Hirdetés
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Regisztráltam (illetve beléptem, mint kiderült már régen valamikor regisztráltam ide - persze új jelszót kellett kérnem), letöltöttem, felraktam a Standalone Convertert.
El is indítottam, közel két óra körül lett volna kb. (pedig kb. 11 + 3,5 GB-ról van szó csak).
A 3,5GB azért, mert van fent még egy másik windows is, ugyan nincsen fontos beállítás rajta, de azt is bent hagytam, gondoltam ártani nem árt max. lassabb.Csakhogy kb. 1ó 45p után, 93%-nál megfagyott a gép. Teljesen, tehát csak a kikapcs gomb hosszan segített.
Nem tudom, hogy az ok szoftveres (azaz leginkább a VMware Converter) vagy hardveres volt-e, bízom az utóbbiban (nagyon néha előfordult már vele ilyen lefagyás), most kinyitottam a gépházat és feltekertem a ventit maxra; és elkezdtem újra.
Bár a processzor terhelés egyáltalán nem volt nagy.Ugye a konverter szól előre ha nem férne el a cél tárhelyre ?
Illetve van egy olyan sejtésem is, hogy előre le is foglalja a helyet.
Csak mert kb. 800MB szabad hely maradt a 16GB-s pendrive-on (semmi más nincs rajta).
Max. 2GB-os fájlokba mentett, darabolva; ezt hagytam alapbeállításon.
Ahogy minden mást is, semmit sem állítottam át.
A VMware Tools konvertálás utáni fel(/be)-telepítésének bekapcsolásán pl. gondolkodtam.
Vagy mit lehet érdemes átállítani ?
Szolgáltatások; processzor / memória; lemezfoglalás; hálózat; meg nem tudom milyen fül volt még.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest