- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunsaw
tag
válasz
ArchElf #1387 üzenetére
Igen lehetséges, amennyiben az új DLL ugyanazt a célt hivatott szolgálni, tehát az interfészeknek, becsatlakozási pontoknak, publikus metódusoknak, paraméterkészleteknek és attribútumoknak minimum 100%-osan ugyanazt a szolgáltatáskészletet kell kifele mutatni a hivatkozó projektnek, és akkor nincs gond. Belül természetesen lehet szépíteni/fejleszteni a rutinokat, meg lehet új funkciókat hozzáadni (bár ennek sok értelmét nem látom, amennyiben publikusakká tesszük őket, mert úgyse lesznek hívva, inkább extra belsőknek látom még értelmét). Csináltunk is ilyet Microsoft partner programozói tanfolyamon, szóval én úgy tudom, hogy lehetséges, meg szoktam is ilyet csinálni én magam is, ha jól van megírva a DLL kódja meg a hivatkozó projekté, akkor nincs gond. Egyébként ilyen másolgatós cserélgetős dolgot, amennyiben nem setup projektet gyártasz, mindenféle konzolos batch fájl-lal is automatizálhatsz, ha ez még nem jutott volna eszedbe itt: jobb-klikk Projekt / Tulajdonságok / Build events fülön tudsz fordítás utáni parancsokat kiadatni vele (copy, xcopy, akarmi.bat, stb), és láttam olyat, aki ezt komolyan használja mindennapi életben (egy MVP).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest