- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
Üdv
Olyasmit akartam, h induljon egy MSWord pl, benne a Form-omba egy adott helyen, betöltsön egy adott doksit, aztán a program kiszedjen bizonyos szövegrészeket ebből, ezekkel mahináljon valamit - meg a felhasználó is tudjon módosítani, majd abból a wordből akár már nyomtatni is lehessen közvetlen. kb ez.
RichTextBox-hoz meg ,,értek" és végülis azzal lesz megcsinálva, korlátozva a dokumentumformátumot RTF-re, persze az is jó, tud formázott szöveggel bánni. Meg kicsit puritánabb lesz kinézetileg is emiatt
p.s.: egyébként az a jegyzet nem is rossz
SimS
-
Lortech
addikt
Kiemelten tanították a fősuli keretében a .NET-et, és rengeteget programoztam .NET-ben a kötelezők mellett is, de konlkrétan a vizsgára saját felkészülés volt kizárólag. Megfelelő .NET-es alapokkal fel lehet tisztességesen készülni magadtól is. Könyvek jók a vizsgára, CD melléklet annyira nem érdekes, emlékeim szerint azok a kérdések vannak rajta, amik a fejezetek végén már egyébként is ott vannak, meg ezek a kérdések egyébként is lényegesen könnyebbek, egyszerűbbek a vizsgakérdéseknél.
-
Lortech
addikt
Előny minden papír pályakezdőknél, mert átlag végzett emberkék nem nagyon tudnak mit felmutatni a diplomájukon kívül, és ezzel esélyesebb megcsípni egy jobb helyet, előrébb kerülhetsz a sorban. Én java fejlesztőként dolgozom most, úgyhogy végül nem sok hasznát vettem magának a képesítésnek, de amíg felkészültem a vizsgára, sok újat tanultam, és jobban megmaradtak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest