Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz kraftxld #1351 üzenetére

Regisztráltam (illetve beléptem, mint kiderült már régen valamikor regisztráltam ide - persze új jelszót kellett kérnem), letöltöttem, felraktam a Standalone Convertert.
    El is indítottam, közel két óra körül lett volna kb. (pedig kb. 11 + 3,5 GB-ról van szó csak).
    A 3,5GB azért, mert van fent még egy másik windows is, ugyan nincsen fontos beállítás rajta, de azt is bent hagytam, gondoltam ártani nem árt max. lassabb.

Csakhogy kb. 1ó 45p után, 93%-nál megfagyott a gép. Teljesen, tehát csak a kikapcs gomb hosszan segített.
    Nem tudom, hogy az ok szoftveres (azaz leginkább a VMware Converter) vagy hardveres volt-e, bízom az utóbbiban (nagyon néha előfordult már vele ilyen lefagyás), most kinyitottam a gépházat és feltekertem a ventit maxra; és elkezdtem újra.
    Bár a processzor terhelés egyáltalán nem volt nagy.

Ugye a konverter szól előre ha nem férne el a cél tárhelyre ?
    Illetve van egy olyan sejtésem is, hogy előre le is foglalja a helyet.
    Csak mert kb. 800MB szabad hely maradt a 16GB-s pendrive-on (semmi más nincs rajta).
    Max. 2GB-os fájlokba mentett, darabolva; ezt hagytam alapbeállításon.
    Ahogy minden mást is, semmit sem állítottam át.
    A VMware Tools konvertálás utáni fel(/be)-telepítésének bekapcsolásán pl. gondolkodtam.
    Vagy mit lehet érdemes átállítani ?
    Szolgáltatások; processzor / memória; lemezfoglalás; hálózat; meg nem tudom milyen fül volt még.

Új hozzászólás Aktív témák