- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
RedHarlow #8707 üzenetére
én a következőképpen állnék neki:
-(1) Méretétől függően a fájlt beolvasod vagy egyben, vagy végigiterálsz rajta soronként.
-(2) Minden sort szétbontasz szavakra
string.Split(...)]
.A string.Split(...) -et úgy paraméterezed, hogy pontot-vesszőt-szóközt dobjon. (sokat nem számít, de gyorsítja a köv pontot)
-(3) Minden egyes szóra leellenőrzöd, hogy az adott szó tartalmazza-e a keresett szót:
string.Contains(string, string, StringComparision)
Ha igen, növeled a számlálódat. Kisbetű-nagybetűt érdemes figyelmen kívül hagyni, illetve a regionális opciókkal is lehet esetleg játszani (nem tudom érdemes-e). Ehhez a StringComparison enum paramétert állítod be ahogy szeretnéd (ignore case legyen beállítva).
A módszer jól fog működni addig amíg nem akarod azt is nyilván tartani, ha a keresett szó többször szerepelt némely szóban. (lalala - la, 3x).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest