- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
Üdv
Olyasmit akartam, h induljon egy MSWord pl, benne a Form-omba egy adott helyen, betöltsön egy adott doksit, aztán a program kiszedjen bizonyos szövegrészeket ebből, ezekkel mahináljon valamit - meg a felhasználó is tudjon módosítani, majd abból a wordből akár már nyomtatni is lehessen közvetlen. kb ez.
RichTextBox-hoz meg ,,értek" és végülis azzal lesz megcsinálva, korlátozva a dokumentumformátumot RTF-re, persze az is jó, tud formázott szöveggel bánni. Meg kicsit puritánabb lesz kinézetileg is emiatt
p.s.: egyébként az a jegyzet nem is rossz
SimS
-
Lortech
addikt
Kiemelten tanították a fősuli keretében a .NET-et, és rengeteget programoztam .NET-ben a kötelezők mellett is, de konlkrétan a vizsgára saját felkészülés volt kizárólag. Megfelelő .NET-es alapokkal fel lehet tisztességesen készülni magadtól is. Könyvek jók a vizsgára, CD melléklet annyira nem érdekes, emlékeim szerint azok a kérdések vannak rajta, amik a fejezetek végén már egyébként is ott vannak, meg ezek a kérdések egyébként is lényegesen könnyebbek, egyszerűbbek a vizsgakérdéseknél.
-
Lortech
addikt
Előny minden papír pályakezdőknél, mert átlag végzett emberkék nem nagyon tudnak mit felmutatni a diplomájukon kívül, és ezzel esélyesebb megcsípni egy jobb helyet, előrébb kerülhetsz a sorban. Én java fejlesztőként dolgozom most, úgyhogy végül nem sok hasznát vettem magának a képesítésnek, de amíg felkészültem a vizsgára, sok újat tanultam, és jobban megmaradtak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Társasjáték topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest