Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Szia!
Végül sikerült elintézni, hogy még előző nap este el lehessen kezdeni, így otthonról elindítottam, 40 perc alatt ment át a ~120 GB szóval nem volt vészes.
Sajnos a Veeam nem volt opció, mert nem volt (még) nekik. Egy db Dell szerverük van, amin futott ez a Windows. Kivittem egy másik szervert a raktárunkból ideiglenesen, arra virtualizáltam be, majd telepítettem VMware ESXi-t az ő Dell szervererükre, aztán egy vCentert, felvettem alá a 2 host-ot és átmigráltam a VM-et a miénkről a Dell-re. Lebontottam a mi gépünket, felraktam a Veeam-et arra Windows-ra és beállítottam a mentést egy NAS-ra. Lesz még pár VM létrehozva nemsokára, azért is kellett ezt megcsinálni. A host-ok közötti migráció még gyorsabb volt, kihajtotta fullra a gigabites hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Horgász topik
- Autós kamerák
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Digitalizáló- / rajztábla tapasztalatok, tanácsok stb.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest