- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
Köszönöm, a Te tipped is !! Nyáron több időm lesz foglalkozni a nyelvvel, ezért most még "kihúzom" valahogyan(tulajdonképpen én vagyok a 2 diákból az egyik, aki ezt szereti/szeretné csinálni és el is tudja magyarázni mit miért csinált a háziban) és nyáron egy kicsit foglalkozni szeretnék azokkal az alapokkal amit a drága oktatóm úgy ad le, mint valami száraz zoknit, tele porral, hogy még egy kicsit tüsszögjek is tőle. Ez azt jelenti, hogy a legérthetetlenebb és leghosszabb magyarázatot megkeresi a neten (általánosan eltés tananyagot tol elénk, középsuli 11.-ik osztályévében) aztán szétszivatja a fejünket, ha nem tudjuk szóról szóra. Az már nem számít ha nem értjük ... Tisztában vagyok dolgokkal, de ahhoz, hogy mélyebbre ássam magam a témában kell a segítség, ezt pedig nem egyszerű szerezni. Egyenlőre azért egy kicsit meg vagyok elégedve magammal, mert ahhoz képest, hogy osztályszinten tudtam eddig csak programozást tanulni, lassan a mátrixokat gyaluljuk le. Nem gyorsan, de ku*va lassan. Nyáron kicsit eléjük térek, aztán megpróbálok úgy belépni az ajtón, hogy hátradőlve végigtudjam csinálni a feladatok nagyrészét a következő évben. Apropó ... Valakinek valami sejtése, hogy a programozás középiskolában tanítása divat volt régebben is (gondolok C#-ra, nem pascalra, meg logora)? Ha igen, milyen szinten ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Netfone
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Amazon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi note 15 Pro Plus gyári független bontatlan 2 év jótállás
- Samsung A56 gyári független 6/128GB dobozos
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Eladó OKAI Neon Lite
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest