- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Íme az új Android Auto!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
x007
tag
Talán a legegyszerűbb, hogyha XML fájlban tárolnád a Credentials adatokat, olvasáshoz/íráshoz a LinQ to XML-t ajánlom. Innen indulva mindent megtudhatsz:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.xml.linq.xdocument.aspx
Jelszavakat hashelve tároljad. Ahhoz, hogy ne tudjon beletúrni mindenki, szerintem fájl hozzáférési jogokkal szabályozz.
-
Hali!
Pontosan nem értem mit szeretnél de a pár hozzászólással fentebb említett jegyzetben le vagyon írva hogy hogyan nyiss meg szöveges doksikat richtextbox-ba hogyan keress bennük meg ilyenek.
itt a legfrissebb: [link]plussz ha vki netalátán tudná a választ itt a prog.hu-n feltettem egy kérdést aki tudja pls segítsen:[link]
-
ArchElf
addikt
Sajnos töbszöri hozzáfogás után sem tudtam nekiállni a VSTO-nak - főként időhiány miatt -, pedig a cél adott volna: egy relációs Outlook DataStore (pokolba kívánom szinte minden nap a Personal Foldereket)
Nem tudom, hogy találsz-e fórumon olyat, akinek volt már szerencséje a VSTO-hoz (de ha igen, nekem is továbbpasszolhatnád az elérhetőségét, hátha az Outlook-os kérdéseimben is tudna majd segítő jobbot nyújtani).
Ja és sorry, hogy beszóltam, de segíteni ezért nem tudokAE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest