- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Regisztráltam (illetve beléptem, mint kiderült már régen valamikor regisztráltam ide - persze új jelszót kellett kérnem), letöltöttem, felraktam a Standalone Convertert.
El is indítottam, közel két óra körül lett volna kb. (pedig kb. 11 + 3,5 GB-ról van szó csak).
A 3,5GB azért, mert van fent még egy másik windows is, ugyan nincsen fontos beállítás rajta, de azt is bent hagytam, gondoltam ártani nem árt max. lassabb.Csakhogy kb. 1ó 45p után, 93%-nál megfagyott a gép. Teljesen, tehát csak a kikapcs gomb hosszan segített.
Nem tudom, hogy az ok szoftveres (azaz leginkább a VMware Converter) vagy hardveres volt-e, bízom az utóbbiban (nagyon néha előfordult már vele ilyen lefagyás), most kinyitottam a gépházat és feltekertem a ventit maxra; és elkezdtem újra.
Bár a processzor terhelés egyáltalán nem volt nagy.Ugye a konverter szól előre ha nem férne el a cél tárhelyre ?
Illetve van egy olyan sejtésem is, hogy előre le is foglalja a helyet.
Csak mert kb. 800MB szabad hely maradt a 16GB-s pendrive-on (semmi más nincs rajta).
Max. 2GB-os fájlokba mentett, darabolva; ezt hagytam alapbeállításon.
Ahogy minden mást is, semmit sem állítottam át.
A VMware Tools konvertálás utáni fel(/be)-telepítésének bekapcsolásán pl. gondolkodtam.
Vagy mit lehet érdemes átállítani ?
Szolgáltatások; processzor / memória; lemezfoglalás; hálózat; meg nem tudom milyen fül volt még.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest