- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
Üdv
Olyasmit akartam, h induljon egy MSWord pl, benne a Form-omba egy adott helyen, betöltsön egy adott doksit, aztán a program kiszedjen bizonyos szövegrészeket ebből, ezekkel mahináljon valamit - meg a felhasználó is tudjon módosítani, majd abból a wordből akár már nyomtatni is lehessen közvetlen. kb ez.
RichTextBox-hoz meg ,,értek" és végülis azzal lesz megcsinálva, korlátozva a dokumentumformátumot RTF-re, persze az is jó, tud formázott szöveggel bánni. Meg kicsit puritánabb lesz kinézetileg is emiatt
p.s.: egyébként az a jegyzet nem is rossz
SimS
-
Lortech
addikt
Kiemelten tanították a fősuli keretében a .NET-et, és rengeteget programoztam .NET-ben a kötelezők mellett is, de konlkrétan a vizsgára saját felkészülés volt kizárólag. Megfelelő .NET-es alapokkal fel lehet tisztességesen készülni magadtól is. Könyvek jók a vizsgára, CD melléklet annyira nem érdekes, emlékeim szerint azok a kérdések vannak rajta, amik a fejezetek végén már egyébként is ott vannak, meg ezek a kérdések egyébként is lényegesen könnyebbek, egyszerűbbek a vizsgakérdéseknél.
-
Lortech
addikt
Előny minden papír pályakezdőknél, mert átlag végzett emberkék nem nagyon tudnak mit felmutatni a diplomájukon kívül, és ezzel esélyesebb megcsípni egy jobb helyet, előrébb kerülhetsz a sorban. Én java fejlesztőként dolgozom most, úgyhogy végül nem sok hasznát vettem magának a képesítésnek, de amíg felkészültem a vizsgára, sok újat tanultam, és jobban megmaradtak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged