Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Két OnePlus Turbo is várható?
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyaqtya
csendes tag
Szia!
Lehet nem jól fogalmaztam. Bocsi. Na szóval a probléma a következő. VMware workstationt feltelepítettem windows alá. Majd a VMware workstation-ban létrehoztam egy vírtuális gépet, amire szerettem volna felrakni az ubuntut magyar nyelven. Ugye a telepítés elején tetszőleges gomb lenyomása után ki lehet választani milyen nyelven települjön az ubuntu. Majd F2 -re előjön a nyevválasztó menü. Na most ha virtual boxot használok akkor elő is jön ez a lehetőség és ki tudom választani a magyar nyelű telepítést, de VMware workstatinnál hiába nyomogatok bármilyen gombot szépen tovább lép és el kezdi telepíteni angol nyelven. Szóval nem tudom mi lehet a gond.

Utólag meg hiába rakom fel a magyar nyelvi csomagot, ott van a listában de kiválasztani nem lehet, nem aktív. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest