Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Erről csak annyit: volt egy win7 enterprise 10/30 napos próbaváltozat a gépemen.
Rá egy virtualbox, bele 3D támogatással egy ubuntu. Amíg ablakozott módban futott a virtualbox, addig az ubuntu képes volt 3D effekteket használni. Ha fullscreenre váltottam, akkor meghülyült. OK, emlékeztem erre a hozzászólásodra, ebben a konfigban már amúgy sincs szükségem a virtualbox azon hálózati szolgáltatásaira, ami miatt korábban a vmware kiesett, hát felraktam. Új virtuális gép, bekapcsolt 3D-vel, bele az előbbi ubuntu újrahúzva, amikor a desktopon be akarom kapcsolni a 3D effekteket, közli, hogy nem lehet. Nem talál drivert. (guest alkatrészek telepítve).
Vmware le, virtualbox vissza, ő kezeli a vmware virtuális diszkjeit is, így már a linuxot nem kellett újra húzni, ablakozott módban itt is műxik a compiz csicsázása.
Lehet, hogy windows guestre jó, linuxhoz nem nyerő. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Raspberry Pi
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest