Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Na sikerült feltelepítenem a win 98-at, gond nélkül.

Lenne még 2 kérdésem..
Abban az esetben, ha én a virtuális win 98-al esetleg bekapnék a netről egy vírust ( erre az oprendszerre már nem hiszem, hogy van vírusírtó ), akkor az az én gépemet is megfertőzheti? Tehát itt most a valódi gépre és oprendszerre gondolok, vagy ez a fertőzöttség csak a virtuális gépre vonatkozik...?
A másik kérdés pedig az lenne, hogy a frissen létrehozott virtuális vinyómra, hogy tudnék a létezőkről adatot másolni? Vagyis, van-e esély arra, hogy a virtuális win 98-ból én hozzáférjek a gépem vinyójaihoz ( van egy régi fat32-es a gépben, direkt ezért ) ?Remélem érthető volt a kérdés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest