- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem a VCP tesztek elenyésző részben mérnek csak tudást
Nem mondom hogy egyáltalán nem, mert az nem lenne igaz, de jelentős része szívatás, vagy egyéb olyan dolog aminek semmi köze ahhoz hogy kiderítse hogy jó szakember vagy e. Én a hivatalos példa vizsgát néztem a minap, a hajamat téptem amikor megláttam a klasszikus idiótaságot: kilométer hosszú parancs, és mond meg négy közül hogy melyik a jó! Az eltérés közöttük jobbára az, hogy fel van cserélve az opciók sorrendje
Csak gratulálni tudok annak aki ezeket a baromságokat kitalálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Óra topik
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem mondom hogy egyáltalán nem, mert az nem lenne igaz, de jelentős része szívatás, vagy egyéb olyan dolog aminek semmi köze ahhoz hogy kiderítse hogy jó szakember vagy e. Én a hivatalos példa vizsgát néztem a minap, a hajamat téptem amikor megláttam a klasszikus idiótaságot: kilométer hosszú parancs, és mond meg négy közül hogy melyik a jó! Az eltérés közöttük jobbára az, hogy fel van cserélve az opciók sorrendje