- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- iPhone topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Szevasztok!
Elég régóta,még Ordasi Gábor feltűnésekor jöttem rá,hogy a számítógépnek jót tesz a víz. De ez huszon valahány éve volt. Kölcsön kaptam első vizes gépét,mai szemmel iszonyú gagyin nézett ki,de tökéletesen és csendesen működött. Rögtön nekiálltam én is az építésnek. A lakótelepi lakásban,az előtérben volt a gépem ,a konyha fala mellett. Nosza a kb. 3 méterre lévő konyhaablak mellett megfúrtam a falat,az ablak mellé egy konzolra egy IFA fűtőradit tettem,tele ventilátorokkal. Az akváriumi keringtető,és a ventiket hajtó táp a konyhabútor mögé+ kb. 6 -8 méter Praktikeres tömlő. Minden működött, mígnem egy hideg téli napon a páralecsapódás miatt leállt a gép. Végig szigetelőztem a rendszert,klímacsövekre való szürke neoprén anyaggal,az Ordasi féle blokkokat is. Így már működött. Vicces volt nézni,ahogy a proci nagy nehezen két jegyűre kínlódta a víz hőt. Érdekes viszont,hogy az általam használt csatlakozókat nem láttam még más gépén. Pedig viszonylag olcsó és jól működik. A haverom nemes egyszerűséggel a mélyhűtő oldalát megfúrva beletette a hő leadót,csak oda masszívabb fagyálló kellett Most sok éves kihagyás után ismét nekiállok az építésnek. Sok ötletem van ,több lépcsőben szeretném megépíteni,de szándékaim szerint lesz egy belső kör,és ez kapcsolódik egy külsőhöz ami a házon kívül lenne. Hasonlóan az autók hűtéséhez. Sajnos első lépcsőben elég barkács kinézetű lesz,de majd apránként lecserélem csilivili cuccokra. Ez csak „kedv” kérdése![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Goddess of Victory:Nikke
- Politika
- További aktív témák...