- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak elméleti kérdés!
Vannak ezek a páraelszívók. Ha egy olyat beépítenék egy gépházba és chillerrel lenne hűtve a gép. Akkor úgy biztonságos lenne? -
törölt tag
válasz hszilard666 #38053 üzenetére
Nem találom
A vga levizezése nem fontos -
törölt tag
Sziasztok mi a vélemény az EK-nak az előre feltöltöttjével? Tudom rossz topik, de ez ilyen hibrid. Normál vízhűtés alkarészekből van. Ezt néztem.
-
törölt tag
Létezik olyan csatlakozó, amelyiket egyszerűen szétcsatlakoztatom és nem folyik ki belőle a víz? (mint az újabb kerti slagoknál)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Átvezetni át tudom így is fér mellé még két venti. Alatta nem nagyon de felette simán át tudom. Amúgy is egy slotos lesz ha rajta van a blokk. Köszi a válaszokat! A ház 82mm széles. Mögé befér, hogy ne lógjon ki? Ha nyár végére/ösz elejére kijönnek az új kártyák a pascal lesz. A gép célje, hogy 5 év múlva is kb. mediumon vigye a legújabbakat is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az elválasztóba lehet lyukat vágni.
[Itt van a komplett gép]
Azért kérdem, mert ha később valahogy lehetséges, akkor tuningos proci+z170-es lap kerülne bele és talán eggyel erősebb táp.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok már úgy vagyok vele idén nem lesz vízhűtés inkább veszek erősebb vga-t + 1440 monitort (GTX 980 Ti) és jövőre megpróbálkozom. Lehetséges csinálni egyedi tartályokat? Amit kinéztem most ház egy harmadik a Fractal Design Node 202. Arra gondoltam jövőre építeni bele vízhűtést. Mivel radiátor nem fér el benne ezért úgy gondoltam valamilyen állványos külső radiátorral. Megoldható? Azt olvastam a topikban, hogy egy Mo-Ra3-hoz már erősebb szivattyú kell. Lehetséges elkészíteni egyedi tartályt? Így néz ki belülről a ház. Kártyából pont ez a hűtésű lenne. Pumpát valahova be lehet szorítani? Tápból moduláris lesz. Vagy valami egybe pumpa+cpu blokk lenne érdemes?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok megvan végre a végső keretem. Sajnos jóval alacsonyabb. Ezt állítottam össze. Így jó lesz?? A VGA vizezésére sajnos nem maradt keret, valamit jövőre is kell hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #37547 üzenetére
És ez miben nyilvánul meg? (rossz nikkelezés)
Én jelenleg ott tartok, hogy egy nikkeles blokk lesz. Fémszerű vízzel (csak ilyet nem találok, a Mayhem's Aurora meg az összefoglaló szerint mindennapi használatra nem jó)
Higanyt meg nem tudok beszerezni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsadnok #37548 üzenetére
Menj a kompakt vízhűtéses topikba ott többet tudnak segíteni a te kereteddel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
VGA blokkból érdemesebb Acetál verziókat venni? Valakinek lyukadt már ki Plexi blokk?
-
törölt tag
Ház a ház tényleg jó vízhűtéshez Corsair Obsidian Series® 900D?
Tudom először mITX volt, most meg EATX, de egyszer legyen normális gépem. -
törölt tag
Lehet tényleg. Max később bővítem. Azonban 2 vízhőmérséklet mérőt lehet veszek. Pumpából azért szerintem pwm-es lesz 4euro felár.
Elvileg alaplapról + a hozzá járó kiegészítőlappal (nem elosztó) le lehet kompletten vezérelni és akár négy hőmérő szenzort is rakni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz DigitXT #37479 üzenetére
Az ASUS Maximus VIII Impacton csak 1 van (amiből 2 USB lesz)
Nem lesz tőle sokkal drágább --> bevizezzük
Még nincs meg semmi. Lehet veszek bele egy NZXT féle usb elosztót majd
A lapot megláttam és éreztem ez kell nekem és találtam mellé egy szép "kis" házat is NZXT MantaLáttam (folyamatosan táblázatot szerkesztek) még mindig 200ezer alatt van. Apache venti mellé kéne szerinted?
Extra szívás nem nagyon érdekel. Lesz pár hetem nyár végén .[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DigitXT #37475 üzenetére
LED szalagot is tud vezérelni, vagy csak ledet?
A program teljesen személyre szabható? Akár új menüket is lehet készíteni (pl. blokkban led szín stb.)
Operációs rendszer nélkül is tud vezérelni??
A módosított vagy a sima pwm-eset éri meg megvenni? (pumpa)
Érdemes vízhőmérséklet alapján szabályozni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz DigitXT #37459 üzenetére
Tényleg
Ezekhez jó a sima pumpa vagy abból is a felokosított kell? Szenzorokból akármilyen márka jó, ami 10kOhm-os? Ahogy nézem 4 3pin kimenet van. Nekem pont négy ventim lesz. Akkor kéne a felokosított pumpa? A led csatlakozó működik RGB led szalagokkal is?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #29810176 #37415 üzenetére
Ezt találtam:
Valami ilyesmit szeretnék, csak a ramot is levizezném. (Akkor már legyen egységes)
Picit nagyobb, de szebb is mint abból lenne akármi.
Vajon milyen széles radiátorokat támogathat? A honlapján nem találom...
Végre találtam u.2 --> m.2 átalakítót[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz seniman #37412 üzenetére
A tartályt oldalra szerettem volna rakni. Belül szerintem pont elég nagy a gépnek. A vízhűés, meg köré épülne. A tt valamiért nem tetszik (szerintem a lekerekített élek miatt). Igazából nálam a mélység a krotikus. (kicsi asztal). Csak nyár elején lenne a ház véve (legyen idő befejezni a módosítgatást, nyár végére)
NZXT Manta?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz abridabri #37370 üzenetére
Épp ez a kihívás
Lehet ez a ház lesz. Ha bebukom sem egy CM Mastercase Pro ára. Hátha sikerül csodát művelnem
A ház egyébként terv szerint modolva lesz (ha egyáltalán ezt veszem meg). Plasti Dippel is be lesz vonva. A kék led is ki lesz cserélve vörösre. Esetleg a led elé még egy matt vörös plexi (alapból nagyon egy foltban világít). Esetleg ha úgy lesz pénz a ház tetejére 2db 280mm-es radi? vagy egy 4x4-es? Így serintem a vga-t is lehet vizezni. (Rájöttem a Nanonál felesleg erősebb nekem)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, csak érdeklődésből kérdem egy chiller kb. hány fokon tartja a vizet?
-
törölt tag
Sziasztok egy Cooler Master Elit 110-es házban érdemes lenne vízhűtéssel foglalkozni? Egy 140mm-es radi fér el elől. Ez el tudna vezetni elég hőmérsékletet egy i7-6700K-tól és egy R9 Nano-tól?? Vagy inkább A Nano maradjon víz nélkül és inkább egy 6700 egy kompakttal?
-
törölt tag
Sziasztok erről a kitről mi a véleményetek? Link
Az Overclockers-ről mi a véleményetek? Mennyi a szállítás ára?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik