- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
&#&@@!!#-ba bele. Gondoltam megcsinálom ma este kényelmesen a VCP550D-t, tanulok rá már pár napja.
Végigkattintottam az authorization processt a mylearn-ön, a végén ezt írta:
"your request to register for the certification exam is undergoing the authorization process. This process should take no longer than 15 minutes."
Ennek már 2 órája. A szöveg alatt van egy Candidate ID ugyan, amit állítólag meg lehet adni a PearsonVUE-nél, és menni fog a vizsga (egy ismerősöm mondta, aki eljutott idáig, de még nem szánta rá magát a vizsga elindítására). De itt jön be a bónusz kérdés: én eddig a SZÁMALK-nál vizsgáztam, és úgy tippelem, hogy beregisztráltak a VUE-nél ők maguk, ebből adódóan nincs se login se jelszó a birtokomban. Jöttek viszont levelek @pearson.com feladóval a számalknak megadott címemre a régi vizsgák kapcsán. Erre a címre megpróbáltam most kérni egy "login/pass" emlékeztetőt, de azt írja a pearsonvue.com, hogy nem talál ilyen felhasználót. Regisztráljak egy újat szerintetek?
Lehet hogy naiv gondolat volt péntek estére időzíteni a dolgot, főleg ha a számalknak is lesz köze hozzá (de ne úgy legyen).

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Bittorrent topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Gyúrósok ide!
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest