Hirdetés
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Nincs kéznél 98am csak egy 95sr2, azt kipróbáltam 3D-t bepipáltam. A vmware tools kiírta egy txt fájlba a telepítés végén, hogy a vga-t nem tudja automatán feltenni tallózzam be a program files-ból, miután ezt megtettem újraindítottam vmware svga lett a neve. Nem írja sehol a videóram mennyiségét az adapter tulajdonságainál, viszont a monitor típusát megváltoztattam standard svga 1600x1200-asra és akkor lehet akár ekkora felbontást is beállítani ill a 32bites színmélységet, úgyhogy szerintem adott neki normálisan.
Milyen keretprogramról beszélsz?
Egyébként ha egy bármilyen modernebb windowst virtualizálok vele és megnézem a tulajdonságokat 128MB videóramot mutat (512es a kártyám).
Virtualbox-ban lehet állítani hogy mennyit adjon neki (és a fizikai vga memóriájához mérten lehet gazdálkodni, tehát szerintem nincs köze a sima ram mérethez).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest