az utolsó számlám július 7-én készült el). Azóta háromszor hívtam a Digi ügyfélszolgálatot, mindig azt a választ kaptam, hogy hamarosan küldik. Két hete már jegyzőkönyvet vetettem fel erről, de számla azóta sem jött.
-
ACE-
addikt
Végre megszerelték és mutatja az app a lebeszélhető időket is a Mobile Plus csomagban is.
-
pinnacle
nagyúr
Akkor javítani kell.
Illetve azért is éri meg áttérni, mert most látom, hogy DIGI-sként csak 3,5GB-ot lehet roamingolni.
-
-
-
riki
senior tag
válasz
pinnacle #313 üzenetére
Szia.
Elnézést,hogy csak most válaszolok.
Az 5g nem ingyenes,csak most 60 nap jár mindenkinek /pld. a leányom kimaradt,pedig Ő 20 éve vodás/ A szolgáltatás 990ft ért igényelhető. A 4G+ hozza az én igényeimet. És ahol én járok elérhető. A teló nem romingol, ezáltal jobban is bírja. Az sms és egyéb adat szolgáltatás kifogástalan. -
4Grider
nagyúr
válasz
atosmaximus #307 üzenetére
Ráérsz majd akkor balhézni, ha alaptarifába tettek, amit nyilván nem tesznek meg. A GVH sem fog addig veled foglalkozni...
-
Atomixx
aktív tag
Mi a helyzet ezzel, amit régebben linkeltetek? Ment át ezekbe mostanában valaki?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
atosmaximus #307 üzenetére
egyébként miben jobb/más a Voda, mint a DIGI? Nem kell roamingolni, eSIM kérhető?
-
atosmaximus
csendes tag
Itt lehet a Vodafone csapdája az átcsábított Digi mobilosoknak:
Valószínűleg a számhordozás után egy évvel nem lesz meghosszabbítható a választott Vodafone (nem nyilvános) csomagja és ha nem nyilatkozol,
akkor betesznek egy 9446Ft-os havidíjas csomagba.
Én már átléptem a Digi mobilból számhordozással a Vodafone-hoz a múlt heten és csak most olvasom az e-mailben utólag kapott szerződést, idézem:"Az Internet Alaptarifa az Internet tarifacsomaggal rendelkező Előfizetők alap tarifacsomagja, amely az Internet tarifacsomagok megszűnése esetén
kerül alkalmazásra, illetve az Előfizetői Szerződésben szereplő határozott időtartam lejártát követő hónap 15. napjától az Előfizető a szolgáltatást az
Internet Alaptarifa díjai szerint veheti igénybe, kivéve, ha a felek ettől eltérően állapodnak meg.Internet Alaptarifa havidíj 9 446 Ft"
A másik Digi mobil csomagomat a Vodafone MobileJunior díjcsomagba vittem ahol még durvább a csapda, idézem az utólag küldött szerződésből:
" Hang+Adat Alaptarifa a lakossági havi előfizetési díjas tarifacsomaggal rendelkező Előfizetők alap tarifacsomagja, amely a lakossági havi előfizetési
díjas tarifák megszűnése esetén kerül alkalmazásra.
Havi előfizetési díj 34'600 Ft" harmincnégyezer-hatszáz a havidíj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Számhordozáskor a Vodafone üzletben nem írtam alá sehol semmit, hangrögzítés nem történt.
Megírom a Gazdasági Versenyhivatalnak is ezt a 34600Ft-os havidíjas csapda csomagot.VOIP hívás viszont nagyon is lehetséges NetActive50 díjcsomagból
hihetetlenül jó áron havidíj nélkül: www.cheapbuzzer.com/calling_rates/ -
arnyekxxx
veterán
Üdv! A 1270-en melyik menüpont alatt kell jelezni ha a digit átváltanám vodásra?
-
pinnacle
nagyúr
Ezt írták a Mobil flotta topikban. Lehet a DIGI-re is érvényes lesz?
Holnaptól egységes flotta tarifarendszert vezet be a Vodafone.
2 fajta tarifacsomag lesz, 150 per lebeszélhetőséget tartalmazó és belföldi korlátlan.
Az adott csomagok különböző adat opciókkal vehetők igénybe.
5 illetve 10 Mbit/sec-os korláttal az adatkapcsolaton.
A jelenlegi díjcsomagokat nem érinti a változás, de keretszerződés frissítése után már csak az újakra lehet szerződni.
Ezzel szépen ki fognak vezetni - idővel - minden flottás csomagot.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest