Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Attól még, hogy managelt a kód, nem biztos, hogy a forrást is megkapod hozzá. Onnantól meg mindegy, hogy hol a hiba: manageltnél a managed dll-ben, vagy csomagoltnál a wrapper rossz, esetleg a csomagolt dll kódja hibás.
BTW hogy lehet úgy fordítani egy alkalmazást, hogy a managelt DLL-ek - amiket más projektekben fordítok - kézzel cserélhetők legyenek install után (ne kelljen az új dll-el újrafordítanom a programot és újratelepítenem az egészet)?
AE
-
FehérHolló
veterán
Az a helyzet, hogy elég sok igazság van ebben, amit írtál. Nekem muszáj volt wrappert használnom (egyetlen interfész egy CAN és LIN hálókártya felé). Előjöttek ezek a dolgok, és rengeteget szívtam miattuk, amíg sikerült minden wrapperbeli hibát kikerülnöm (mivel elhárítani nem tudtam a wrappelés miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest