Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Magicool 360 Ultra radi mellé bedobnék a rendszerbe egy vastag singe radit mennyit javítana?
Phobya G-Changer 120Tervbe van egy új vga is Radeon R9-280X vagy mi lesz a neve...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12797 üzenetére
a jobbak is max 1-2 fokkal tudnak jobbat hüteni,amiért tuti nemfogom lecserélni ezeket
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz fatal1ty1984 #12795 üzenetére
A HK3 nem ma volt az egyik legjobb blokk. Vannak már jóval jobbak nála. Az LC pedig koránt sem egyenlő a te sima réz blokkoddal:
Satyricon: Ha pedig elkékül, akkor a réz.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mackosajt
addikt
-
Laraxior
titán
válasz Satyricon #12792 üzenetére
Hát nem tudom.... 2 évig ment a masina sima csapvízzel, arra is azt mondták, hogy nem lesz jó.
Nem tudom mi az a glykosam, de nem fogom körbejárni a várost 2 deci adalékért. 5 éve van meg ez a radiátor, nincsen semmi baja, valahogy még csak kibír ugyanennyit, akkor már megszolgálta az árát, ami mellesleg tök ingyé' vót Bár elég volt hazacibálni karikával a város egyik felétől a másikig.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Satyricon
addikt
válasz Laraxior #12791 üzenetére
Ha csak ioncserélt víz lesz a rendszerben, amiben réz, és alu blokkok vannak, ott nagy gebasz lesz! Nem lehet, hanem lesz is! Tudnék mesélni erről a helyzetről... Tegyél az ioncserélt vízhez Glykosam-ot, és 100%, hogy nem lesz gondod vele!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Drizzt01
őstag
válasz Whit3Rav3n #12775 üzenetére
Néztem azt is , nem az igazi . Olyan kókadt . Igaz közelebb áll a narancshoz mint az enyém .
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
mackosajt
addikt
válasz Laraxior #12784 üzenetére
Zalman ZM-ZWb2 gold
A régebbi, "tányéros" belsős, nem a barázdált.
mint itt a jobb oldalon lévő, csak nem ilyen leharcolt talánhttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz Laraxior #12776 üzenetére
Egy eredeti Reserator 1 CPU blokkom van itthon feleslegben.
Úgysem jó semmimre se, csak papírnehezék.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mrbig25
őstag
válasz Akcok94 #12778 üzenetére
G1/4-es toldóra gondolsz?
Ha igen, akkor itt válogathatsz kedvedre.[ Szerkesztve ]
...
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #12779 üzenetére
Annyira régimódi vagy..... Hát beszkenneli!
-
Akcok94
senior tag
hali,
olyan keressek hogy egyenes adapter, létezik olyan? arra kéne hogy a szivattyúba bele csavarjam ami egy silent boxban van és mikor szerelem ne kelljen mindig szét szednem a silent box-t, meg így 90 fokos csatlakozót nem tudok rakni mert rövid és nem tudom rendesen össze rakni ezt a dobozt.magyarul olyan kell hogy G1/4 menet az egyik felén a másikon meg G1/4 menet menjen bele és legalább 3-5 cm.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
Lui76
őstag
Épp lomizás van a környékünkön és ki kéne dobnom egy hűtőt .
Lehet hogy a hátulján levő csőrendszer nem is réz hanem acél cső ?!
Agyaltam rajt hogy vmit kezdhetnék vele , de megkaparva nem sárga...www.kezmuveskeramia.hu
-
Laraxior
titán
Nincs valakinek egy felesleges CPU-blokkja? Jöhet privátba is Semmi extra nem kell, GPUra lesz.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Drizzt01
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12772 üzenetére
Ez lesz az . Ez előkevert igaz ?
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drizzt01 #12771 üzenetére
Olyat -szerintem- átlátszóba nemigen lehet. Ahhoz, hogy olyan élénk színe legyen, több fényt kéne visszavernie, amit az átlátszóság miatt nem lehet. MEgpróbálhatsz keverni hozzá vizet, ha túl erősnek találod a színét, vagy megvilágítani fehér LED-del, hátha...
Erre itt azt mondja a Mayhems, hogy Gigabyte Orange:
Én meg, hogy rostos multivitamin.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drizzt01
őstag
Hát bele töltöttem EZT a narancssárga Mayhems nyálat , elég érdekes színe van .
-
Benyaking
aktív tag
Errol a blokkrol mi a velemenyetek? Watercool HK CPU Rev 3.0 LC
Tudnatok olyan kulfoldi oldalt ajánlani ahol jó aron lehet vizes cuccokat venni? Ja es szállítanak Mo.ra -
törölt tag
válasz hellboy0415 #12764 üzenetére
Simán bírni fogja a HPPS.
-
törölt tag
válasz hellboy0415 #12761 üzenetére
Ugyanaz a rendszer marad csak beteszel még egy 360-as radit? Elbírja. A radiátoroknak (ezeknek) kicsi ellenállása van, majdnem mintha ott se lennének.
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok
a napokban elgondolkoztam egy vízhűtéses rendszer kiépítésében és segítséget szeretnék kérni tőletek, a fő szempont, hogy a hordozhatóság rovására ne menjen. Elolvastam az 1hsz-t és eddig én a gyári rendszerek felé tekintgettem (corsair és társai) viszont akkor már a vga-t is szeretném átalakítani. Külföldi oldalakon találtam a 7870-hez valü modult ami nem csak a gpu-t hanem a ramokat is hűti. Segítségeteket előre is köszönöm, konfigom az adatlapomon.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
hellboy0415
aktív tag
Hali mindenkinek. Szerintetek egy EHEIM HPPS 12 PLUS képes át mozgatni úgy egy rendszert, hogy 2 db 360-as radin megy át a víz?
Samsung S20 ULTRA
-
törölt tag
válasz hellboy0415 #12757 üzenetére
A kicsi is elég egy procihoz, az kb 200W-ot hűt le némán. Ha te ehhez bekötsz egy nagyobbat is akkor nem érsz el vele semmit. De kösd be nyugodtan, mert minél több annál jobb. Zsír a sok radi.
De akkor vizezd le mellé a VGAt is és akkor már van értelme is. -
hellboy0415
aktív tag
Hali. Szerintetek érdemes 2 db 360-as radit össze kötve hajtani? Csak procit kellene hűtenie az egyik 360X25mm a másik pedig 360X45mm. Mindkettő réz.
Samsung S20 ULTRA
-
ZetorGumi
addikt
válasz Benyaking #12745 üzenetére
Nem szegecselt, csavarozott.
Így.
Amugy ha két duplaradit szeretnél belerakni ebbe a pecóba, akkor 2 problémával fogsz találkozni.
1. Nem tudod használni az 5,25-ös helyet.
2. Az egyik radinak slimnek kell lennie, mert nem fog elférni két 60-as például.Ezért én úgy fogom majd megoldani, hogy egy 120-as Monsta-t fogok előre berakni.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Pista0001
addikt
Baltoafarkas: Párducnak egy Phobya 260@5V van, 240-es slim radival, proci és GPU vizezve (~200 watt), és teljesen vállalható. Prime+furmark alatt biztos elszabadulna a pokol, de nem ilyeneket futtatok, hanem játszok, netezek, filmet tömörítek.
prodigysek: Ha egy 240es van felül úgy, hogy a csatik elől vannak, akkor egy slim 120as befér mögé kivülre szerelt ventivel. Az 5,25ös helyet ki lehet szerelni, csavaros. Ha az összes HDD rekeszt kiszsded, akkor 2,5est rakhatsz legalulra egyet, 2t az alaplap tartó elejére, 2t az oldallapra, de utóbbi szerintem macerás.
Szerk.: 2 240es szerintem esélytelen, és sok értelme sincs, mert esetleg slimekkel menne. 1 60 vastag kb annyit tud, és nincs vele macera.
[ Szerkesztve ]
-
Whit3Rav3n
senior tag
-
Drizzt01
őstag
Na csak megjött a narancssárga lé . Holnap ha minden igaz , megpróbálok csinálni róla egy videót ahogy bekeveredik .
-
-
Satyricon
addikt
válasz fatal1ty1984 #12741 üzenetére
Nálam még a 7900-as azt jelenti, hogy 7900 GTX, vagy GTO Sztem kizárt, hogy arra gondolsz...
Am elég tartós kellene, mert legalul van a hangkari, és a csőbe meg van görbület, emiatt feszül is rendesen a blokk...
-
Satyricon
addikt
Erre valaki?
-
ZetorGumi
addikt
válasz Benyaking #12735 üzenetére
az 5,25-ös lemez kivehető előről. Ha nem használod a meghajtót, nyugodtan kiveheted, és akkor akár egy vastagabb radit is be tudsz tenni ventikkel.
Nekem az Aquaero miatt egy kicsit gányolva van, de még így is elfér egy nagyobb radi. (A gyári lemezt kivettem, és egy régi ház 5,25-ös tartójából kivágtam egy kis darabot, amin pont passzoltak a lyukak, ezáltal előre fel tudtam rögzíteni ezt a lemezt 2 csavarral, az aquaero-t meg úgy, mintha egy normál helyre csavaroznám be.)[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
F.Bence
tag
Elkezdtem csinálgatni a vízhűtést. Bár nem túl ideális a ház hozzá, de egy kis kihívás nem árt. Egyelőre egy Phobya 120 V2 és egy XSPC RS240-es radit kapott. Kiszedtem az ODD és HDD keretet, a tetején pedig fúrtam 4 lyukat, hogy el tudjam helyezni a 120-as radit is. Nézegettem a pumpákat, de gőzöm sincs hogy melyiket vegyem, eddig az Aquastream XT-kel szemeztem. Természetesen olyan pumpát szeretnék ami több és nagyobb radiátorokat is elbír, későbbi bővítés miatt. Valaki tudna egy jót ajánlani? Csöveket és folyadékot hol érdemes venni és milyet?
-
törölt tag
válasz Whit3Rav3n #12730 üzenetére
Nem erősségem a német, nem találtam meg hogy a csíkok közül melyik az original DDC értéke hogy ahhoz hasonlítsam. De ez az Alphacool acetál tető amit kinéztem ez hangerőben is a legjobbak között van meg szállítási teljesítményben is. Az frankó.
Gondolom az Alpha tetőhöz jó ez az Alpha silent box. Legalábbis merem remélni. Ez sima szivacs? Vagy hőátadós? Nem döglik bele a szivattyú a melegbe?
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz Benyaking #12733 üzenetére
Egy 240-es biztos, hogy elég a vga-nak, a másik meg a cpunak. De azért várj meg szakértőibb véleményt is.
Ja és szívesen látnék képeket belülről, a felső ventifogatós részről, mert én is gondolkozok prodigy-n, egy 240-essel és egy 120-assal.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Benyaking
aktív tag
Üdv
Szerintetek 2db 240es radi megbirkozik egy i5 4670k val meg egy dupla gpus vga val? (7990/gtx690)
Természetesen tuningolva. (amit bír)
Konkrét radi meg nincs. Azért kéne 240es mert ez fer be a házamba. (bitfenix prodigy)[ Szerkesztve ]
-
Whit3Rav3n
senior tag
Viszont visszajött az aqualis a garibol, ha jól látom a talpat kicserélték. Viszont megint mehetett a sütöbe mert nem lehetett kinyitni.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Whit3Rav3n #12730 üzenetére
2-3 ddc meg d5-öt is ki kell bírnia
Persze. De ha jobban megnézed, akkor tök ugyanarról beszélünk szerintem.rendben volt a csatlakozó meg csö is de egyszerüen nem bírta
A Zsömi által említett saját erőből való elázások esetén nem volt rendben a csati:
nem használt bilincset, mert nem fért el... Ellenben a DDC-je üt 2 db 18W DDC-t
sorba kötve, mert úgy "meghergelte" a vezérlését: ez egy rossz kombó. Ennyi. -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz #90933760 #12729 üzenetére
Szinte minden fedéllel halkabb lesz és nagyobb teljesítményt kap a laing. Egyébként erre tessék egy szép teszthez ahol folyássebességet meg hangeröt megnézheted, Szerepelnek az általatt nézett fedelek is benne:
#DigitXT: Azt azért sztem továbbra is el lehet mondani hogy ha jó kombinációs csatikat választott az ember vagy rendes szórítós/bilincseset használ akkor nem szabad vízhütésben használt pumpákkal tú lmagas nyomásokat elérni még 2-3 ddc meg d5-öt is ki kell bírnia. Legalábbis ilyneröl még nem hallottam (kivéve azt a 20 d5-öt) hogy rendben volt a csatlakozó meg csö is de egyszerüen nem bírta a nyomást több erös pumpánál, inkább csak rosszul összeválogatott vagy hibás kombóknál voltak ebböl bajok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[link]
Ez a tető gondolom nem csökkent hangot, csak ad 1/4 menetet meg esetleg picivel nagyobb teljesítményt a másabb elrendezés miatt.[link]
És ez? Ez már nagyobb teljesítmény és kevesebb hang? Azt mondta valaki, hogy a fém tető inkább erősíti mint gyengíti, mindenképp műanyag legyen.Jah a silent boxok melyik tetőkhöz valók? Mert ez a 14 euró nem kúr földhöz egy tetőért, ha van értelme akkor kaphat a szivattyú egyet, de akkor illene rá egy silent box is.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Whit3Rav3n #12727 üzenetére
Már melyik probléma? Hogy lelökheti a nyomás a csövet a csatiról?
