- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
martonx
üzenetére
ennyire azért nem rossz a helyzet, még mindig vannak akik önállóan utánajárnak és tanulnak, de igaz, én is sokszor tapasztalom azt, hogy ha valakinek kell valami, legyen az akármilyen egyszerű dolog, rögtön inkább megkérdezi valakitől, ahelyett hogy rászánna akár 1 percet is
ezzel egyébként még egyetemen is szembesültem (bme infó szak), pedig oda aztán tényleg azért megy az ember, mert érdekli (ugye milyen naív vagyok
)én amire sokszor gondolok, hogy mikor én kezdtem, akkor az internet még sehol nem volt
pl. a programozást az iskolakönyvtárból kikölcsönzött (majd a szülők által munkahelyen gondosan lefénymásolt) ősrégi BASIC könyvekből + a "QBASIC" helpből tanultam egy angol szótár segítségével
és akkor itt van a mai világ, már mindenhol internet van, elérhető ez a rengeteg tudás bárki számára, de a mai "fiatalok" nagy része nem is tudja/akarja használni(azért "fiatalok", mert még én is csak 24 vagyok
)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)