Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
martonx
üzenetére
ennyire azért nem rossz a helyzet, még mindig vannak akik önállóan utánajárnak és tanulnak, de igaz, én is sokszor tapasztalom azt, hogy ha valakinek kell valami, legyen az akármilyen egyszerű dolog, rögtön inkább megkérdezi valakitől, ahelyett hogy rászánna akár 1 percet is
ezzel egyébként még egyetemen is szembesültem (bme infó szak), pedig oda aztán tényleg azért megy az ember, mert érdekli (ugye milyen naív vagyok
)én amire sokszor gondolok, hogy mikor én kezdtem, akkor az internet még sehol nem volt
pl. a programozást az iskolakönyvtárból kikölcsönzött (majd a szülők által munkahelyen gondosan lefénymásolt) ősrégi BASIC könyvekből + a "QBASIC" helpből tanultam egy angol szótár segítségével
és akkor itt van a mai világ, már mindenhol internet van, elérhető ez a rengeteg tudás bárki számára, de a mai "fiatalok" nagy része nem is tudja/akarja használni(azért "fiatalok", mert még én is csak 24 vagyok
)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB Játékkonzol - 2025.12.18 VÁSÁROLT -
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)