Szerintem ez minden, csak pont nem figyelmen kívül hagyható.Nem mindegy, milyen csati/milyen cső, az is igaz: átlagos rendszer,
rácuppanó csövezéssel (néha úgy kell levágni!) alig veszélyeztetett.
Minden másra (extrém szívattyú) ott amastercard...erős csőbilincs.Extrém esetben a hollanderes csatikban sem bíznék - amúgy simán.
Csak jó észbentartani, hogy a nyomás növelés mellékhatásokkal jár.
A Masterkleer pl. 2 barra hitelesíti a csöveit. A Mo-Ra 3 meg 5-öt bír. -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz DigitXT #12726 üzenetére
Jah azt írtam is hogy 20 pumpánál már voltak problémák csatiknál amik nem voltak bilincsesek de azért ettöl nagyon távol vannak még a több pumpás vizhütések is nyomásban szóval ott ez a probléma kb figyelmen kivül hagyható. Persze a nem bilincseseknél kicsit nehéz megmondani mert csötöl meg adott típustól függ hogy mennyire stabil, rossz párosnál lehet probléma.
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #12722 üzenetére
Tudom... Csak nem akartam echte degeczi lenni, ezért tompítottam az élét,
hogy lám-lám, más is megsz*pta a nagy nyomással, bilincs használat nélkül.Whit3Rav3n: mikor NEM bilincselt, pukkantott szépet az a 20 (vagy több) D5.
[ Szerkesztve ]
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #12724 üzenetére
Összességében számit a folyássebesség hiszen nagyobb nyomás kell hogy elérd azt a sebességet egy adott ellenállású rendszerben. Szóval 1000l/h eléréséhez sokkal nagyobb nyomás kell a rendszerben és ugye azt egy normális vizhütörendszerben érte el hütöblokkokkal meg radiátorokkal.
Szóval akkor mondjuk így ha 20 laing d5 nyomását bírták a cuccok akkor sztem sok gond nem fog adódni még a tuning ddc-ddel sem normálisan szigetelö rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Whit3Rav3n #12723 üzenetére
Nem az 1000l/h a bibi, hanem a nyomás.
Nem sima DDC. A sima (plusz) fél bar-t se tud. A 10w-os meg még annyit se. Ez egy kicsit erősebb, zabál is vagy 30-35W-ot.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #12718 üzenetére
Bár azért ennek a gyakorlatban kevés jelentösége van hiszen mint láttuk még 1000l/h-nál is szigeteltek a csatalkozók (bár ott már okozott problémát nem eléggé szorító csatlakozó). Blokkok meg nem lesznek a kritikus pont a rendszerben mert azok jóval jobban szigetelnek mint a csöcsatlakozók. Szóval ott már valami nagyon nem vizhütésbe való szivattyú kell hogy ilyen gondjai legyenek az embernek.
Szerk: ha neked ebböl volt problémád egy sima ddc-vel akkor ott alapvetö szigetelés probléma volt, ekkora nyomást lazán bírnia kell minden normálisan szigetelö vizescuccnak.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz #90933760 #12717 üzenetére
Nekem igazából a csenden lesz a hangsúly, és ez is volt a cél a vízzel.
Épp a CF rendszer felszámolásán is dolgozom. Eddig már félig sikerrel. Vagyis az egyik vga már potenciális vevőt talált.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #12718 üzenetére
Feszíti, feszíti... Aztán jön a pukk és a placcs...
Tök megéri. (Az az 1000 lph csávó egy állat volt.) -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mackosajt #12713 üzenetére
Egyébként tökéletesen igaza van, csak az indoklás nem megfelelő szakmailag.
Egy bizonyos szint felett tényleg nem éri meg tovább fokozni az áramlást, de nem azért, mert a víznem nincs ideje lehűlni. Nem is kell lehűlnie. Amiért azt a bizonyos határt meg kell* húzni, az a zajszint és a rendszerben uralkodó nyomás. Főleg a modern CPU-blokkoknál jön ez ki. Egy jó szűk jetplate-el lefojtott blokknak embertelen ellenállása van a többi rendszerelemhez képest. Ugye itt nyomásveszteségről beszélünk, ami a szivattyú nyomásából "vonódik le". Amit nem szoktak figyelembe venni, hogy az elveszített nyomás gyakorlatilag az adott blokk és a szivattyú közti teljes szakaszt feszíti. Csöveket, blokkokat, csatlakozókat, mindent.
* - Nem kell, igazából a fizika meghúzza azt magától.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
válasz mackosajt #12715 üzenetére
Szerintem bírni fogja, egy radi nem olyan nagy izé. Mondjuk attól függ mit adsz neki. De megállni úgy se fog, minimális vizet mindenképp tol, annyi meg ölég. Lesz ideje lehűlni a radiban.
De amúgy kajak, rózsaszín párduc írta hogy neki meg se mozdul a víz a tartályban annyira lassan áramlik és simán jó a renccccer.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz #90933760 #12714 üzenetére
Akkora, hogy csak na.
Viccet félre téve, sikerült kicserélnem az alaplapomat, és azóta a fiaim nyugodtan játszanak a gépen, mert hihetetlen módon, de kevesebb hőt termel a gép!
Én nem is figyeltem ezt, csak a fiaim szóltak, hogy mit csináltam, mert egy ideje nem kell "Hűtő üzembe" mennie a gépnek, mivel nem melegszik fel annyira a víz, mint azt tette korábban. És nem a szoba hőfoka miatt van mindez.ui: amúgy hamarosan bővül a kör, egy méretes radival biztos, a szivattyú meg a beépítés után kiderül, mit bír.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12709 üzenetére
Pedig van némi igazság benne, de az max. a tempó
-
Satyricon
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12709 üzenetére
Igen, ezért is mondom, hogy jó az oldal, mert sok hasznos info-t megtudhatunk... De vannak olyan dolgok, amikkel én nem értek egyet...
-----------------Mindenkinek
Jelen pillanatban az X-Fi Elite Pro hangkarimra ilyen kis vicces blokk van ráapplikálva(lényegtelen, hogy... Kicsit szrul de ez most nem lényeg). Jobban hűt, mint a gyári tré fekete borda, de megint nem bírtam magammal, és vennem kellett két EK blokkot is, amiből az egyiket a hangkarira szánnék...
A kérdés most jön: Milyen profi hővezető rögzítést ajánlotok, ami atom stabilnak mondható? Rákerestem úgy a google-be, hogy hővezető ragasztók... De kicsit tartok tőlük, nehogy kárt tegyen a hangkari chipjében(bár a középre MX4, és a 4 sarkára pillanatragasztó se tett kárt benne ) Csavarral nem tudom rögzíteni, mert a hangkarin nincs lyuk. Legalábbis ott nincs, ahol kéne lennie. Postásgumi, meg ilyen gányolás kizárva!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Satyricon #12708 üzenetére
2003-as és a saját elgondolásait írta le..... Nyilvánvaló, hogy ezek a szokásos dolgok benne lesznek: túl gyorsan hűl, hideg-melegvíz blabla.
[link] Amúgy ez is itt van még. Amúgy van még 1-2 ilyesmi oldal olvastam őket, de már fingom sincs hol. Nem mintha lényeges lenne, mert beltartalmilag hasonlóan pontatlan.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Satyricon #12708 üzenetére
"egy nagyobb vízhozamú szivattyú alkalmazásakor igaz, hogy a blokkban többször cserélődik ki a víz adott idő alatt, de a folyadék kevesebb ideig van a radiátorban is, ahol nincs ideje visszahűlni!"
Ez alapján erősen ellenjavallott az oldal, mert aki ezt így le meri írni, annak fingja nincs a hűtésről.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Satyricon
addikt
válasz Matisz77 #12704 üzenetére
Még régebben találtam 1 oldalt, ami ha jól emlékszem kezdő vizeseknek nyújt segítséget. [mono.uw.hu] kb fél éve olvastam, megtudtam belőle sok hasznos dolgot. Viszont volt olyan, amivel nem értettem egyet!
Szerintem érdemes olvasgatni.
-
Matisz77
aktív tag
válasz fatal1ty1984 #12705 üzenetére
Szerintem azért lenne igény sok embernek ilyen téren! Esetleg a prohardver bővülhetne és koncentrálhatna jobban a vízhűtésekre!
[ Szerkesztve ]
-
Matisz77
aktív tag
Srácok tudtok mondani egy olyan lehetőleg magyar nyelvű oldalt amely vízhűtéssel fogalakozik! Gondolok itt tesztekre hírekre ilyesmi! Érdekel angol oldal is de a magyar jobb lenne! Előre is Köszönöm!
-
Satyricon
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12702 üzenetére
jó múlt korába panaszkodott valaki a piros mayhems löttyre...
szerk.:
(#12701) Drizzt01 jaa, értem, akkor nem szóltam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Thermalright Frozen Notte 360 ARGB vízhűtés 6hó jótállással!
- ThermalTake processzor vízhűtés újszerű 6hó jótállással!
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest