Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Egy kis segítséget szeretnék kérni ASP .NET Core-hoz
Találtam egy jónak tűnő tutorialt, viszont a 2.2 verziót használja, így jött az ötlet, hogy nyilván ha már van 3.1 akkor azzal kezdem el, és majd útközben frissítem amit kell
De már az elején elakadtam, a tutorialba annyit tett, hogy üres projektet hozott létre a core-on belül
hozzáadott egy Controllers mappát azon belül pedig egy HomeController osztályt abba 1 fv ami egy stringgel tér vissza
A startup osztályba pedig a confighoz adta az AddMVC-t és middlewarekhez pedig a UseMvcWithDefaultRoute-ot, na már most ez így a 3.x verzióban nem életképes, mert az AddMVC helyett az AddRazorPages()-t kell használni
+ még ez lett hozzáadva a middlewarek közé:
app.UseRouting();app.UseStaticFiles();app.UseEndpoints(endpoints => {endpoints.MapRazorPages();});Viszont így csak annyit ír ki futáskor, hogy ez a localhost oldal nem található
Valszeg nem nagy hiba, de így az elején nem tudom merre induljak neki
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest