Hirdetés
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
válasz
bugizozi
üzenetére
a certed nem jar le

ami "nehezites" bejon ahogy irtam, meg ahogy newman linkjen a blogposztban is irja, hogy 2021-ben meg a 6.5-rol lehetett tanfolyam nelkul frissiteni. (azaz 2018-bol)
2022-ben iden mar "csak" az evszamos verziokrol, azaz 2019+
ezalapjan (bar nem vagyok jos) ez a 3 eves csuszoablak, amire lehet szamitani jelenleg.aki tavaly a 2021-es VCP-t behuzta, eleg gyanus hogy meg 2024-ben is tanfolyam nelkul frissitheto lesz. (jelen allas szerint, legalabbis
)@newman: erre a webes oldal hasznalhato. egyebkent kint van minden info szerintem. vagy van amit hianyolsz (upgrade path-ok)? szerintem egyszerubben magyarazza mint a 14 fele utvonal a certmgr-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Humble szökevények 500-1500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest