Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Regisztráltam (illetve beléptem, mint kiderült már régen valamikor regisztráltam ide - persze új jelszót kellett kérnem), letöltöttem, felraktam a Standalone Convertert.
El is indítottam, közel két óra körül lett volna kb. (pedig kb. 11 + 3,5 GB-ról van szó csak).
A 3,5GB azért, mert van fent még egy másik windows is, ugyan nincsen fontos beállítás rajta, de azt is bent hagytam, gondoltam ártani nem árt max. lassabb.Csakhogy kb. 1ó 45p után, 93%-nál megfagyott a gép. Teljesen, tehát csak a kikapcs gomb hosszan segített.
Nem tudom, hogy az ok szoftveres (azaz leginkább a VMware Converter) vagy hardveres volt-e, bízom az utóbbiban (nagyon néha előfordult már vele ilyen lefagyás), most kinyitottam a gépházat és feltekertem a ventit maxra; és elkezdtem újra.
Bár a processzor terhelés egyáltalán nem volt nagy.Ugye a konverter szól előre ha nem férne el a cél tárhelyre ?
Illetve van egy olyan sejtésem is, hogy előre le is foglalja a helyet.
Csak mert kb. 800MB szabad hely maradt a 16GB-s pendrive-on (semmi más nincs rajta).
Max. 2GB-os fájlokba mentett, darabolva; ezt hagytam alapbeállításon.
Ahogy minden mást is, semmit sem állítottam át.
A VMware Tools konvertálás utáni fel(/be)-telepítésének bekapcsolásán pl. gondolkodtam.
Vagy mit lehet érdemes átállítani ?
Szolgáltatások; processzor / memória; lemezfoglalás; hálózat; meg nem tudom milyen fül volt még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest