Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
A sorrend, internet - nagyon kevés olyan kérdés van, amit előtted már nem tettek fel -, majd fórum. Számtalan esetet tudok írni, amikor gyorsabb és hatékonyabb fórumon megkérdezni valamit, de nyilván a google, nem dobja ki a válasz, mert lehet nem jól fogalmazza meg az ember.
Bizony a mai generáció már mindent "instant get" akar.
-
j0k3r!
őstag
hehe, epp valamelyik nap kerestem egy konyvet, aztan megtalaltam vagy 2-3 basic-es konyvet, amit anno valamikor meg altalanos iskolaban rendeltem librirol (akkor nekem meg nagy dolog volt ez a netes vasarlas) : )
(#2083) martonx: generacionak azert nem neveznem (en meg diploma elott allok, es nem erzem magam ilyennek), de ketsegtelen, hogy en is eleg sokszor latom, hogy valaki inkabb beir ide egy hsz-t (akar kepes beregisztralni is, amely ido alatt mar alapbol megtalalna a valaszt), minthogy egy 2-5 szobol (relevans) allo keresest toljon google-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7X4MG/A ) Éjfekete - 100% akku - Garancia
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest